tirsdag 20. august 2013

Nr. 671: Søkelys skriver om meg i en tone av eder, forbannelse og så overfladisk og misvisende at det må karakteriseres som ondsinnet, stygt og løgnaktig! Del 1

Nr. 671:

Søkelys skriver om meg i en tone av eder, forbannelse og så overfladisk og misvisende at det må karakteriseres som ondsinnet, stygt og løgnaktig! Del 1

Jeg tenker på Apostelmøte i Jerusalem, der en diskuterte. Men det var på et redelig og bibelsk grunnlag, ikke slik som Søkelys og Andersen. Ondsinnet og med galle og bitre urter. Bilde av JerusalemSøkelys ved Kjell Andersen skriver en artikkel som han har som overskrift: «Jan Kåre Christensen, bulldoseren som valser ned Guds tjenere i den to-enige Guds navn».

Jeg har ikke noe imot å bli satt søkelys på, men dette er ikke søkelys. Men eder, forbannelse og så overfladisk og misvisende at det må karakteriseres som ondsinnet, stygt og løgnaktig!

Jeg har min mening, oppfatting og synspunkter. Og jeg tåler å bli sagt imot, utfordret og må stå til regnskap for hva jeg tror på og lærer. Men dette som søkelys kommer med er å hogge hode av en uten at han har fått forsvart seg og komme til. Det er ingenting av hva jeg lærer, hvorfor jeg mener det jeg mener og noe som helst som går ut på å formidle hva jeg står for og lærer.

Dette er bare å si en ting om. Det er som jeg skriver i overskriften: «Søkelys skriver om meg i en tone av eder, forbannelse og så overfladisk og misvisende at det må karakteriseres som ondsinnet, stygt og løgnaktig!».

Jeg slenger aldri ut påstander, meninger og synspunkter uten å prøve å forklare det. Og har jeg eventuelt forklart dårlig, så prøver jeg ikke å komme med nye eder og forbannelser. Og skremme mennesker og skape frykt som Kjell Andersen og Søkelys gjør. Jeg skrev f.eks. en artikkel: «Nr. 630: Kristen Norge styres og ledes av en gjeng med Djevler!». Den fikk jeg pepper for. Da fikk jeg bl.a. denne tilbakemeldingen: «Hei – og takk for at du ville svare meg enda en gang!

Etter å ha lest loggen du viser til, hvor du utdyper hva du mener med at djevler styrer den kristne virksomheten i Norge, har jeg fått en vesentlig bedre forståelse av dine ytringer. Slik du formulerte deg i den første bloggen, tror jeg flere med meg satt igjen med inntrykket av at det var de kristne lederne, altså personene, som du omtalte som djevler. Dette fikk meg til å reagere spontant og svare deg umiddelbart.».

Da skrev jeg to artikler etterpå for å utdype hva jeg mente. Og for at en skal skjønne at jeg ikke angriper personene, men hvilken lære, liv og hvilken Ånd som står bak deres liv og tjeneste.

Kjell Andersen og Søkelys kommer bare opp med et oppgulp, eder og forbannelser. De prøver å ramme meg, uten å gi leserne noen begrunnelse for hvorfor jeg er en vranglærer, og annet fjas og tøv de kommer opp med. De er onde med hensikter som ikke er fra Gud, men deres eget kjød og urene sinn som er Satans arbeidsredskap nr. 1 blant oss mennesker!

Relaterte linker: http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=guds-raad-til-frelse http://www.sokelys.com/jan_kare_sekt.htm http://blog.janchristensen.net/2010/11/nr-34.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-118-skal-troende-dmmes-eller.html http://blog.janchristensen.net/2011/12/nr-299-jeg-har-absolutt-ingen-tiltro.html http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-340-forskjell-pa-peke-pa-feil-og.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-343-visjon-norge-er-en-andelig.html

Ingen kommentarer: