mandag 31. juli 2017

Nr. 2031: Nettstedet Søkelys anser en uriktig dom for å være av det gode, men det er en tragedie når løgn blir sannhet, og sannhet blir løgn!

Nr. 2031:
Nettstedet Søkelys anser en uriktig dom for å være av det gode, men det er en tragedie når løgn blir sannhet, og sannhet blir løgn!

Bilde av advokat Malin Strømberg Amble som ikke spurte meg en eneste gang i retten (Oslo tingrett) det hun dømte meg for.
Da er man ikke skikket for jobben i mine øyne.Bilde av advokat Øystein Hermansen (Borgarting lagmannsrett) som ikke spurte meg en eneste gang i retten det han dømte meg for.
Da er man ikke skikket for jobben i mine øyne.           
Tror selv Kim Jong-un hadde synes at dommen imot meg hadde vært drøy!Jesaja 5. 20 Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert! 21 Ve dem som er vise i egne øine og forstandige i egne tanker!

Har hatt en diskusjon på nettstedet Søkelys der flere hevder at det er «sannhet» om en blir uriktig dømt.
Slik er det nok ikke, men en skal så langt som det er mulig innrette seg etter myndighetene. Selv om de har gjort og gjør feil!

I denne saken mellom meg og Jan Aage Torp og Oslo politiet, så fremstår det som bombesikkert for meg at Torp løy til poltiet da han anmeldte meg. han har hele tiden prøvd å bruke ting imot meg, da det er mitt syn på skilsmisse og gjengifte som gjør at han hater meg og den Himmelske blogg.

Det var mange som sto frem og sa de var Messias, også på Jesu tid!
Det var mange som sto frem på Apostlenes tid, og sa de var apostler.
Det var mange som sto frem da profetene virket, og sa de var profeter!

Men legg merke til det, det er den som har med den levende Gud å gjøre som stort set alltid blir forfulgt, kneblet og til slutt i ytterste konsekvens må bøte med livet.
Nå tror jeg ikke at jeg vil bøte med livet, men at jeg blir forfulgt og skjevt behandlet. Det er hevet over enhver tvil!
Så vil vi se om vi evner og klarer og få saken min igjennom i Strasbourg.
Hvis ikke, så går det også greit!
Dårlig behandlet er jeg i hvert fall blitt, og andre i denne saken uansett hva de gjør av åpenbare kriminelle handlinger. Så får de lov å holde frem og alt ser så «godt» ut!
Men det er en Gud i himmelen som har den fulle og hele oversikten, han vil både dømme, bedømme, straffe og gi lønn, i sin tid!

Sluttkommentar:

Nå er det egentlig kun et fokus, det er ikke det som har vært. Det viser klart at jeg rent verbalt er den som har vært minst verbal.
Mens Jan Aage Torp og hans allierte har overgått meg flere hakk.
Men når dommerne i både Oslo tingrett og i Borgarting lagmansrett dømmer meg etter noe som ikke har vært behandlet og tatt opp. At det er mengden som er det avgjørende. Det var ikke med i siktelsen eller noe, så er det selvfølgelig løgn hele dommen bygger på.

Da Norsk Høyesterett forkastet den meget gode anken til Brynjar Meling, så forteller det at det er et demokratisk underskudd.
Der skrev Meling klart at det ikke har vært oppe til behandling det jeg er dømt for.
Norsk Høyesterett forkastet anken, det er helt undermåls.

I begge rettsinstansene ble det hevdet i dommen — at jeg virker å være drevet av et «personlig forfølgelsesmotiv».
Hvorfor ble dette da aldri behandlet i retten, kun slått fast i dommen!?
Hele prosessen imot meg er akkurat som en ser det i Nord Korea, om ikke enn verre!

Siste rettslige mulighet er å få saken behandlet i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg i Frankrike. Det går vi for, be om at saken slipper igjennom og at jeg og den Himmelske blogg blir frikjent til slutt kjære troende venner!

Relaterte linker:
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2023-jeg-hadde-i-realiteten-ingen.html

http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2021-vebjrn-selbekk-gir-utrykk-for.html
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2017-urettferdighet-et-sted-er-en.html
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2012-at-tre-norske-domstoler-gjr-alt.htmlhttp://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2010-saken-imot-meg-er-et-direkte.html
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2003-vi-satser-pa-fremme-anken-til.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1994-norges-historiens-strste.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1995-selv-kim-jong-un-hadde-vrt.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1998-nar-siktelsen-sier-at-det-jeg.html
http://blog.janchristensen.net/2017/06/nr-1997-narreapostel-jan-aage-torp-og.hml
 
 
http://blog.janchristensen.net/2017/07/nr-2018-jeg-har-aldri-vrt-i-nrheten-av.html

Ingen kommentarer: