søndag 22. september 2013

Nr. 691: Datingnettsteder er en snublestein for kristne – i særdeleshet de som er skilte!

Nr. 691:

Datingnettsteder er en snublestein for kristne – i særdeleshet de som er skilte!

Bilde av noen som traff hverandre på KristenDate.no:

De skriver: Vi traff hverandre på KristenDate.no chatten i august 2012 og har nå forlovet oss. Chatten fungerer! Nå planlegger vi bryllup sommeren 2014 :) Vennlig hilsen FunkyMan79 og Elin77.Jeg er ikke kategorisk imot datingnettsteder, men det er en snublestein for kristne – i særdeleshet de som er skilte!

Opplevelse vi hadde for to-tre år siden

Vi har til tider hjulpet mennesker, jeg og min kone Berit. Vi skulle ta av oss ei kristen dame som vi kjente fra før av, men som hadde opplevd det tragiske med å bli skilt. Vi hjalp, samtalte og ba i sammen, men vi merket det var hindringer i Ånden. Hun ville ha passordet til vår internett for å søke etter jobb og leilighet, men hva gjorde hun? Stikk motsatt, hun var på hver ledig tid på datingnettsteder. Vi konfronterte henne med dette, men da var dette mye viktigere enn å bli hjulpet. Hennes egentlige mål var å finne seg en ny mann på datingnettsteder. Vi vet at Guds ord sier at for troende er det synd å gifte seg igjen etter et samlivsbrudd.

Datingnettsteder er en snare til fall for kristne er min påstand, spesielt for troende.

Det er ikke sikkert at disse kristne sjekkestedene er så bra? De stiller f.eks. ingen krav så langt jeg har lest på nette at ingen fraskilte kan finne seg en ny? Er du singel og finner en fraskilt, da driver du hor sier skriften:

Lukas 16. 18 Hver den som skiller sig fra sin hustru og gifter sig med en annen kvinne, han driver hor, og hver den som gifter sig med en kvinne som er skilt fra sin mann, han driver hor.

Og det finner mange andre fallgruver, derfor bør en virkelig be til Gud om visdom hvis en går inn på et slikt uoversiktlig og sted der selv fraskilte kan hente inn en ny livsledsager. Dette er ikke kristent i ordet rette forstand, for da hadde de f.eks. nektet fraskilte å være med der.

Sluttkommentar:

Det er selvfølgelig herlig at mennesker møter hverandre, men det er også mange «ulver» og skilte som ligger der på lur og vil kapre noen. Derfor vær på vakt hvis du går på et slikt sted for onde mennesker som også er der, og fraskilte som ikke har lov å gifte seg igjen. Det er mange farer som lurer her, vær derfor på vakt. Og fremfor alt, be om Guds beskyttelse, ledelse og de som driver disse stedene har ikke vært sitt ansvar bevist når de ikke har satte mer kriterier for de som skal være med der. F.eks. ingen fraskilte skulle fått vært med der single er etc.

Relaterte linker: http://www.kristendate.no/ http://blog.janchristensen.net/2013/09/nr-683-dagens-nade-forkynnelse-vil-i.html http://blog.janchristensen.net/2013/09/nr-688-engang-frelst-alltid-frelst.html http://blog.janchristensen.net/2013/06/nr-625-lisbeth-mrch-dama-som-vil-synge.html http://blog.janchristensen.net/2013/04/nr-583-evangelist-benny-hinn-gift-pa.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-564-facebook-og-twitter-et-kristent.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-270-humbug-iblant-de-troende.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-116-virker-andsmaktene-blant.html http://blog.janchristensen.net/2013/09/nr-690-evangelist-og-bnneleder-hakon.html

Ingen kommentarer: