onsdag 5. juli 2017

Nr. 2006: Utestengt av Verdidebatt da jeg siterte noe fra David Wilkerson som mange andre også gjør å sittere andre, men dette var kun et påskudd på å få fjernet meg da hate til Jesus og Guds ord er enormt blant Norske «kristne»!

Nr. 2006:
Utestengt av Verdidebatt da jeg siterte noe fra David Wilkerson som mange andre også gjør å sittere andre, men dette var kun et påskudd på å få fjernet meg da hate til Jesus og Guds ord er enormt blant Norske «kristne»!
Matt. 5. 10 Salige er de som er forfulgt for rettferdighets skyld; for himlenes rike er deres. 11 Salige er I når de spotter og forfølger eder og lyver eder allehånde ondt på for min skyld. 12 Gled og fryd eder! for eders lønn er stor i himmelen; for således forfulgte de profetene før eder.

Mange andre på Verdidebatt siterer andre for å få frem et poeng. Jeg gjorde det samme, og blir utesteng av mobberen og kristendomshateren på Verdidebatt som styrer hele denne nettsiden.

Faksmile av Alf Gjøsund religions- og debattredaktør på Verdidebatt Twitter side.
Her er vår korrespondanse, Alf den hatefulle skriver her:

Innlegget ditt ble slettet

Innlegget ditt "Vil Jesus komme ned på Oljeberget og opprette sitt 1000-års fredsrike i år 2047? Da Israel vil ifølge Ayatollah Khamenei bli utslettet i år 2040!" ble slettet av moderator på grunn av brudd på retningslinjene. Årsak: Du har lagt inn en tekst av David Wilkerson. Minner om retningslinjene, som sier: «Etterlev Åndsverkslovens krav til opphavsrettigheter. Det betyr at du bare kan hente korte sitater fra andres tekster og oppgi kilde. Ut over dette er det ikke lov å kopiere andres tekst uten både uttrykkelig tillatelse og tydelig kildehenvisning. Å bruke bilder krever tillatelse fra rettighetshaver og kreditering. Opplys alltid om tillatelser.»

Dersom du bryter retningslinjene tre ganger i løpet av en måned, vil din profil bli lukket i en måned. Ved alvorlige brudd kan profilen stenges uten varsel. Les retningslinjene her.

Dersom du er uenig i slettingen, ta saken opp i en e-post til redaksjonen, ikke i diskusjonstråden på verdidebatt.no

Jeg skriver:

Synes dette er unfair!
Greit at dere fjernet artikkelen.
Men utestengelse over å bruke i dere mening en20 år gammel artikkel som jeg har kun brukt ca. 1/10 vel av hele artikkelen for å belyse et emne er unødvendig!
Noe skjønn bør dere ha, ber om derfor utestengelsen oppheves!

Mvh
Jan K

Dette fikk jeg som svar:

Hei, du fikk ikke utestengelse utelukkende på grunn av dette, men fordi du har brutt retningslinjene i stort sett hvert innlegg du har skrevet i det siste. Mitt klare inntrykk er at du ikke forstår hvordan god, konstruktiv og respektfull debatt foregår. Vi jobber for å heve nivået på debatten på verdidebatt.no, og da kan vi ikke se mellom fingrene på slike ting.

Med vennlig hilsen

Alf Gjøsund
Religions- og debattredaktør

Pb 1180 Sentrum, 0107 Oslo, Norway
Besøksadresse: Grubbegata 4-6

Mobil: +47 924 48 666

Jeg svarte dette:

Så du opprettholder utestengelsen da jeg aldri kunne ha tenkt meg at med å bruke sitat fra David Wilkerson skulle føre til utestengelse fra Verdidebatt?

Hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle føre til utestengelse!

Mvh
Jan K

Alf Gjøsund skriver:

når du spør om jeg kan være mer konkret, betyr det at du ikke forsto at de innleggene du sendte inn – som jeg slettet – var i strid med retningslinjene?

Jeg svarer:
Så du opprettholder utestengelsen da jeg aldri kunne ha tenkt meg at med å bruke sitat fra David Wilkerson skulle føre til utestengelse fra Verdidebatt?

Hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle føre til utestengelse!
Så da kan jeg først skrive på Verdi debatt 1. august etter å ha brukt noen sitater av David Wilkerson?

Mvh
Jan K

Sluttkommentar:

Siden dette har jeg ikke hørt noe. Regner med at utestengelse blir fortsatt utesteng etter å ha sitert litt fra en tale av David Wilkerson.

Alf Gjøsund er i mine øyne en fanatiker og ekstremist! Som tror han har noe med Gud og gjøre, og hater åpenbart Gud og hans ord. Her er det dessverre en person som seiler under falskt flagg!
Ingen sann troende holder på slik, stenger folk ute fra et nettforum som får massevis at støtte fra den Norske stat.
Ja, Jesus sa «Salige er de som er forfulgt for rettferdighets skyld; for himlenes rike er deres.  Salige er I når de spotter og forfølger eder og lyver eder allehånde ondt på for min skyld.  Gled og fryd eder! for eders lønn er stor i himmelen; for således forfulgte de profetene før eder.»

Det gjør jeg, gleder meg storlig over å være utestengt fra Verdidebatt for å ha brukt sitater fra David Wilkerson. Lavere enn dette i argumentasjon er det vel ikke mulig å nå! Ære være Gud og lammet!
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Verdidebatt har rett når de skriver: "Mitt klare inntrykk er at du ikke forstår hvordan god, konstruktiv og respektfull debatt foregår."
Forstår du ikke at det er derfor alle reagerer så negativt på det du skriver? Sjikane og mobbing er ikke respektfullt, og ikke verdig for en som kaller seg kristen.
Du bør få en stødig kristen til å forklare deg virkeligheten. Det virker som du ikke forstår de enkleste ting om hvordan man oppfører seg mot sin neste. Høres ut som du har en brist og mangler noe vesentlig i pannebrasken. Folk tar anstøt av deg, og dine ord har null verdi. De skaper bare avsky.

Jan Kåre Christensen sa...

Her er det kjød som står imot Ånd.
Det er klart et brent barn som Alf Gjøsund som jeg tror aldri er blitt født på nytt, men er vokst opp med kristendommen. Møter levende kristendom reagerer!

Takk for omtanken, men et naturlig menneske kan hverken forstå eller ta imot det som hører Gud og Guds rike til!