torsdag 12. september 2013

Nr. 687: Søkelys skriver om oss følgende: Mer "Morro" fra Jan Kåre Christensen

Nr. 687:

Søkelys skriver om oss følgende: Mer "Morro" fra Jan Kåre Christensen


Jeg blir «anklaget» av Søkelys å skrive ufordelaktig om mange, bl.a. Jan Hanvold. Nå ser jeg at andre også belyser hans virksomhet. En som har gjort det er Geir Magnus Nyborg. Men Emanuel Minos er og forbli taus, skal ikke han ta stilling til noe? Er han en «Pinse-Høvding» eller en som står for de som er innfiltrert av Satan? Det er nikolaittenes og Bileams forkynnelse som dagens protestantiske kristendom blir mer og mer preget og innfiltrert av. Emanuel Minos og likesinnede har en stor del av skylden for det ved enten å åpenlyst forsvare vranglærerne. Eller stilltiende godtar synd og umoral. Bilde av Bilamitten Emanuel Minos som representerer den farligste kristendom typen i endetiden ved at han selv forkynner Guds ord men samtidig velsigner og støtter de som ikke gjør det og som også lever i synd. Alt med Minos og likesinnede støtte enten åpenlyst eller stilltiende, han er som Bileam Beors Sønn i sin støpning og væremåte.Dette skriver Søkelys: Mer "Morro" fra Jan Kåre Christensen

Omtaler Jan Hanvold som en gammel horkarl

Jan Kåre Christensen er igjen ute med storslegga og nok en gang er det TV Visjon Norge grunder Jan Hanvold som får gjennomgå. Fra den himmelske blogg (artikkel 685) siter vi følgende "godbit:" "Bilde ar den gamle horkarlen Jan Hanvold som er på det åndelig og moralske område som en dyr, og i sin språkbruk så vulgær og ekkel det går an å være. Og Jan Kåre Christensen har mer på lager: «Hanvold er en ekkel broiler som i hele sin fremtoning ligner på alt annet enn en Guds mann og Apostel som han sier han er nå. Latterlig, forførisk, løgnaktig og demonisk er det," skriver Jan Kåre som opprinnelig hadde bestemt seg for å ikke skrive mer om Jan Hanvold og Visjon Norge. Bakgrunnen for Smyrna lederens siste utfall mot Jan Hanvold er på grunn av "hans vulgære, uortodokse, provoserende, ekle og stygge måte han har profilert seg selv og det politiske partiet de kristne i det siste,."

Etter at Søkelys første gang omtalte den kontroversielle Smyrnalederens blogg har interessen for Jan Kåre Christensens nettside skutt i været. Alexa om måler en nettsides popularitet rangerte den 17. august Jan Kåre Christensens blogg som nr 4 264 658 i verden, mens den nå har en trafikkrank på 658 233 i verden. Det siste tallet betyr at det i verden finnes 658232 nettsider som er mere populære enn Jan Kåres bloggside. (sitat slutt).

Søkelys har heldigvis forandret seg om de skriver for å ramme meg, nå tar de med mer hva jeg har skrevet slik at leserne får et mer helhetlig inntrykk. Og vi står for alt som er blitt skrevet.

Hanvold stormer det rundt nå etter han har støttet de kristne og profetert av Gud er med dem. Jeg klarer ikke og ønsker ikke å følge Hanvold mer, da de som vil gå med ham går på den vei uansett. Men om mulig, så hadde det vært gledelig at flere hadde våknet opp før det er for sent. Gud elsker også Hanvold, men ikke hans synd. Han er bisarr og ond etter min oppfatting, og han er gjengiftet som en troende og lever dermed i hor. Og skriften sier at horkarler ikke skal arve Guds rike.

1Kor 6:9 Eller vet I ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Far ikke vill! Hverken horkarler eller avgudsdyrkere eller ekteskapsbrytere eller bløtaktige eller de som synder mot naturen,

Hvorfor er det så lite søkelys hos søkelys og andre angående Hanvolds elendige moral, at han er herlighets teolog og kommer støtt med falske profetier? Det måtte vært mye bedre og mer matnyttig enn å angripe meg hele tiden?

Sluttkommentar:

Synes Søkelys har kommet seg med at de tar med større og mer helhetlig hva jeg skriver. Og det jeg skriver, det står jeg innfor. Derfor er jeg meget glad for at de dekker hva jeg skriver, selv om det til dels ikke oppleves skrevet i kjærlighet og for å virkelig belyse hva jeg vil ha sagt. Men klar bedring fra deres side, det er vi glade for!

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-253-jan-hanvold-en-falsk-profet.html http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-217-emanuel-minos-er-gatt-fra-vre-en.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-209-emanuel-minos-og-likesinnede-er.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2013/08/nr-671-skelys-skriver-om-meg-i-en-tone.html

Ingen kommentarer: