lørdag 31. august 2013

Nr. 678: Barnevernet – Satans forlengede arm inn i Norske familier!

Nr. 678:
Barnevernet – Satans forlengede arm inn i Norske familier!

Det siste jeg vet som Barnevernet har begynt med er å ta barn fra f.eks. besteforeldre som ønsker å ha barnebarna hjemme hos seg når mor og far ikke klarer å ta vare på dem. Og plassere dem hos lesbiske par. Satan bruker i sannhet det Norske barnevernet! La oss slå ring om de som ønsker å ta vare på sine barn, eller barnebarn. Barn har alltid best å bo hos sine foreldre eller slektninger etter kjødet omtrent utelukkende. All forskning og Guds ord sier det samme. Ingen kan elske et barn som sine egne foreldre. Dette viste også Kong Salamo.

Lesbiske foreldre er 100 % imot Guds ord og er styrt av den samme lovløsheten som gjengiftede kristne er. Dette er å gå langt utover Guds gode skaperordninger.

Bilde av Anja Edin, Gro Hammerseng og sønnen Mio. Det er i slike familier Norske barnevernet har begynt å plassere barn, hos lesber.1 Kongebok 3. 16 På den tid kom det to skjøger og trådte frem for kongen. 17 Og den ene kvinne sa: Hør på mig, herre! Jeg og denne kvinne bodde i samme hus, og jeg fødte et barn i huset hos henne. 18 Og den tredje dag efterat jeg hadde født, fødte også denne kvinne et barn. Der var vi nu sammen; det var ingen fremmed hos oss i huset; bare vi to var i huset. 19 Om natten døde sønnen til denne kvinne fordi hun hadde ligget på ham; 20 og hun stod op midt om natten og tok min sønn fra min side, mens din tjenerinne sov, og hun la ham ved sin barm, og sin egen sønn som var død, la hun ved min barm. 21 Da jeg så stod op om morgenen for å gi min sønn die, fikk jeg se at han var død; men da jeg om morgenen så nøiere på ham, da var det ikke min sønn, den som jeg hadde født. 22 Da sa den andre kvinne: Nei, den som lever, er min sønn, og den som er død, er din. Men den første sa: Nei, den som er død, er din sønn, og den som lever, er min. Således talte de mens de stod for kongen. 23 Da sa kongen: Den ene sier: Denne som lever, er min sønn, og den som er død, er din. Og den andre sier: Nei, den som er død, er din sønn, og den som lever, er min. 24 Så sa kongen: Hent mig et sverd! Og de kom med et sverd og bar det frem for kongen. 25 Da sa kongen: Hugg det levende barn i to stykker og gi den ene halvdel til den ene og den andre halvdel til den andre! 26 Da sa den kvinne som var mor til det levende barn, til kongen - for hennes hjerte brente for hennes barn - hun sa: Hør på mig, herre! Gi henne det levende barn og drep det for all ting ikke! Men den andre sa: Hverken jeg eller du skal ha det; hugg bare til! 27 Da tok kongen til orde og sa: Gi henne det levende barn og drep det ikke! Hun er dets mor. 28 Hele Israel fikk høre om den dom kongen hadde felt, og de hadde ærefrykt for kongen; for de så at Guds visdom var i hans hjerte, så at han dømte rett.

Eksempler på hva andre har skrevet om det Norske barnevernet:

Mistet sønnen min på sykehuset

Noen timer etter fødsel kom barnevernet inn på rommet vi hadde. Da lå han i senga mi siden jeg viste at de kom for å ta han. Rett etter dem hadde satt seg ned så spurte mamma dem “kommer dere for og ta ungen?”. JA, sa barnevernet. Jeg kjente jeg ble helt knekt, tårene begynte og renne og jeg tenkte bare “skal de ta ungen min?!?”. Hun fra barnevernet sa jeg fikk 10 minutter med han.

Grunnen som barnevernet sa at de tok han for var at de trodde ikke jeg ville amme han, de mente det var helseskadelig hvis han ble med meg hjem fra sykehuset og at jeg ikke viste omsorg og kjærlighet.

Jaget av barnevernet.

Det var tirsdag ettermiddag jeg hadde fått melding om å melde meg for barneverntjenesten. Da jeg kom inn fikk jeg beskjed om at dem kom med uniformert politi og hentet begge guttene mine. Jeg reagerte med å forlate kontoret. Men da kom dem etter meg å skulle ha meg inn på kontoret med makt. Jeg dro rett hjem til guttene. Jeg måtte fortelle dem om hva som kom til å skje.

12 åringen ble helt ifra seg og gråt og klamret seg fast i meg. 14 åringen sprang til vinduet. Og nå strigråt dem begge to. Mamma der kjæm dem. Kom og se. Og der var en politibil med tre uniformerte politifolk og tre kvinner i fra barnevernet. Vi fikk en brutal behandling. Ungene var vettskremte. Og for meg var dette helt uvirkelig.

Kampen mot barnevernet

Jeg har erfaringer fra barnevernet flere steder, det danner seg et bilde av et elendig barnevern med ansatte som overser fakta og roter rundt.

Barnevernet sier jeg flyttet for mye, 3 ganger på 13 år. Når barnevernet tok gutten min flyttet de ham 7 ganger på 2 år! Dette er bare litt av mine erfaringer

To ukjente damer

«Hei mamma, hva er det?» svarte jeg i røret da telefonen ringte. «Du må komme hjem nå Mette, du må kjappe deg» hørte jeg mamma sa i røret med en engstelig stemme. «Får jeg lov å dra til Elsa senere i dag da? Vi har akkurat begynt å bake muffins.» sa jeg litt skuffet tilbake. «Selvfølgelig jenta mi» var det siste som ble sagt før jeg hørte pipelyder. Hun hadde lagt på.

I stuen satt mamma i sofaen, men det var ikke bare mamma som satt der. To ukjente damer satt der også, og de ba meg komme bort. Jeg fikk øye på at mamma satt og gråt og jeg ble litt redd. Sakte gikk jeg bort og satt meg ned hos mamma. «Mette, du kan ikke bo sammen med mammaen din akkurat nå, du skal bo hos besøkshjemmet ditt i helgen» sa den ene damen mens hun prøvde å komme nærmere innpå meg.

Sluttkommentar:

Barnevernet i Norge har sine gode sider, og til tider er de nødvendige. Ikke minst der det er rus og overgrep inne i bilde. Men de er en skamplett på det Norske samfunn, og de har sin rot i det sosialistiske og kommunistiske Norge der AP og SV står sterkt. La oss be for den intuisjonen, men slik den fungerer i dag er den på mange måter farlig, ond og virker mot sin hensikt.

BV er egentlig en "lovlig" terrororisme, motbydelig og ond er det Norkse BV til tider. Det blr avskaffes så fort som mulig og forandres totalt, jeg påtar meg jobben, da hadde det blitt skikk på BV. Jeg vil ha et todelt BV, der ingen akutt saker kan bli gjenomført uten mekling først i en nemd. 
Samt at alle BV ansatte kan bli straffet hvis de gjør en slett og feilaktig jobb!

Relaterte linker:  
http://janchristensen.net/ http://blog.janchristensen.net/2012/07/nr-445-profet-tjenesten-er-intakt-i-dag.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-418-har-sosialistene-og-venstre.html http://blog.janchristensen.net/2011/12/nr-301-norge-blir-ikke-spart.html http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-218-norge-star-foran-oppgjrets-time.html http://blog.janchristensen.net/2011/09/nr-213-utenriksminister-jonas-gahr-stre.html http://blog.janchristensen.net/2011/07/nr-156-tragedien-ved-regjeringsbygget.html http://blog.janchristensen.net/2013/08/nr-669-tjostolv-moland-dd.html http://blog.janchristensen.net/2011/10/nr-218-norge-star-foran-oppgjrets-time.html http://blog.janchristensen.net/2012/03/nr-379-sv-rakner-er-det-et-bnnesvar.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-365-lysbakken-viser-sosialistenenes.html

2 kommentarer:

Elise sa...

Hei. Oppdater gjerne bloggen eller er den lagt ned?

Jan Kåre Christensen sa...

Hva skal oppdateres? Send det til meg på mail eller sms. Eller skriv om det her direkte på bloggen.