søndag 5. juni 2016

Nr. 1547: Vellykket evangelisering i Frogner-parken her i Oslo!

Nr. 1547:
Vellykket evangelisering i Frogner-parken her i Oslo!

Hår fått tilbakemeldinger at med et slikt hatpoliti og med slike mennesker med ingen begrensninger og sperrer er det fullt forståelig at vi ikke vil legge ut navn og bilder på de som er med og evangeliserer.

Vi synger og vitner i Torshov parken, der er det paviljong.

Frogner parken deler vi ut traktater (det gjør vi også i Frognerparken).

Men hvem som er med, og hvis de ikke har barna sine med. Da går barna imot dem hevdes det etc.

Nei, slike tilstander verre enn Nord Korea og Saudi Arabia blir det når en mega-psykopat dirigerer alt bak i kulissene selv om ungene og alle andre hater ham og han hater alle og enhver!


Stakkars mennesker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi har vært noen som har hatt evangelisering her i Oslo. Vi har på lørdagen vært to steder. Torshov parken og i Frogner-parken her i Oslo!


Vi driver med evangelisering her i Oslo, enten Torshov parken og Frogner parken stort sett med veldig godt respons!

Her er noen bilder.

Offentliggjør selvfølgelig ikke noen navn på hvem som er med da de blir hengt ut enten på det nedrige nettstedet Søkelys eller på den falske Smyrna bloggen.
Politiet på Manglerud med den såkalt hatgruppen lever i et åpenbart hat til meg.

Hvis en sjikanerer eller på andre måter fornærmer enten meg eller noen av min familie eller venner.
Så er det fritt frem, de får garantert holde på av hat politiet på Manglerud.
Derfor ingen navn og hendelser som jeg skriver i dette innlegget. Kun noen enkle bilder!

Norges to største nettroll blir garantert ikke straffet. De har hetset Jan Kåre Christensen og alle rundt ham på en slik måte som er helt uakseptabelt.

Det er Torodd Fuglesteg og Ansgar Braut som skriver under pseudonym navnet Ansgar Braut og sikkert 20-30 andre navn også?

Derfor ikke noen navn som jeg kan nevne som er med på evangeliseringen.
Ellers så blir hele deres identitet offentliggjort på det nedrige nettstedet Søkelys, eller på den falske Smyrna bloggen.
Politiet på Manglerud med den såkalt hatgruppen lever i et åpenbart hat til meg og det er umulig å nevne navn!
Det er bare slik det er nå med et politi verre enn Nord Korea og Saudi Arabia!

Herlig stadfestelse!

Etter vi var ferdig med evangeliseringen er det litt godt å snakke i sammen etterpå og slappe litt av.
Vi ble da enig om å møtes ute i det finne været på Schøyen. Der det er lett også å få parkert bilen.

Vi kom da til en uterestaurant da de akkurat skulle stenge. Og de var så hjertelig at vi fikk kaffe, vann og massevis med mat til overmål etter overmål. Alt gratis og dette var slik jeg ser det, en «gest» fra Herren at vi hadde gjort hans vilje!

Vært ute blant folk og forkynt evangeliet om de gode nyhetene at gjelden er betalt og synden er sonet!Se her for mitt personlige vitnesbyrd:Mitt personlige vitnesbyrd!

Jeg vil komme med hvordan jeg opplevde frelsen og Jesus Kristus.
Jeg ble født i Danmark, Lemvig i 1964. Men vi bodde i Thyborøn der min Far vokste opp.
Vi flyttet til Skudeneshavn på Karmøy i 69 der min Mor kommer i fra.


Jeg ser tilbake på oppveksten som meget god. Min store interesse etter hvert ble idrett og i særdeleshet fotball.
Slik jeg husker tilbake så hadde jeg det fortreffelig godt rent menneskelig sett. Livet smilte til meg og jeg smilte til livet.

Men så var det en fotballkamerat av meg som ble frelst og født på nytt. Jeg merket at det var skjedd en forandring med ham.
Ved en anledning etter han var blitt frelst fikk vi en samtale på tomannshånd. Da la han ut frelsens vei for meg. Da var det ingen vei tilbake.

Jeg ble med han på møter i de Frie Evangeliske forsamling Ebenezer. Etter 3 uker med jevnlig møtebesøk bøyde jeg hjerte og kne for Jesus og ble frelst og født på nytt. Da var jeg 16 år, 25 januar 1981.
Vidunderlig, herlig og stort. Jeg ble et Guds barn ved troene på Jesus Kristus.

Siden har jeg fått oppleve både det ene og andre. Men det som skjedde når jeg var 16 år har holdt siden. Og jeg tror det vil holde både resten av livet og i hele evigheten.
Frelsen er det beste, største og viktigste som har hendt meg.


Anbefales på det varmeste! Terningkast 7.

terning

Evangelist Jan Kåre Christensen
Oslo

19 kommentarer:

Søkelys sa...

Til Christensen. Hvorfor i alle dager tror du at Søkelys skal omtale at du og dine har evangelisering i en park?
Det er oss knekkende likegyldig hvem som var med på evangelisering.
Vi kan da ikke skrive om enhver som driver evangelisering i parker, ei heller om det skjer i regi av deg.
Tror du virkelig at jeg kaster bort spalteplass på å fortelle at den og den drev evangelisering i Frognerparken? Jeg beklager Christensen, men dette du skriver er søkt og noe tøv: "Offentliggjør selvfølgelig ikke noen navn på hvem som er med da de blir hengt ut enten på det nedrige nettstedet Søkelys eller på den falske Smyrna bloggen.
Politiet på Manglerud med den såkalt hatgruppen lever i et åpenbart hat til meg."
Det du omtaler som "det nedrige nettstedet Søkelys" har faktisk lagt inn sperrer slik at navnene på dine barn eller navnene på dette ekteparet fra Eydehavn ikke kan omtales i kommentarer. Hvorfor ville du ha offentliggjort disse navnene? Er det ikke for Gud dere gjør dette -så istedet for å skrive slikt burde dere heller gi Gud ære fremfor å ta ære av mennesker. Kjell

Jan Kåre Christensen sa...

Bare i denne helga står det så mye dritt om meg at jeg er mentalt tilbakestående etc. og til slutt skal bli lagt inn p asyl.

Nei Andersen, dette du her kommer med holder ikke!
Jeg kan ikke legge ut navn og bilder på de som er med og evangeliserer.
Før en vet ordet av det, så ligger alt om dem ute enten på Søkelys eller den falske Smyrna bloggen.

Jeg er forholdsvis sterk og tåler det meste, men det gjør ikke alle andre!
Slike sjanser tar jeg ikke.

Husker hva som skjedde med Eva Nilsson som forsvarte meg på Søkelys. Det gikk vel under en time og hele hennes livshistorien med adresse og telefon nummer lå ute på nettet og ble først fjernet etter jeg gjorde deg oppmerksom på dette!

Nei, her tar vi ingen sjanser!

Jan Kåre Christensen sa...

Ser også at du omtaler meg som en falsk profet, og hvem har du fått «hjelp» til dette av?

Storm Johansen som er stor vranglærer og besserwisser!


Nei, du nører opp om hate imot meg og den Himmelske blogg som bare det på det nedrige nettstedet Søkelys!

Kjell A sa...

Eva Nilsson er en ivrig bidragsyter i Søkelys, Hun skriver kommentarer og innlegg og den episoden du sikter til, så skrev en eller annen en kommentar hvor vedkommende spurte om det var den adressen og tlf nummer. Ingen la ut hennes livshistorie, og hennes adresse og bopel ble fjernet straks jeg fikk info om det. Aktuelle kveld hadde jeg vært ute noen timer og jeg åpnet epostene før jeg sjekket kommentarene. Den hadde blitt slettet likevel om ikke du hadde sendt eposten.
Jeg har et godt forhold til Eva Nilsson som både har skrevet innlegg og tipset meg om saker.
Jeg får stadig henvendelser fra folk som har hatt relasjon til deg tidligere, og jeg kunnet skrevet flere saker som går på din integritet, men jeg velger å avstå. Det eneste som interesserer meg med din virksomhet er straffesaken og utgangen av denne.
Slik er det Christensen. Jeg kan da ikke skrive om alle som evangeliserer, og at du har noen du gjør det med, er vel ikke noen overraskelse.

Jan Kåre Christensen sa...

Kjell Andersen, du er faktisk på et slikt lavnivå at jeg skjønner godt at du står med Jan Aage Torp helt og fullt.

1.) Du er imot gjengifte, men du viser åpenbart med dine handlinger at du ikke er det.
2.) Du sier jeg er en falsk profet, men Bjørn Storm Johansen som tror på den kjempevranglæren at man er utvalgt til frelse eller fortapelse. Noe man ikke kan noe for, derfor lev som du vil. Du vil bli frelst hvis du er av de utvalgte uansett. Dette er en form for den vranglæren en gang frelst alltid frelst!
3.) Du skriver: Jeg får stadig henvendelser fra folk som har hatt relasjon til deg tidligere, og jeg kunnet skrevet flere saker som går på din integritet, men jeg velger å avstå.
Det er falskt å skrive slik uten å skrive hvem dette gjelder. Jeg vet ikke om noen, du får fortelle meg hvem det gjelder!
4.) Du nevner ikke hvordan Randi Ingwersen ble hetset av dere på Søkelys og fremdeles med Jan Aage Torp i spissen!
5.) Fremdeles gjør du den største brølerte med at du kun nevner om og om igjen hvordan Torp/Andersen og andre ser på saken. Ikke hvordan jeg ser på saken!
Dette er grovt.
Nei, du har gjort så mye rart og holder på med halvsannheter. Noe som gjør at din troverdighet i denne saken som null!

Hele saken er ikke noe annet enn kristendomsforfølgelse de lux!
Men Gud vil og har forsvart meg inntil i dag og Torp er så til de grader avslørt at når du ikke ser at egentlig det jeg har sagt i flere år at Torp er en narreApostel og en manipulator. Da kjemper selv Gudene forgjeves imot slike mennesker!

Kjell Andersen sa...

Med all respekt Christensen. Dette er et surr av tanker som ikke henger på greip.
Jeg er ikke i mot Jan Aage Torp, men jeg er imot at han er gjengiftet, jeg finner ingen bibelsk begrunnelse for gjengifte.Jeg er "for" Torp når han kjempet for å få Bodnariu-barna gjenforent med sine foreldre, men jeg er kritisk til deler av det Anders Torps bok har avdekket. Jeg er også kritisk til hans apostel-greie.
Ja jeg mener at du forkynner et annet evangelium når du fornekter sentrale kristne teser og forteller dine lesere at det står eventyr i Bibelen.
Bjørn Storm har såvidt jeg vet et luthersk syn på tingene.
Jeg avstår fra å si noe mer om punkt 3.
Ditt fjerde punkt, ja, det var en debatt omkring Randi. Etter en tids debatt konkluderte jeg med å fjerne debatten om Ingwersen av hensyn til hennes barn.
Imidlertid ser jeg at Randi Ingwersen har skrevet en del blogginnlegg på din blogg, endog mot Søkelys, og da er hun en "offentlig person" i den grad at jeg har lov til å ta til motmæle mot hennes synspunkter. Flere av hennes artikler ligger ennå åpent ute og man kan da selvfølgelig ta til motmæle mot henne, i og med at hun fremmer påstander i et forum som er offentlig tilgjengelig.
Man kan ikke skrive noe offentlig mot noen -og deretter forvente at eventuelle motforestillinger ikke kan omtales siden hun ikke er en "offentlig person" etter din definisjon.
Ditt femte punkt. Jeg har mange ganger omtalt ditt syn på saken, faktisk såpass mange ganger at folk er gått trett.
jeg kan legge til at jeg har nedprioritert denne saken betraktelig og terskelen for å omtale noe er nå svært høy.
Ditt siste punkt vil jeg kort kommentere slik: Torp oppfatter din virksomhet som en form for kristendomsforfølgelse, i den forstand at han erfarer at dine mange skriverier er forfølgelse, og du oppfatter politianmeldelsen og rettssaken som kristendomsforfølgelse.
Det er to virkelighetsforståelser som krasjer Jan Kåre. Din og hans.
Tilsist: Jeg kjenner ikke Torp så personlig, jeg har flere ganger skrevet mine råd til åndelige ledere uansett hvem de er: Det er, stans opp, sett deg ned og vurder din virksomhet. Be andre evaluere det du holder på med. Lær og ta selvkritikk. En leder skal ikke herske men tjene. For den som vil være stor blant dere, han være alles tjener eller træll. Jeg har min mening om dette med tittelen apostel -og jeg finner ikke bibelsk støtte for den type apostler vi i dag ser figurerer blant kristne. Jeg ser forøvrig at det blir rådyrt for deg og med bompenger fremover.


Jan Kåre Christensen sa...

Greit Andersen, vi er ikke enig. Men jeg mener du bør virkelig tenke over hva du slipper til på bloggen din.

Her er bare et klippe av kommentarer imot meg, og dette tillater du?
Jeg hadde aldri gjort det, det er totalt hinsides og uverdig en såkalt kristent debatt.

Se her: http://www.sokelys.com/?p=16497

 Du er riv rakende sprø og har en mental alder på 8 år, Sofus alias Jan Kåre Christensen. Mental tilbakestående, med andre ord.
Og hvis du var i Vigelandsparken så du stort sett bare naken hud, jfr dagens nettaviser og det jeg selv har hørt av venner i dag som også var der. Og ja, det noen tittere og andre perverse middelaldrende gamle griser der også.
Men hvorfor evangeliserer du på de to stedene der det er flest toppløse kvinner når det, alle andre steder enn de to parkene, finnes mer mottakelige sjeler ? Du er en gammel gris, Jan Kåre.

 Kvinnegarderoben, Jan Kåre ? Kvinner bærer sine bryst hele tiden. Kvinne-bryst er ikke et klesplagg som man henger fra seg i en garderobe.
Visste du virkelig ikke dette eller har du glemt det grunnet problemer med kona ? Dette forklarer ditt behov for å ferdes kun der det finnes toppløse kvinner. Gris !!

1. Man må si at det er mer enn underlig at de to stedene Sofus alias Jan Kåre Christensen har evangelisert i det siste, er de to stedene i Oslo som er mest kjent for sine toppløse unge jenter.
Og Jan Kåre har valgt evangelisering på de dagene der forekomsten av toppløse unge jenter og kvinner er på sitt mest hyppige. Tilfeldig ? Jeg tror ikke det tar man denne 53 årige feite ensomme mannens historie og preferanser i betraktning.
Men han kunne jo ha valgt evangeliseringen sin med Jehovas Vitner traktater til andre steder der unge kvinner er mer påkledd og mottagelige for guds ord. Med andre ord; alle andre steder enn de to stedene. Men av alle steder i Oslo og Akershus, valgte altså Jan Kåre de to stedene med hyppigst forekomst av unge kvinnebryster…….. Evangelisering, ja….. Nei.
Godt og vite for de av oss som lurer på hvor hans prioriteringer ligger.

 Jeg undrer også på nytten og hensikten med evangelisering når en feit, gammel mann kommer vraltende med traktater og legger dem hos toppløse unge kvinner menns øynene er i ferd med å forlate øyenhulene mens de kvinnelige formene blir nedstirret.
Perverst, er et bedre uttrykk enn evangelisering. Og uendelig trist. For ikke å nevne; syndelig. Har man syndet i sinnet har man også syndet i kjødet. Evangelisering ?

 Du er fremdeles en kriminell utlending, Jan Kåre. Og du har selv skrevet at slike som deg skal sendes hjem igjen. Så hvorfor er du da i Oslo, Norge ?
Du er uærlig om alt. Alt !

1. Sitter man paa en lordagskveld og skriver stotteinnlegg til seg selv under falsk navn slik Christensen gjor under navnet Sofus, ja da mangler man….
1. Venner
2. Stotte fra sin familie
3. Et liv
4. Moralske og etiske verdier
5. En normalt mental helse
6. Ethvert begrep om virkeligheten
Christensen er en tragisk ensom mann helt uten stotte fra noen. Ergo har han falt saa ynkelig lavt at han stotter seg selv med falsk navn. Noe som er hans vane.

Søkelys sa...

Det var en kommentar jeg akkurat ble oppmerksom på i en epost av en annen.
Den blir ikke stående slik lenge.

Søkelys sa...

Jeg har fjernet de kommentarene nå Christensen.
Det var dette spørsmålet pr mail som gjorde meg oppmerksom på denne Solans skriverier.

Hvem er Solan??:-)
Det er i hvert fall ikke meg....
Ser at du har innlatt deg i heftig debatt med Jan Kåre i dag...

Jeg hadde ikke latt dette stå, og det hadde blitt oppdaget og fjernet enten jeg hadde fått epost om de eller ikke. Jeg kjører kontroll av kommentarer annen hver dag, så de hadde blitt fjernet i morgen.

Jan Kåre Christensen sa...

Det var flere kommentarer.

Har du tenkt på det Kjell Andersen at du lar Norges største nettroll oppere fritt på bloggen din?

I mine øyne med å kalle meg for en falsk profet har du sat deg selv under dom!
Men det er enda tid å gå i seg selv og omvende seg.

Søkelys sa...

Jan Kåre. Jeg mener din lære på mange områder er i strid med bibelen. Og ut fra et tradisjonelt trinitarisk syn som den universelle kristne kirke holder fast på, farer du med fremmed lære. Når disse kommentarene Jan Kåre, er det neppe sikkert at disse vil stå sin prøve, men Søkelys har som policy og ikke gripe inn i pågående debatter, men gjerne i ettertid slette kommentarer som går over streken. Braut og Fuglesteg må alle få lov til å uttrykke sin mening, så får jeg heller i ettertid gå gjennom og se på kommentarene.
Jeg har sikkert slettet 5000 kommentarer og som sagt mange ganger i eposter. Det er ikke sikkert at disse kommentarene vil få stå spesielt lenge. Men jeg har lagt inn sperrer så ikke navnene på dine barn blir omtalt, ei heller ekteparet Ingwersen.
Resten vil bli gjennomgått på et senere tidspunkt.
Jeg tror vi setter strek der.

Jan Kåre Christensen sa...

Jeg mener du har satt deg under dom med,livet ditt med å kalle meg for en falsk profet.
Jeg tror på den hellige Ånd.
Men å kalle den hellige Ånd for en person er jeg helt imot da det er både ubibelsk, grammatikkalsk feil og Ånden er,en del av Gud og ikke en person.
Åndem eruten egennavn :-) :-) :-)!

Jan Kåre Christensen sa...

Kjell Andersen er det ikke noe som gjør inntrykk på deg? ELLER SKAL JEG TAS UANSETT??
Alt jeg har forkynt og talt har du måtte innse stemmer?
Torp er mye verre enn jeg har beskrevet han.
Gjør ikke noe inntrykk på deg eller?

Anonym sa...

Du er helt på tur, Jan Kåre. Du mener at alle skal akseptere at du henger ut Torps privatliv, men du blir i harnisk, dersom noen pirker borti ditt privatliv?? Er ikke det dobbelmoral? Hyklerisk?

Kjell Andersen har vært tvers gjennom redelig i alt han har skrevet om deg, saklig til fingerspissene, og stort sett faktabasert informasjon han har lagt ut.
Det er mer enn man kan si om din "helvetesblogg"

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym du skriver:¨
«Du mener at alle skal akseptere at du henger ut Torps privatliv, men du blir i harnisk, dersom noen pirker borti ditt privatliv?? Er ikke det dobbeltmoral? Hyklerisk?»

Jeg har aldri blandet Torps privatliv inn i dette, jeg har skrevet om ham hvordan han opptrer som en offentlig person.

Jeg kunne ha skrevet hundre blogg innlegg efter å ha lest boka Jesussoldaten og hva barna hans skriver. Jeg har kun kommentert rundt det hele da jeg mener at Torp er til de grader avslørt som en psykopat og narreApostel at det faktisk for min del har kommet til en form for veis ende med Torp.

Det er helt greit å skrive om meg hvis det gjelder hva jeg forkynner etc.

Men om jeg er tykk eller tynn har da ikke noe med saken å gjøre?
Mine barn som har vært tause på sidelinjen er helt bevist prøvd dradd inn i denne skitne kampen. Kona mi har ikke noe med dette. Hverken min eller min kones arbeidsgiver, har de noe med dette?
Politiet på Manglerud er skitne som ikke prøver å beskytte min familie mot alt dette som Torps pudler og lakeier har satt i stand.

Anonym du skriver:
«Kjell Andersen har vært tvers gjennom redelig i alt han har skrevet om deg, saklig til fingerspissene, og stort sett faktabasert informasjon han har lagt ut.»

Det synes jeg så absolutt ikke. Han har fordømt meg i værste ordelag og mener jeg er en falsk profet, he-he!
Samt han helt bevist vinkler alt inn fra hvordan han og Torp ser på denne saken.
Andersen viser med dette han egentlig er for gjengifte, ikke imot gjengifte!
Andersen er slik jeg ser det, en god gammel «fariseer!»

Søkelys sa...

Jeg satt egentlig strek, men du slåss i kjødet mot gjengifte Jan Kåre. Ditt redskap burde være bønn i stedet for skjellsord. Gjennom din blogg går du utover det mandat Skriften gir.
Jeg har i mange artikler gjengitt ordrett fra dine mail og din blogg. Som jeg skrev til deg tidlig. Jeg hadde håpet at du og Torp hadde funnet ut av det i konfliktrådet.
Når det ikke skjedde var det leit.
Jeg er mot gjengifte, og går i en menighet som er mot gjengifte, og jeg mener nå som før at gjengifte er galt. Jeg mener det er synd for en mann og gifte seg med en kvinne som er skilt og det er galt av en kvinne og gifte seg med en fraskilt mann.
Jeg mener at dette gjelder konsekvent og jeg skiller ikke mellom før og etter frelsen.
I følge min bibel, er det den tredje person i Guddommen som skal overbevise om synd, og derfor vil mitt redskap her være bønn og ikke skjelle ut noen eller henge ut noen.
Så setter vi endelig strek Jan Kåre

Jan Kåre Christensen sa...

Kjell Andersen siden du mener at den hellige Ånd er en person, hvilket navn har da denne «personen»? Eller er han en navnløs person?

Hva vet du om at jeg ikke ber?

Du motsier deg selv her flere plasser, men skal ikke kommentere alle motsigelsene dine.

Du må forstå en ting, det er kun Gud og han alene som kjemper denne kampen med meg. Tenk for en herlig stadfestelse jeg har fått med mer enn to eller tre vitners utsagn? Her har to av barna til Torp og VGTV og flere andre sagt det samme som meg!

Jo, Gud er god og han holder sin vernede hånd over sine. Vil sitere en Salme som jeg erfarer i disse dager gjelder meg og familien Christensen.

Salme 91. Den som sitter i skjul hos Den høyeste
og finner nattely i skyggen av Den veldige,

2 han sier til Herren: «Min tilflukt og min borg,
min Gud som jeg setter min lit til!»

3 Han berger deg fra fuglefangerens snare,
fra pest som legger øde.

4 Under hans vinger kan du søke ly,
han dekker deg med sine fjær.
Hans trofasthet er skjold og vern.

5 Du skal ikke frykte for redsler i natten,
for piler som flyr om dagen,

6 for pest som farer fram i mørket,
for plage som herjer ved middagstid.

7 Om tusen faller ved din side,
ti tusen ved din høyre hånd,
blir du ikke rammet.

8 Du skal bare følge det med øynene
og se at de skyldige får sin lønn.

9 «Du, Herre, er min tilflukt.»
Den høyeste har du gjort til din bolig.

10 Det skal ikke hende deg noe vondt,
ingen plage skal komme nær ditt telt.

11 For han skal gi englene sine befaling
om å bevare deg på alle dine veier.

12 De skal bære deg på hendene
så du ikke støter foten mot noen stein.

13 Du skal tråkke på løve og slange
og trampe på ungløve og orm.

14 «Jeg berger ham når han holder seg til meg,
jeg verner ham, for han kjenner mitt navn.

15 Når han kaller på meg, svarer jeg,
jeg er med ham i nøden,
jeg frir ham ut og gir ham ære.

16 Jeg metter ham med et langt liv
og lar ham se min frelse.»

Birgir sa...

Den salmen gjelder for den YDMYKE, altså ikke DEG som er FREKK.

Jan Kåre Christensen sa...

Hvor står dette? Den gjelder vel for den som erfarer dette som en sannhet i sitt liv? Eller?