søndag 5. juni 2016

Nr. 1546: Norges kanskje fremste forkynner Enevald Flåten må nå få lov til å gjøre det samme som Jan Hanvold og «hurven» av andre gjør, gifte seg igjen?

Nr. 1546:
Norges kanskje fremste forkynner Enevald Flåten må nå få lov til å gjøre det samme som Jan Hanvold og «hurven» av andre gjør, gifte seg igjen?
 
For meg så oppleves det som ufint at mennesker sitter og synser. Det er Guds ord som er rettesnor. Vi kan ikke gjøre som dessverre bl.a. David Wilkerson gjorde ved flere anledninger da jeg har hørt ganske mange prekener av ham. Der han mente hvis en hadde giftet seg igjen, så måttet en forbli gjengiftet. Men var man skilt, så skulle man forbli skilt.

Nei, vi som troende har ingen rett til å gjøre slikt. Er man gjengiftet som en troende, så lever man i et ugyldig ekteskap. At en da må forlate denne ektefellen, ja. Det er hva Jesus og Paulus underviste oss om!

Bilde av David Wilkerson som hadde en helt uforståelig lære som dessverre mange praktiserer. At er man gjengiftet, så skal man forbli gjengiftet. Dette lærer ikke Guds ord, lever enn i et ugyldig ekteskap. Da lever man i hor!Det er fabelaktig å høre dette jeg nå opplever. Mennesker som før har fordømt meg for å advare imot Jan Hanvold lovpriser meg for å advare imot Enevald Flåten!

Men begge to sitter i samme båt og er så langt i fra evangelisk og sann kristendom det er mulig å komme etter mine vurderinger!

Jan Hanvold var ikke direkte utro, men han sa at han ikke ble tilfredsstilt i ekteskapet og han ikke var glad i Berit som hans første hustru. Mens hans andre kone fra østblokken sa han utnyttet ham. Dette har han sagt på eteren, og uansett grunn. Gjengifte for troende er ekteskapsbrudd, hor og synd!

Enevald Flåten er også nå blitt skilt, men han har like liten grunn å gifte seg på nytt som Hanvold. Veien er stengt!

Ved å godta Jan Hanvold, så er det ikke noen grunn for å ikke godta Enevald Flåten hvis han vil gifte seg på nytt etter sin skilsmisse. Det er bare å påberope seg at det er så og så vanskelig å gå alene etc. Jeg er den uskyldige part og jeg vet ikke hva av unnskyldninger enn bruker for å kunne gifte seg på nytt igjen som en troende? Her lager en den smale vei til å bli den brede vei. Og de som vil gå på den smale vei, blir holdt utenfor som fordømmende, sladrer og alle andre tåpelige og stygge beskyldninger!

Det er den som gifter seg igjen som troende som skaper alle problemer og all uhyggen, ikke den som holder fast på Guds ord.


Rom. 16. 17 Jeg formaner dere, søsken, til å holde øye med dem som skaper splittelse og fører andre til fall ved å gå imot den lære dere har tatt imot. Hold dere unna dem! 18 Den slags mennesker tjener ikke vår Herre Jesus Kristus, men sin egen mage. Med fine ord og talemåter forfører de mennesker som har et godtroende hjerte. 19 Men alle har hørt om den lydighet dere viser, og derfor gleder jeg meg over dere. Jeg vil at dere skal være kloke i det gode, men enfoldige i det onde. 20 Må fredens Gud snart knuse Satan under føttene deres! Vår Herre Jesu nåde være med dere!

Her står det i klartekst hva denne forkynnelsen med aksept for bl.a. gjengifte og andre synder skaper:
«Skaper splittelse og fører andre til fall. Med fine ord og talemåter forfører de mennesker som har et godtroende hjerte.»

De skaper splittelse og fører andre til å bli frafalne. Denne forfølelse skjer gjennom listig og fine talemåter, der de først og fremst klar og vil villede de som ikke har noen motforestillinger og alltid kvinner. Kvinner er alltid det letteste «bytte», derfor er all forførelse rettet mest imot kvinner med fine og fagre talemåter!

Nå når Hanvold har satt standarden – skal ikke dette da gjelde for alle andre også? Inklusivt Enevald Flåten om det er utroskap inne i bildet? Guds ord gir ikke rom for gjengifte uansett grunn. Kun død gir rom for gjengifte etter Jesu og Paulus sin undervisning!

Vi kan ikke gjøre forskjell på mennesker, dette advarer Guds ord imot! Da hykler vi og virkelige er ille. Slik jeg ser det, så skal alle disse som blir skilt – gjengiftet og lever imot Guds ord kastes ut fra talerstolen. De er virkelig ulver i fåreklær  –  og falske profeter!

Nå må vi ta et oppgjør med dette, mens vi enda kan. Snart er det for sent, og da blir menigheten fullt ut Sodoma og Gomarra!

Før var det de som mente at jeg var radikal, kverulerende og mye annet. Nå begynner flere og flere og forandre mening, hvorfor? Guds ord har alltid vært det samme og er det samme? Det er at nå er ting i ferd med å komme slik ut av kontroll, at selv en sløv og likelydende kristenhet er i ferd med å våkne opp fra sin Tornerose søvn???????????
For meg er gjengifte synd om jeg blir hyllet eller forbannet. For meg er gjengifte synd for troende uansett årsak!

Det er kun død som gir anledning til et nytt ekteskap, alt annet er hor!

Ingen kommentarer: