onsdag 13. juli 2016

Nr. 1593: Kristen Norge fremstår som mer hyklersk enn noen gang når horkarlen Sten Sørensen påpeker at Gay paraden er ubibelsk!

Nr. 1593:
Kristen Norge fremstår som mer hyklersk enn noen gang når horkarlen Sten Sørensen påpeker at Gay paraden er ubibelsk!

Det er hykleri å være 100 % imot homoseksuelle, men godta gjengifte blant de troende da begge deler er å drive hor etter skriftens ord!

Jan Hanvold skriker ut på radio her i Oslo: «til helvete med alle som ikke godtar at jeg er gjengiftet».

Det er ikke bibelsk, rett og slik skriften sier det å tale ut imot de homoseksuelle og lesbiske. De skal ikke få anledning å gifte seg i Guds hus med en prest eller Pastor. Men de som er gjengiftet som troende, er det fritt frem for, dette er hykleri og ubibelskt. Begge deler er synd sier skriften, derfor er det om å gjøre å ikke la seg bedra og bli ført bak lyset av disse som er gjengiftet.

De som er gjengiftet taler veldig fort, klart og «lett» imot de homoseksuelle og lesbiske. Her er bl.a. Jan Hanvold, Jan Aage Torp og mange andre grelle eksempler på dette.

Det er fritt frem å gifte å gifte seg ørten ganger, men alle andre som lever i strid med Guds ord skal tas!

De homoseksuelle og lesbiske gjør for enkelte troende den «ultimate» synd. Men de som er gjengiftet eller gifter seg på nytt, det er den «ultimate» nåde! Skriften sier at de begge som lever slik skal ikke arve Guds rike!

1 Kor. 6. 9 Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Ta ikke feil! Verken de som lever i hor, avgudsdyrkere, ekteskapsbrytere eller menn som ligger med menn eller lar seg bruke til dette, 10 verken tyver, pengegriske, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike. 11 Slik var noen av dere en gang. Men nå er dere blitt vasket rene, dere er blitt helliget, ja, rettferdige for Gud i Herren Jesu Kristi navn og ved vår Guds Ånd.

 Det er så ille med de homoseksuelle – men det er synd på de som er skilt!

Det er parolen for mange, men hva sier skriften? At de som har «lyst» på en mann, som er en mann. Hva med dem? De må fornekte seg selv. Hva med de som er en kvinne, men har lyst på en kvinne? De må fornekte seg selv, si nei takk!

Men hva med de som er skilt, og vil gifte seg igjen? De må og skal gjøre det samme, fornekte seg selv. Si nei takk til hva de «føler» for, da skriften sier at gjengifte er akkurat like mye hor som alt annet!

Hvordan er mange troende mennesker? Det er sikkert ikke så lett å være alene, de skilte må da få lov å gifte seg. Gud er da ikke så streng. Jo, Gud er så streng, gjengifte er å leve i hor, ekteskapsbrudd og hor!
Gjengifte er synd etter Guds ord!

Å gå i en homo-para er langt fra av det gode, men når en person som Sten Sørensen skilt – gjengiftet skal advare imot dette blir det riv ruskende galt!

Gjengiftede kristne har ikke noe å gjøre i Guds menighet, langt mindre som forkynnere og som skal belære andre da de selv ikke lever i samsvar med skriften!

Sten Sørensen var selv gift, første kona fikk vanskeligheter med seg selv. 
Han skilte seg, neste dame «la» han ned! 
Det er alltid «nåde» å få for disse falske profetene i tiden. Og kristenfolket sover, lar disse holde på akkurat som kjødet passer. Dette er hykleri verre enn noe!!!!!!!!!!!!!!


Her er det en person som forlater ei dame i ytterste nød, gifter seg på nytt og så advarer han imot andre. Dette er så ille og Hyklerisk at verre enn dette kan det ikke bli.

Her er noen artikkler jeg har skrevet om dette emne.

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2015/01/nr-1002-ingen-som-er-gjengiftet-som.html

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har et overraskende opphold i bloggaktiviteten. De siste månedene har du skrevet nye innlegg inntil et par ganger hver eneste dag. Når jeg skriver dette, er det fire dager siden forrige innlegg. Det gjør meg nesten litt bekymret. Pauser er alltid nødvendig, ja, kanskje du til og med trenger et langvarig opphold og en mindre anstrengende nyorientering. Det blir opp til deg. Jeg håper bare alt er bra med deg og familien!

Leser

Jan Kåre Christensen sa...

Er på ferie i Israel, alt såre vel, ellers takk :-)

Anonym sa...

Puh!

Leser