lørdag 3. mars 2018

Nr. 2179: Vurderer å legge ned den Himmelske blogg p.g.a. manglende støtte, og forståelse at denne bloggen er et profetisk talerør rett inn til det Norske folk, og da i særdeleshet kristen-folket!

Nr. 2179:
Vurderer å legge ned den Himmelske blogg p.g.a. manglende støtte, og forståelse at denne bloggen er et profetisk talerør rett inn til det Norske folk, og da i særdeleshet kristen-folket!

Trenger forbønn og støtte for videre arbeid og tjeneste, vil du være med?

Takk!

Her er kontonummeret i DNB: 0535 06 05845

Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn!

Mulighetene er mange, men da må vi stå sammen og hjelpe hverandre fremover i tjenesten!

Faksmile bilde av den Himmelske blogg.Predikeren 3. 1. Alt har sin tid, og en tid er der satt for hvert foretagende under himmelen.  2 Å fødes har sin tid og å dø har sin tid, å plante har sin tid og å rykke op det som er plantet, har sin tid;  3 å drepe har sin tid og å læge har sin tid; å rive ned har sin tid og å bygge op har sin tid;  4 å gråte har sin tid og å le har sin tid; å klage har sin tid og å danse har sin tid;  5 å kaste bort stener har sin tid og å samle stener har sin tid; å ta i favn har sin tid og å holde seg fra favntak har sin tid;  6 å søke har sin tid og å tape har sin tid; å gjemme har sin tid og å kaste bort har sin tid;  7 å sønderrive har sin tid og å sy sammen har sin tid; å tie har sin tid og å tale har sin tid;  8 å elske har sin tid og å hate har sin tid; krig har sin tid og fred har sin tid.


Jeg ser for meg å legge ned den Himmelske blogg for en tid, og la den «oppstå» om 1 – 5 eller x antall år.


Har andre blogger som jeg ønsker å utvikle, og skrive på. Samt hjemmesiden vår.


Hjemmesiden vår: http://www.janchristensen.net/


Undervisningsbloggen: http://undervisning.janchristensen.net/


Israelsbloggen: http://israel-blogg.janchristensen.net/


Alt dette gjør at jeg ikke går akkurat arbeidsledig, har mer enn nok å gjøre.

Så derfor ønsker jeg at dere fortsetter å støtte meg, min tjeneste og familie i midler og forbønner. Alt vil utvikle seg, og Gud er med.

Den Himmelske blogg har gjort sin «misjon»! Og MYE MER ENN DET, HALLELUJAH!

Vi er blitt utsatt for tidens Justismord, ikke rart at Satan reiser seg imot oss da vi har mer enn noen andre avslørt Satans løgner, humbug og forførelse blant de troende fremfor alt!


Dette har ikke noe med å gjøre vårt nederlag i retten, da dette er ikke noe annet enn et Justismord, kristendomsforfølgelse og skittent gjort av politiet, domstolene og andre impliserte!!!!!!!!!!!!!

Se her for bloggen vår Justismord som avslører at dette er Tidenes Justismord.


Se også på YouTube som vi også har en kanal:

Ingen kommentarer: