onsdag 3. august 2016

Nr. 1606: Frafallet er ikke noe som kommer – det er her nå!

Nr. 1606:
Frafallet er ikke noe som kommer – det er her nå!

Da jeg ble frelst for godt over 35 år siden, så var det en forkynnelse som innbefattetes at først måtte frafallet komme. Så skulle Jesus komme igjen. Dette frafallet som Guds ord sier skal skje, før han kommer igjen. Dette vil jeg si har skjedd, at frafallet har kommet. Dette er ikke en enkelt hendelse som får meg til å skrive dette. Men mange hendelser, ting og situasjoner som gjør dette.

2 Tess. 2. 3a La ingen bedra dere på noe vis! For først må frafallet komme!

Her er eksempler på dette frafallet, det er ikke den ene hendelsen. Men alle hendelser, samlet sett som gjør at vi kan si at frafallet ikke skal komme, men er kommet!

Hva er egentlig frafall? Det er ikke nødvendigvis at en slutter å bekjenne Jesu navn. Men at en bekjenner Jesu navn, men ikke følger lengre Guds ord.

Her er noen eksempler, og legger en alle disse eksemplene i sammen. Så har en fått en stor, stor skjøgekirke!

1.)  Her ser vi muslimer og katolikkene forenes, selv om de ikke tror på den samme boka engang!

 

 2.) Her ser vi at i dag så går en ikke ut AV DEN KATOLSKE KIRKA, MEN TILBAKKE TIL DEN STORE SKJØGE! Her ved Ulf Ekman og hans fru.


3,) Nå florerer det med gjengifte, som skriften sier er hor og ekteskapsbrudd. 
Her ved Sten Sørensen.


4.) Egil Svartdahl ivret for å bygge Moskeer på 1990 tallet, noe som han virkelig har klart å lykkes med. Dette er kristenlederen, som fører Guds menighet rett ned i åndelig mørke og forførelse!5.) Aril Edvardsen var en døråpner for alt som mørke representerer og er!

Her snaker han hands med Yasir Arafat!6) Det er ikke bare Katolikkene og Adventistene som tror på erstatningsteologi, og fører dom over seg selv og andre. Jan Lilleby på Sørlandet er også en.


7.) Jan Hanvold er vel bare selve prototypene på en falsk profet, og han sier også om seg selv at han er en falsk profet. Hanvold kaller også seg selv for en falsk profet, da bør også andre tro på Hanvolds egne påstander!
8.) Knut Arild Hareide, som er formann i KRF fremmer homofilt samliv som Guds ord advarer imot. Med andre ord, frafallet er ikke noe som kommer, det er her nå!
9.) Det er ikke menn lengre som leder menigheten enten skilte og gjengiftede menn. Eller kvinner, begge deler er ubibelskt!
Fra venstre: Preses i Bispemøtet Helga Haugland Byfuglien, nyvalgt leder av Mellomkirkelig råd Kristin Sandmæl, nyvalgt leder av Samisk kirkeråd Sara Ellen Anne Eira og nyvalgt leder av Kirkerådet Kristin Gunleiksrud Raaum. Foto: Astrid Dalehaug Norheim.
 
10.) Gordon Tobiassen er en god forkynner, men han samarbeider med alle disse. Det er derfor han er medskyldig i deres synd, og gjør frafallet mulig! Han legitimerer egentlig for at Satan kan operer fritt i Guds menighet!


Relaterte linker:

Ingen kommentarer: