søndag 17. februar 2013

Nr. 560: Personlig vitnesbyrd om frelsen og livet videre med Herren!

Nr. 560:

Personlig vitnesbyrd om frelsen og livet videre med Herren!

Livet med Gud, er tross alt rikt, godt og herlig, det var gjennom Ludvik Karlsen og Evangelisenteret Anonym som har skrevet denne artikkel ble frelst og født på nytt, herlig, stort og vidunderlighttp://blog.janchristensen.net/2012/11/530-evangelist-og-grunnlegger-av.html

Først litt om Evangelisenteret. De gjør mye bra for rusmisbrukere. Men hva med andre mennesker? Bare noen tanker... Jeg vet at Ludvig Karlsen hadde til dels en ganske stor oppryddings jobb til tider...for det var nemlig ikke mer enn at folk var ferdig rehabilitert ,så var de rundt og skulle forkynne.

Det merkes at Ludvig ikke lenger er blant oss....og jobben hans er ubemannet i dagens kristne Norge. Det popper opp evangelister /predikanter i øst og vest, sør og nord, bare her i Norge. Vi skal sannelig være våkne i denne tiden vi lever i......men uhyggelig at mange sover. Det var en mye verre tilstand enn hva jeg forstod.

Mannen min ble frelst 5 år før meg. Etter å ha sett livet mange kristne sier seg å leve, så ville jeg rett og slett ikke ha det. Det er mange som lever som de lyster.....og har heller omvendt seg etter frelsen.

Det var ingen lett tid....men en tid som jeg ble "opprørsk" mot mannen min. Jeg skulle stadig ut med jobben, han likte ikke at jeg gjorde det, men jeg gjorde det allikevel. Det skjedde omtrent hver gang at det ikke var så hyggelig å gå ut likevel...jeg forstod ikke hvorfor, men jeg fikk rede på at mannen satt hjemme og ba for meg, lovpriste Herren. hehe, det fungerte det ;)

Da jeg kom til byen og der traff jeg en tidligere venn, jeg spurte om han hadde drukket alkohol og han sa nei...ble litt paff, men så sa han at han var blitt kristen...Tusen tanker gikk rundt i hodet mitt og jeg tenkte så så : "ikke du også". Jeg flyktet jo på en måte bort fra alle kristne, jeg orket det bare ikke.

Vi ble enige om å gå på et møte Evangelisenteret hadde i byen dagen etter, ingen av oss har vært rusmisbrukere og jeg tenkte som så at, ok, om du også går dit kan vel jeg og mannen også. Jeg hadde en plan, ville gå opp langs veggen, så minst mulig folk skulle se meg....men det ble et bra møte, og etter et par uker fikk jeg i grunnen litt sjokk.... Der var jeg, på først siden i» Ennå er det håp" og jeg forstod da at det ikke nyttet å gjemme seg for Herren eller prøve lure Han:) Jeg sa selv ja til Jesus i 98, på Evangelisenteret på Østerbo. Og fikk et bedre liv, ikke det at alt har vært problemfritt....nei, men jeg anbefaler heller ikke andre prøve i seg selv...det går mye fortere nedover enn noen annen gang, uten Jesus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Har noen nære familie medlemmer som heller har vært med på å skyve andre lenger bort fra Herren....med livet de levde...For var det sånn man skulle holde på å samtidig være kristen ,så ville jeg ikke ha det, jeg og mange med. Der alt var lov for så å "misbruke" nåden etterpå. Dem var gift og skilt, nye forhold....fester....der alkoholen flyter i bakgrunnen på bilder de deler....Og de har sine støttespillere uansett om livet de lever er aldri så galt. Men at så mange kristne er samlet rundt f.eks. en person med ca 5000 Facebook venner, er helt vanvittig. Kjente kristne mennesker bare oppfordrer til "galskap/synd " videre.....og det kan jo virkelig virkes som om en del tenker at det er god reklame....men all reklamer er slettes ikke god reklame. Det er heller avskyelig.... For om man da tenker menighet, så er det en ganske så stor en. Mange kristne forkynner en helt omvendt av hva som er realiteten. Er de syke sier de seg å være friske, selv om andre kan til tider høre at det ikke stemmer. Husker jeg stilte noen spørsmål da mamma døde...hvorfor, 49 år ? De kristne rundt meg sa da at hun var blitt helbredet....men det var jo ikke sant. Og når jeg spurte om hvorfor? Var svaret at hun muligens ikke ville leve lenger......

Hadde kristne sluttet å leke med "synden", så hadde troende sluppet mye vanskeligheter....og man tuller ikke med åndskrefter. Idag tenker jeg på kristne som stadig også er i konflikter, særlig på sosiale medier som Facebook, men også i det virkelige livet. Men er det egentlig så rart når dem poster om sine forhold og sine ekteskap, samt skilsmisser? Og alkoholen flyter i bakgrunnen på bildene de deler...? Og en sa til meg, "Vi er et brev lest av alle". Og det er jammen så sant. I over 1 år har jeg fulgt med på kristne som stadig er i opprør over såkalte rykter og baktalelser...men å advare er ikke å baksnakke.. og det er aldri populært å si i ifra.

Det finnes faktisk mennesker man bør holde seg unna, selv om de sier at de er kristne, for hvem kan ikke si det? Dette blir litt vanskelig å forklare, men jeg skal prøve.

I flere ti år har jeg kjent til kristne som forsvart ekteskapsbrudd, uansett grunn....ikke hor, men alt mulig annet. Og de finner hverandre og danner sine egne husmøter. De sier alltid at alt er den andre part sin skyld, dette blir gjort så de selv skal være fri til å finne seg en ny...gang på gang.

Jeg og min ektefelle var utsatt for det selv for ca 20 år siden. Vi kjempet og vant, men det kostet oss virkelig mye. Det var en vond og vanskelig tid. Jeg var foreldreløs og hadde ikke søsken, også kunne nær familie av meg gjøre sånn... Jeg var bitter en stund...men det ødela bare for meg selv. Så jeg valgte bort bitterheten, men ville ikke ha de her nær inn på mitt liv, samme om det var såkalt familie. For de fører ikke med seg noe godt. Man trenger da virkelig ikke ha folk nært innpå seg som ikke vil en noe bra? Og det har hendt de her får med seg yngre mennesker, helst nyfrelste eller de som ikke har så stor nettverk eller noen menighet å gå i. Og det er endel av dette jeg har sett på FB.

Dette ekteparet ble frelst samtidig....og etterhvert startet den en ektefellen å gå bak ryggen på den andre, mange som ble involvert, skadelidende og hadde det vondt og vanskelig. Samtidig sa de at dette nye var fra Gud......

Flere, inklusiv meg selv ble bare opprørske mot Jesus og Gud. Ingen ville høre på de her, nettopp fordi de aldri erkjente og omvendte seg. De fortsatte å jobbe svart, de var opprørske mot staten og legene....de var opprørske mot andre menigheter...skulle helst på plattformen selv, for bare de forstod ordet rett!! Nektet å innordne seg under Norges lover og regler....og de gjorde ingenting galt sa de...men hva med livet de levde? Ingen ville ha det...og hvertfall ikke høre om Jesus fra de her...og det var "bare" Aage Samuelsen som var deres "forbilde"....så for min del tok det lang tid før jeg klarte å høre på han sine sanger.....

Min mann ble som jeg har fortalt tidligere frelst ca 5 år før meg... Da ble han oppfordret av de her til å gå ifra meg og påstod vi ikke hadde funnet hverandre i tro. La meg tilføye at jeg og mannen traff hverandre i edru tilstand og det var kjærlighet ved første blikk ♥

Flere ganger trosset vi bare og tenke gå på besøk der osv. Hver gang vi gjorde det, ble vi syke i mange dager etterpå. Det var ingen tilfeldighet. Et par ganger holdt vi på å krasje med bilen opp der, motsatt bil kom over i feil kjørefelt, men det gikk bra den gangen. En annen gang gikk det ikke så bra. Bare vi nærmet oss huset, kunne vi kjenne enorme krefter som ikke var bra, men vi skjønte det ikke helt, trodde det bare var oss.

Vi måtte snu flere ganger å kjøre hjem, fordi vi begynte krangel jo nærmere vi kom de. Den dag idag er det som det hviler en "forbannelse" rundt de og det de foretar seg går istykker. Etter noen år fikk vi se en tydelig rød tråd gjennom disse hendelsene. At vi fikk advarsler og MÅTTE lære, ta det på alvor. Og vi ble etterhvert veldige bevist på å bare holde avstand der og det var nødvendig. Disse menneskene har stått still med Herren i mangfoldige år,,,, alt de foretar seg går istykker. Det som er skremmende er at begynner folk å komme på disse møtene de har hos hverandre, så har de garantert fått ekteskapsproblemer selv og skilt seg alle sammen!! Det er som en forbannelse over de....ektepar som har vært gift i 30 år har gått fra hverandre....!

Jeg har sett kristne på FB som har vært godt gift og plutselig har de fått store problemer....om man da sjekker såkalte vennelister til de ,så har de noen av de jeg snakker om som gode venner. Det slår ikke feil og er skummelt, derfor har jeg ønsket av hele hjerte få kristne til å forstå dette alvoret... Regner med de fleste av oss virkelig ikke trenger flere problemer enn vi har. Tilfeldig vil noen si....neppe!! Og man burde velge sine venner med omhu, også på sosiale medier? Neida, isteden så kjører de på og holder seg unne dem som har advart de.... ..og de som advarer blir ofte "svar skyldig".

Dessuten er det kristne som står som skilt, separert, enker, enkemenn, på FB....men lever sammen med et menneske allikevel, men det skal ties om. ...Også skal vi IKKE advare og snakke om det? Bare overse det? Kristne må aldri glemme at Facebook ligger i verden og hvem som styrer verden. Det vil aldri starte en vekkelse på Facebook, men vi får garantert høre om den der.

Kunne bare kristne tatt avstand, vist at dette er ikke greit.....Neida, isteden så påståes det at vi og andre er misunnelige, surpomper, lite tolerante, baktalende, har lite å gjøre, stå på videre, ikke byr deg/oss., lite overbærende., hvorfor ikke baktale baktalende? Svarer sarkastisk mot andre....og alle andre ord som er negative. Ja, bibelen blir plukket fra hverandre på en måte og satt sammen slik som passer bedre inn hos andre. Rart hvordan enkelte husker utdrag og glemmer at summen av Guds ord er sannhet.

Kristne skulle blitt glade for å bli advart....Det er ikke alle vi skal ha i vår innerste krets.. Istedet går det bare en liten stund så er dem på vennelistene på FB igjen....også de som har tydelig sett ALT selv og sagt ifra rett ut....alt er glemt....de er tilbake med sine oppmuntringer og at det er alle andre det er noe galt med. Helt opplagt så tror jeg mange sliter med lystene sine, både menn og kvinner. Derfor overser de faresignalene endel gir på FB, som kristne skulle stått sammen om og vist at dette finnes ikke greit, tatt avstand. Andre burde faktisk forstå at når mennesker først åpner hjerte, sitt så koster det virkelig mye å gjøre det.

Jeg håper virkelig ikke noen av mine søsken eller andre opplever det vi har gjort, hadde jeg bare tatt det på alvor den gang, hadde vi sluppet mye vondt. Ikke er vi uvenner med de her....man trenger ikke det....hilser når vi sees, men det er alt og det er faktisk best sånn, ikke bare for oss ,men for alle andre også.

Jeg ønsker alt det beste for alle, av hele hjerte ♥ Kjenner dere "skurring", ta det på alvor og seriøst... Ikke ignorer det. Må Herren velsigne dere alle ♥

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/2012/09/nr-482-leder-for-evangelisenteret-i.html http://blog.janchristensen.net/2011/11/nr-267-evangelisenterets-fremste-sanger.html http://blog.janchristensen.net/2011/08/nr-162-hvorfor-vil-gamle-predikanter-ha.html http://blog.janchristensen.net/2011/05/nr-138-hvem-var-bileam-og-hva-star-hans.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-342.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-558-dette-opplevde-vi-rundt.html http://blog.janchristensen.net/2013/02/nr-559-himmelekspressen-pa-vei-imot.html

Ingen kommentarer: