søndag 30. juli 2017

Nr. 2028: Alf Gjøsund fremstår som en person som lever av å sette andre i et dårlig lys, for på den måten fremstå prektig selv, og han nekter meg å skrive på Verdidebatt, selv om han ikke har noen grunn til det!

Nr. 2028:
Alf Gjøsund fremstår som en person som lever av å sette andre i et dårlig lys, for på den måten fremstå prektig selv, og han nekter meg å skrive på Verdidebatt, selv om han ikke har noen grunn til det!

Boikotte betyr å nekte å handle med, holde seg borte fra boikotte handel med visse land. Det er den linjen som Alf Gjøsund og kristen Norge elsker å opptre overfor noen som har noe fra Gud. Historien gjentar seg, og det er ingen som ble så mye boikottet som Guds egen sønn – Jesus Kristus!
Så jeg går i Mesterens fotspor – med å bli boikottet!
Hadde for 1 mnd. siden en spesiell opplevelse da jeg ble utestengt fra Verdidebatt av merkverdige grunner.
Bl.a. at jeg brukte noen sitater av David Wilkerson, som gjør at dette er et komplott imot meg som dessverre er nå blitt «gjengs» imot meg og den Himmelske blogg.

Jeg fikk litt interesse for denne Alf Gjøsund som kan holde på slik som han gjør, og det var da ikke overraskende at han opptrer og er imot meg som han er.

Reglene sier at etter 1 mnd. utestengelse, skal en få anledning å skrive igjen. Det virker det ikke noen interesse å overholde overfor meg. da jeg har sendt 2 mailer og ikke fått noe svar. Her er mine 2 mailer.

1.)   
Nå nærmer det seg 1 mnd. siden din famøse utestengelse av meg, oppheves den da eller?

Mvh
Jan K

Fra: Debatt VL-RED [mailto:debatt@vl.no]
Sendt: 2. juli 2017 11:10
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: Re: utestengelse verdidebatt

Hei igjen,
Med vennlig hilsen

Alf Gjøsund
Religions- og debattredaktør

Pb 1180 Sentrum, 0107 Oslo, Norway
Besøksadresse: Grubbegata 4-6 

Mobil: +47 924 48 666
Epost: 
alf.gjosund@vl.no
når du spør om jeg kan være mer konkret, betyr det at du ikke forsto at de innleggene du sendte inn – som jeg slettet – var i strid med retningslinjene?

2.)   
Hei!

Har sendt en mail, dere stengte meg ute fra verdidebatt.
Nå har det gått snart 1 mnd.
Opprettholder dere utestengelsen, eller får jeg lov å skrive igjen?

Vi vet at når jeg ser på Alf Gjøsund skriverier og andre, så elsker han å undertrykke andre. Meg klarer han ikke det med, skjønner derfor hvorfor gjorde det som dere gjorde da jeg ikke lar meg diktere av en mann som lever av å sette andre i et dårlig lys!

Mvh
Jan K

Fra: Debatt VL-RED [mailto:debatt@vl.no]
Sendt: 2. juli 2017 11:10
Til: Jan Kåre Christensen
Emne: Re: utestengelse verdidebatt

Hei igjen,
Med vennlig hilsen

Alf Gjøsund
Religions- og debattredaktør

Pb 1180 Sentrum, 0107 Oslo, Norway
Besøksadresse: Grubbegata 4-6 

Mobil: +47 924 48 666
Epost: 
alf.gjosund@vl.no

Når du spør om jeg kan være mer konkret, betyr det at du ikke forsto at de innleggene du sendte inn – som jeg slettet – var i strid med retningslinjene?

Er dette verdig? Og en sunn og bibelske måte å reagere på?

En kjent og vanlig hersketeknikk er å hatstemple andre som ikke mener det samme som en selv. Ved å gjøre dette har man puttet alle kritikere i en boks, og ved at man tok hat initiativet så klarer man igjen og igjen å fremstille seg selv i sannhetens og rettferdighetens lys og på en enkel og bekvem måte får ryddet all motstand av veien da ens motstandere da fremstår som useriøse eller hatske.
Men det er jo en selv som egentlig har opptrådt hatsk, fordomsfullt og dømmende, men fordi vinden i samfunnet blåser i ens egen retning så blir en så stor del av samfunnet lurt igjen og igjen og en del blir skremt til taushet fordi de ikke er frie fra menneskefrykten.

MEN det finnes alltid noen som våger å tale Roma MIDT IMOT og det er dem historien vil hylle og alle som har spilt et spill VIL bli avslørt til slutt, for det er jo alltid en gang slik at en keiser som ER naken, faktisk alltid vil være naken, uansett hvor mye feige journalister og venstrevridd media prøver å rope at dette ikke er tilfelle og prøver å idiotforklare guttungen som roper at keiseren faktisk er «naken»!
Du er «naken» Alf Gjøsund!

Sluttkommentar:

Ser når Alf Gjøsund skriver, så bruker han alltid hersketeknikk. Mannen er slik jeg ser det en typisk manipulator, og som selvfølgelig ikke burde hatt en ledende rolle som skal avgjøre hvem som skal få skrive.
Men som sagt, dessverre kristen Norge «kryr» av slike personer. Ikke rart at det er som det er, ille!
 

Ingen kommentarer: