fredag 15. august 2014

843: Jan Hanvold «lykkes» da kristenfolket var lave nok i Ånden til å godta mørke fremfor lyset!

843:
Jan Hanvold «lykkes» da kristenfolket var lave nok i Ånden til å godta mørke fremfor lyset!

Jeg har bedt og tenkt over noen ting i det siste. Det er hvorfor ting er blitt snudd på hode i dag? Med det mener jeg at de som lever og vandrer borte fra Guds ord i liv og lære har «fremgang». Mens de som lever og lærer i samsvar med Guds ord, går veldig ofte i motbakke i denne tiden. Hva er grunnen? Det er nok flere «grunner» for det. Men at en fraskilt og gjengiftet karismatiker med konkurser, ekteskap og annet mye rart skulle klare å bygge opp en såkalt kristen TV kanal, det er vel i overkant av hva selv jeg trodde kom til å skje i endetiden. Men hvorfor og hvordan kunne dette «lykkes» og skje?
Bilde av den falske profeten Jan Hanvold

 

Visjon Norge og Hanvold over 10 år!

Skal ikke gå i dybden her. Men Hanvold og Visjon Norge har holdt på i over 10 år og har i dag en omsetning slik jeg vet på 100 Millioner. Husker da Visjon Norge startet at det var med stor forundring av Ludvik Karlsen og Evangelisenteret var med på dette. Jeg viste allerede da at Hanvold var en mega kjeltring. Og han var karismatiker og gift for 3. gang som en troende. Hvordan kunne dette skje?

Flere og flere har støttet opp om Visjon Norge.

Etter hvert så kom de aller fleste forkynnere og ledere innen spesielt fri-kirke Norge rekende og var med der. Ingen så langt jeg vet om det av forkynnere frontet imot Visjon Norge? Ikke innen frikirke Norge.
Er det noen som har vært og er imot Visjon Norge?
Ja, men de er blitt marginalisert. Men det er en Facebook gruppe med Sigmund Voll Ådnøy. Nei til TV Visjon Norge. Og det er andre også. https://nb-no.facebook.com/AntiVisjonNorge

Men hvordan kan en slik falsk profet og lurendreier nå slikt frem?

Egentlig så er dette ikke så vanskelig å forså, bare en reflekterer og tenker litt. Hanvold lever 100 % etter sine EGNE LYSTER! Men TROR PÅ JESUS!
Her er svaret, dette har alltid appellert og appellerer til det gamle og falne menneske. Vi kan leve som vi selv ønsker det, «Gud er med».

Jeg er fintfølende i Ånden, eller «normal», derfor avskyr og hater jeg Visjon Norge!

Det som er for meg veldig betenkt med Visjon Norge, er at det er så lite interesse og ønske å debattere dette offentlig! Skal alt skyves under teppe og så skal Gud ta seg av alt? Dette er overhode ikke bibelsk. Vi skal t.o.m. dømme engler. Hvor mye mer ikke da blant troende i dag? Det er unnfallenhet, feigt og direkte imot Guds ord at Hanvold ikke blir avslørt og satt på plass som den horkarl, vranglærer og falske profet som han er.

I diskusjoner og samtaler kommer det frem at det er noe feil med meg og andre som advarer, ikke de som det blir advart imot.

Jesaja 5. Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert!

Amos 5:7 De som forvender retten til malurt og kaster rettferdigheten til jorden!

Tror at her kommer vi til selve kjernen i saken, både denne og lignede. I dag koster det for mye å stå opp for og fronte upopulære og utidige saker og synspunkter.

Derfor er slike «normale» kristne som meg blitt «unormale». Det er helt greit å leve som heteroseksuell og med samme livsledsager livet ut. Men å advare imot andre som ikke gjør det samme, det er blitt den store stygge ulven. Å påpeke andres synd, det er blitt som en dødssynd å regne! Tragisk!

Hadde jeg bare tid stilt, så hadde det meste vært i orden!

Slike meldinger og lignede får jeg. Da først og fremst i fra troende. Å mene noe om andre, spesielt negativt er ikke tillatt. Men er dette normalt og riktig? Nei og atter et nei!

Skal ikke vi stå opp for Israel? Jo, men når dette og annet får oss til å tie på andre plasser, så er det en forførelse og å vike av fra Herrens vei.

Her er det mye å gripe tak i, men det er et spesielt ansvar å stå med et leder og Hyrde ansvar.

Det er klart at Guds ord gjelder for alle, men det er de som lever tvilsomme og slendrian aktive liv. At de går i menigheten og ellers ikke blir frosset ut, det får stå sin prøve. Men faktisk i dag er det veldig ofte de som tør og er villig til å ofre seg og som sier i fra som blir frosset ut, stengt ute eller advart imot. Alt er blitt snudd på hode og Satan er det som dypest sett som styrer NÅ HELE KRISTEN NORGE, DETTE ER BLITT STÅA!

Skriftens ord går i oppfyllelse, og ingen våkner eller reagerer. Hva er det som har skjedd?

Likegyldighetens og Tornerose søvn har inntatt Guds menighet!

Jeg er ikke negativ eller ønsker å være negativ. Men det er faktisk gjennom motgang, nederlag og vanskeligheter at vi lærer hverandre å kjenne. Vi blir sterke og overvinnere. Dette mister vi i dag da alt er like fint bare en holder munn og godtar alt og alle, uansett. Men de verdiene vi skal fronte? Det vi skal kjempe for, og imot, alt blir borte, eller er blitt borte. Hva står vi igjen med? Et ribbet evangelium, er ribbet liv og absolutt ingenting. Og de som er blitt offer for dett, hva med dem? Tenkt bare på hva det koster for de som har opplevd Hanvold og likesinnede? Med å ha vært gift med ham etc. De er et offer og kan ikke gifte seg på nytt, mens Hanvold «vinner hele verden»! Hvor skal dette ende? Jeg ser frem imot tusenårsriket da alt dette vil være over, men det skal ikke være slik. Vi som troende skal stå og holde i sammen. Men da skal ikke syndere stå i den rettferdiges menighet og felleskap sier skriften.

Salme 1. 5. Derfor skal ugudelige ikke bli stående i dommen, og syndere ikke i de rettferdiges menighet.

Og verden har kommet inn i menigheten med å godta og akseptere Jan Hanvold og likesinnede som lever i hor!

Skal slutte å skrive om dette, men det er veldig viktig at det i det minste er en som sier i fra, eller at alle er like tyste og like stille om dette? Det er jeg sikker på.

Jeg er ikke bedre enn Jan Hanvold, men Guds ord sier at Hanvold lever i hor!

Fartsgrensa er f.eks. 80 kmt. Det kommer en som kjører i 80 og neste kjører i 110 kmt. Hvem er den beste sjåføren her? Det blir helt feil å snakke om god eller dårlig sjåfør, men en holder fartsgrensa hvis den er 80 kmt. Mens han andre gjør ikke det som kjører over. Med andre ord, det er om å holde seg innforbi Guds ord med sitt liv, ikke minst på de aller viktigste og største områdene som ekteskapet er.

Sluttkommentar:

Jeg åpner med denne overskriften: Jan Hanvold «lykkes» da kristenfolket var lave nok i Ånden til å godta mørke fremfor lyset!

Hva er det som er så alvorlig med Hanvolds og hans virksomhet Visjon Norge?

Jo; Synd genererer synd. Synd tar bort frimodigheten og ødelegger menigheter. De største syndene begås ofte for å skjule synd. Antagelig kan man legge til at den aller største synden mot Gud er å legitimere synd.

At en er opptatt med penger, og atter penger. Sjelers frelse og alt annet, så er dette et skalkeskjul for å leve som en selv lyster og ønsker, alt i Jesu navn!

Relaterte linker:7 kommentarer:

bjørn sa...

Hei Jan Kåre. Vil bare si at bloggen din og det du skriver er kun søppel fra avgrunnen. Ha en fin kveld!

Mvh Bjørn

Unknown sa...

Har du ikke noe positivt å si, Bjørn, så hold deg for god til å si noe som helst. Tragisk åssen du holder på og har gjort det lenge....det koster å stå for den fulle og hele sannhet det er det virkelig ikke tvil om...

Jan Kåre Christensen sa...

Hei igjen Bjørn!

Beklager sent svar, har kommet tin i veien.

Du skriver at dette er en blogg i fra avgrunnen.

Hva er det som er i fra avgrunnen her på bloggen? Nevn 3 ting minst!


bjørn sa...

1 . Falsk Jesus og INTET Evangelium.
2. Kun negativ søppelprat som er bevis på hvem du er og hva som bor i ditt hjerte, og at du ikke bærer noe annet enn ond og dårlig frukt.
3. At du er avslørt som både løgner, tyv og hensynsløst menneske uten noe form for empati og medfølelse. Slikt er kjennetegn på falske onde profeter som deg. Du og din blogg er djevelens verk. Og derfor er dette avgrunnens blogg.

Lykke til videre i livet. Det trenger du virkelig.

bjørn sa...

Unnskyld meg. Christensen står ikke for sannheten, men løgnen. Motstanden og avskyen han møter handler ikke om at han står for sannheten, men hans falske lære om hvem Gud er og hans avskyelige adferd og løgn. Ikke noe av Jesus finnes i den mannen. At du tror Christensen er en Guds mann sier bare hvor borti natta forført du er. Sett Christensen sin lære og adferd i lys av bibelen så vil du se at alt er motsatt. Men du holder deg vel til Jehovas vitner sin oversettelse du også. Tragisk.

bjørn sa...

Forøvrig kommer jeg ikke til å svare deg mer eller skrive mer her eller gi deg noe mer oppmerksomhet. Du er ikke verdt det. Lykke til "Pastor og evangelist" Ha ha ha ha :)

Jan Kåre Christensen sa...

Bjørn du skriver veldig, ja veldig mye om rett lære.

Egentlig støtter jeg deg der, men mener du at DU har rett lære, og rett liv?

For meg så fremstår du som en mann som er besatt av et eller annet, ikke Gud, men heller den Onde.

Skal ikke ta mote fra deg, du er også et menneske og skal og fortjener å behandles deretter (skapt i Guds bilde).

Skal jeg se det positive med deg så er det null ting med deg, men du har kanskje en god familie? Venner? Som er mer vennlige enn deg, og som har en noenlunde «normal» oppførsel, eller?

Skal jeg si min ærlige mening, så tror jeg du er på loddrett vei til Gehennas ild hvis du ikke omvender deg og tar imot Guds når på nytt i Kristus Jesus.

Det samme vil jeg egentlig sagt til flere her på Søkelys, ikke minst «Robert».

Og ikke se ned på andre mennesker, det finnes mange gode, og dårlige Adventister. Personlig er jeg overbevist om at mange av dem står langt foran deg Bjørn Storm Johansen i åndelig hensende om jeg som jeg redegjør for i den artikkelen jeg har om deg jeg ikke deler dere syn og lære i mange ting, men det gjør jeg så visst ikke med deg heller da du ikke kan egentlig ikke sette deg inn i Guds ord før du omvender deg og blir en ny skapning!

Jan K Christensen
Oslo