tirsdag 18. juli 2017

Nr. 2017: Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder!

Nr. 2017:
Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder!
Kristin B. Bruun med egen tegning hvordan «pastor» Jan Aage Torp behandler sine egne barn, og hvem han egentlig er etter å ha møtt han selv!
MLK (Martin Luther King) sa engang:
«Urettferdighet et sted, er en trussel mot rettferdighet alle steder».

Dette skriver Kristin B. Bruun i avisen Dagen fra Bergen, da som kommentar.

Jeg tror etter egen høyst ufrivillig erfaring med pastor Jan-Aage Torp at retten har vært "vinklet" i sitt syn. Jeg er en privatperson uten noen historikk med pastor Torp, som plutselig oppdaget at jeg ble hengt ut på hans Facebookside i full offentlighet, med påstander om at jeg har begått straffbare forhold. Pastoren ville hjelpe vedkommende med dette, og han betegnet vedkommende som en inspirasjon for ham og hans kone.
Da jeg kontaktet ham privat og ba ham være så snill å støtte dette mennesket privat og unnlate å involvere meg, var han forsåvidt hyggelig, men en måned senere hadde han ikke etterkommet mine gjentatte, høflige henstillinger om å slette de usanne og ærekrenkende påstandene om meg fra sine sider, hvor jeg blir identifisert.

Tvert om, han skrev et eget blogginnlegg om meg, hvor jeg ble fremstilt som en stalker og insinuerte at jeg hadde gjort det samme mot ham som den personen han fikk rettens medhold mot.

Det er ikke et sant ord i dette, og da jeg igjen kontaktet ham etter en måneds taushet og ba ham vennlig om å slette påstandene om meg, å dementere det han selv har påstått og å beklage, svarte han med å blokkere meg.

Så mye for den forfulgte pastoren. "Pastor" betyr forresten hyrde (gjeter), altså en veileder for dem som søker Gud. Jeg er rystet over hvor lite domstolene ser av hvem de har med å gjøre.
(sitat slutt).

Jeg er blitt dømt for noe som jeg egentlig er 120 % uskyldig i!

Hadde dette vært et tema i retten, så hadde jeg godtatt dommen, selv om den hadde gått imot meg.
Men dette har ikke vært gjenstand for drøftelse i retten. At jeg har såkalt har drevet med sjikane og skrever mengder imot Torp, jeg har kun debattert han som en åndelig størrelse som lever og lærer stikk i strid med Guds ord!
En riktig narreApostel og falsk hyrde, ikke noe annet. Jeg kjenner svært lite til Torp, har aldri hatt noe med ham å gjøre eller villet det!
Da kan de ikke dømme meg for noe som ikke har vært debattert i retten!
Hva jeg har skrevet i mengde og verbale ord og utrykk, er «peanøtter» i forhold til hva Torp, Braut, Fuglesteg og alle andre har skrevet!
Dette er kristendomsforfølgelse de lux!

Kristin B. Bruun treffer spikeren på hode når hun skriver følgende.

1.)  Jeg tror etter egen høyst ufrivillig erfaring med pastor Jan-Aage Torp at retten har vært "vinklet" i sitt syn.

Kommentar:
En psykopat og manipulator som Jan Aage Torp er, får det meste til. Der han alltid skal fremstå enten som offer, den sterke eller hva som det trengs for å oppnå sine hensikter. Det er en kjennsgjerning at en psykopat er en meget dyktig skuespiller.
Det som om han her:
En psykopat arbeider ofte som offiser, politiker, skuespiller, musiker, sanger, programleder, talkshow-vert, predikant, profet, daglig leder, selvstendig næringsdrivende, formann, eller leder.

Jan Aage Torp opptrer ofte på TV, uten å ha noen reel menighet her i Oslo.
Han later som han er en Pastor og apostel, men i realiteten er han ikke noe annet enn en bløffmaker og horkarl!

Legg merke til at psykopatens område og domene er gjerne at han er en skuespiller her passer Jan Aage Torp perfekt inn.
At han har evnet å vinkle retten etter sitt syn er temmelig åpenbart.
Han la frem et fantasi tall om hvor mye og ofte han var nevnt på den Himmelske blogg, udokumentert. Mens hva han selv og andre har skrevet om meg, ble ikke tatt opp i retten. Jo, den beskrivelsen av Kristin B. Bruun treffer 120 %. Han er ikke en manipulator og narreApostel for ingenting!

2.)  Kristin B. Bruun skriver: Jeg er en privatperson uten noen historikk med pastor Torp, som plutselig oppdaget at jeg ble hengt ut på hans Facebookside i full offentlighet, med påstander om at jeg har begått straffbare forhold. Pastoren ville hjelpe vedkommende med dette, og han betegnet vedkommende som en inspirasjon for ham og hans kone.

Kommentar:
Det står om slike personer som Torp følgende:
«Han deler folk i to etter hvordan de forholder seg til ham.»

Her er det en person som tilsynelatende støtter narreApostelen, det er Irene Hov. Da hun støtter Torp, vil andre komme i en skvis. Det står så treffende om psykopaten at han deler folk i to etter som de forholder seg til ham. Enklere, klarere og bedre kan de ikke sies, da om en narr som Torp.

3.)  Bruun skriver:
Tvert om, han skrev et eget blogginnlegg om meg, hvor jeg ble fremstilt som en stalker og insinuerte at jeg hadde gjort det samme mot ham som den personen han fikk rettens medhold mot.

Kommentar:
Det er utrolig hvilke uhyrlige og løgnpåstander Torp kan komme med, og bli trodd.
Det står om slike personer som Torp følgende:
«Hans tenkning virker logisk, men hans begrunnelser holder ofte ikke når man gransker dem nærmere
Han fører stadig krig mot alle eller mot enkeltpersoner som ikke lystrer ham
Han anklager andre for å ha sagt, tenkt eller gjort ting de verken har sagt, tenkt eller gjort.»

At Bruun ble kalt stalker, noe som hun er i nærheten av å være. Slik som jeg også ble kalt det av Torp, ikke bare det, jeg var Norges sikreste.
Jeg har aldri oppsøkte ham, vært på møte med ham bortsett fra et møte for 10 år siden da han var i den menigheten vi da gikk i.
Har ikke vært på hans Twitter konto mer en to-tre ganger. Mitt eneste anliggende har å skrive og tale imot Torp som et eksempel på hvordan en falks apostel lever, og opptrer på da Torp er em «godt» eksempel både på en psykopat og en narreApostel!

4.)  Bruun skriver:
«Jeg er rystet over hvor lite domstolene ser av hvem de har med å gjøre.»

Kommentar:
Det er slik alltid manipulatoren er, klarer å fordekke hvem han eller hun er.
Dette står det om psykopaten:
«Bruker andre som midler til å nå sine egne mål ofte uten at disse merker det.
Han anklager andre for å ha sagt, tenkt eller gjort ting de verken har sagt, tenkt eller gjort.
Han får andre til å føle seg skyldige for det de har gjort eller ikke gjort mot ham.
Hans selvportrett kan tegnes gjennom de anklager og den ros og begeistring han retter mot andre. ”Fortell hva du anklager andre for og hva du beundrer hos dem, så skal jeg fortelle deg hvem du er.” M.a.o. når han uttaler seg sterkt positivt eller negativt om andre, snakker han egentlig ofte om seg selv.
Psykopatens oppførsel er i realiteten psykisk vold.»

Det er helt utrolig hvor godt dette passer. Jeg blir anklaget for å ha personforfulgt Torp etter hans utsagn i Oslo tingrett. Realiteten er stikk motsatt. Det er jeg og min familie som er blitt forfulgt, løyet og harselert med.
Da av Jan Aage Torp selv, og hans disipler som Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg.
Jeg har ikke sendt en personlig mail til Jan Aage Torp, ikke en. Eller til noen andre, kun svart enkelte henvendelser.
Men jeg og min familie er blitt bombardert, snakk om treffe spikeren på hode når en beskriver psykopaten.

Bruun skriver:
«Jeg er rystet over hvor lite domstolene ser av hvem de har med å gjøre.»

Sluttkommentar:

Her har en evnet å snu alt på hode, gjennom en psykopat, løgndommere og annet. Hvem står bak dette renkespillet imot meg og den Himmelske blogg? Det er temmelig åpenbart at det er Satan og hans åndehær, derfor er det en åndskamp vi er plassert inn. At da Norsk Høyesterett ikke vil ta den siste fighten etter Brynjar Meling påpekt at det som jeg er blitt dømt for, ikke er blitt behandlet i retten forteller bare en ting, at dommen imot meg er en løgndom!

Hele farsen imot meg og den Himmelske blogg er ikke noe annet enn et justismord! Det er uten tvil Satans renkespill for å stoppe Guds ord om ekteskapet – skilsmisse og gjengifte og øksen ligger allerede klar ved roten av trærne sier Guds ord når en slik neglisjerer Guds ord.

Lukas 3. 9 Øksen ligger også allerede ved roten av trærne; derfor blir hvert tre som ikke bærer god frukt, hugget ned og kastet på ilden.

Måten jeg og den Himmelske blogg blir behandlet på her i Norge, er dypest sett Gud og hans ord blir behandlet. Derfor venter nok ikke vekkelsen over Norge, men dom, hvis de ikke omvender seg!

Gud kan vi ikke se, men meg kan en «se»!

Derfor er måten jeg og den Himmelske blogg blir behandlet med Norges historiens største justismord,
tegn på at dommen – ikke vekkelse – står for døren!
Der ne nesten uten lov og dom, dømmer meg og den Himmelske blogg uten det som jeg er blitt dømt for. Er blitt behandlet i retten!

Relaterte linker:

http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2012-at-tre-norske-domstoler-gjr-alt.html
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2010-saken-imot-meg-er-et-direkte.html
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2003-vi-satser-pa-fremme-anken-til.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1994-norges-historiens-strste.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1995-selv-kim-jong-un-hadde-vrt.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1998-nar-siktelsen-sier-at-det-jeg.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1997-narreapostel-jan-aage-torp-og.hml
 
 

Ingen kommentarer: