søndag 15. desember 2019

Nr. 2626: Heksejakten på President Donald Trump forteller også andres ståsted, ikke minst at Norge og Europa er langt mer venstrevridd og korrupt enn USA og mange andre land og verdensdeler!


Nr. 2626:

Bilde av Majoritetsleder Nancy Pelosi, leder i justiskomiteen i Representantenes hus Jerrold Nadler og etterretningskomité-leder Adam Schiff som jeg mener virkelig tar seg «vann over hode» med det narrespillet de holder på med ovenfor egentlig hele verden.

Er åpenbart at dette vil ramme dem selv når hele denne farsen er over!Det som jeg tror at Trump har så lite imot denne riksretten, er at da må alt komme frem og opp. Bl.a. hvem denne varsleren er.

President Donald Trump har egentlig alt å tjene på denne riksretten som de åpenbart ikke har noen ting i nærheten å felle ham på av det som er kommet frem til nå.
Alt er kun løse påstander hørt gjennom 2. og 3. grads vitner, ingen som har hatt med saken å gjøre i førstehånds.
Da tenker jeg først og fremst på president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.
Trump & co kjører seigpiningtaktikk. Her skal tiden brukes slik at all råttenskapen skal få komme ut på utstilling, samt at Trump kan jo ikke få noe bedre reklame for å ta hjem neste valg enn å brette ut all råttenskapen hos demokratene.

Selvfølgelig har ikke Trump noe imot en lang riksrettssak. Det blir jo rene valgkampen for ham. I tillegg gratis!!!!!!!!!!!!!

Denne saken bør oppta USA frem til sommerferien slik at alle demokratiske senatorer blir forhindret fra å drive valgkamp. Det vil resultere i at president Trump får "lett match" mot "sleepy" Joe Biden 30330. Samtidig må presidentens advokater stevne Schiff, Pelosi, Nadler, Giaremella og Hunter Biden og kle samtlige av dem "kliss naken" foran det amerikanske folk. Presidenten har nå muligheten til å redusere det demokratiske partiet til et miniparti som aldri vil komme tilbake til "maktens tinder".

Det er trist at hele den venstrevridde og ensrettede pressen i Norge ikke advarer imot dette og ser noen skrupler og heksejakt imot president Donald Trump.

Predikant og forkynner David Auke fra Tønsberg skriver på VG nett som jeg vil ta med meg:

Å se hvordan anklagene til demokratene har skrumpet inn mer og mer etterhvert som vitnene deres har vist at de ikke har førstehånds kjennskap til det som har skjedd fremstiller dem i et stadig mer latterlig lys! Først var anklagepunktet quid pro quo - så ble det endret til bribery og nå er det endret til abuse of power - de har altså funnet på anklagene og forandret dem underveis i dette vanvittige spillet. Hvem kan ta disse demokratiske representantene og dette partiet seriøst? Imens ligger Trump ligger langt foran alle de demokratiske presidentkandidatene i de viktigste statene.

Alt toppet seg i går da Nadler talte for demokratene og formidlet at det for demokratene er viktig å stoppe Trump fordi det amerikansken folket er ikke tilliten verdig til å få muligheten til å velge han som president i et demokratisk valg.

Dette sier en som selv er demokratisk valgt, men som snakker som en totalitær diktator. Har ikke all den galskapen som har skjedd avslørt hvem demokratene er til nå så ble de grundig avslørt med denne vanvittige uttalelsen til Nadler som er en av toppene innen det korrupte demokratiske partiet.

Må være ufattelig surt å være Trump-hater og Boris Johnson-hater om dagen. Men TENK: De neste 5 årene må dere leve med at Trump fortsatt bare blir sittende og at Boris tar Storbritannia ut av eu's kvelende jerngrep! Imens vrir bjellesauene de venstrevridde norske journalistene seg godt etterfulgt av sin trofaste følgerskare som er med i saueflokken - en skare som har vært helt forbausende stille etter Boris Johnson's knusende seier i går! Sangen sier: Oh, it's fun to be a nissemann. Men det er på langt nær like morro om dagen - og i ÅREVIS framover - å måtte synge sangen: Oh, it's tough to be a venstrevridd.....
(sitat slutt).

At en slik forsvarer dette her i Norge og Europa hva demokratene i USA holder på med hat-kampanje imot president Donald Trump, forteller at det jeg skriver her i overskriften passer:
«Heksejakten på President Donald Trump forteller også andres ståsted, ikke minst at Norge og Europa er langt mer venstrevridd og korrupt enn USA og mange andre land og landområder!»

Sluttkommentar:

Tror etter at denne riksrettprosessen vil det Norske folk – ikke journalistene – de er forherdet og forblindet.

Da vil det Norske folk skjønne at de er virkelig blitt ført bak lyset angående den fremstillingen Norske og til dels europeiske medier har dekket egentlig alt angående president Donald Trump.
At den har vært direkte villende, misvisende og feilaktig! En ren mislykket heksejakt som har slått tilbake på dem selv!

Ingen kommentarer: