torsdag 10. oktober 2019

Nr. 2577: Bestrider på det sterkeste PBE faktura for ikke utført arbeid da vi ble lovet oppfølgingsmøter og veiledning videre i vår søknadsprosess for å få godkjent mur, trapp og bod. Sak 201908605 - Byggesak


Nr. 2577:
Bestrider på det sterkeste PBE faktura for ikke utført arbeid da vi ble lovet oppfølgingsmøter og veiledning videre i vår søknadsprosess for å få godkjent mur, trapp og bod.
Sak 201908605 - Byggesak

Oslo 10/10-2019

Denne mailen er sendt PBE, og vi har sagt klart ifra hva vi mener.

Dere har sendt denne regningen her, for et arbeid som ikke er utført!

Vil minne dere på da vi hadde planleggingsmøte for videre søknad om å bygge, så lovet dere oss det meste.

1.)  Målet var å få til en godkjennelse.

2.)  Det skulle være veiledningsmøter og alt det vi trengte til for at dette skulle lykkes. 
     Hør på lydfilene fra møte som viser at vi taler sant, men dere løgn, løgn og atter løgn!
3.)  Vi sa klart ifra at vi var kun interessert å søke om at det som vi har bygget skal bli stående som det er. Ikke noe omsøkning eller tilbakeføring.

4.)  Hvis vi skal f.eks. tilbakeføre, så blir det mer ulovlig enn det er i dag. Dere har gitt pålegg som er løgnaktige akkurat som dere er.

5.)  Dere driver kun med renkespill, løgn og kjeltringstrekker.

6.)  Kan ikke se at denne faktura er reel da dere har ikke oppfylt noe av det som ble lovet i møte den 11.4.2019

7.)  Muren som dere påstår ligger i veigrunn holder ikke mål i deres argumenter. Muren skråner lett inn, hogge litt av muren byr da ikke på vanskeligheter. Det lar seg lett gjøre.

8.)  At muren er 185 cm viser bare at vi taler sant og dere løgn. Vi fikk klarsignal at vi kunne bygge mur oppå gammel mur bare den ikke var over 2 meter.

9.)  Eneste dere er ute er å lage kvalm, og sette korsfot på oss.

10.)                     Vi har nå tatt kontakt med Oslo politikerne for å prøve å fjerne dere dra deres stillinger, for eneste dere holder på med er å lyve, fabrikkere problemer og lage kvalm.

11.)                     Konstaterer at dere mener at vår mur skal rives for den ligger ute i veibanen, 18 cm enkelte steder. Hvorfor svarer dere ikke på at hvis dette er tilfelle. Hvorfor var vår mur lovlig før og naboens skrånede tomt som er kun ½ meter fra veibanen, dette er godkjent av dere. Med andre ord, det er så full av løgn av jeg vil gjøre alt jeg kan for at dere skal bli avsatt i fra deres stillinger.

12.)                     Det er stygt og ondt alltid legge all skyld på oss uansett hva det er!


Hør her selv på møte vi hadde den 11.4.Sluttkommentar:

Nå fakturer dere oss for arbeid ikke utført.
Nå fakturer dere oss for arbeid ikke utført som lovet.
Hva står vi igjen med da?
Plan- og bygningsetaten fremstår atter igjen som vi finner i det gamle DDR.
De statlige hadde en standard, der løgn, manipulering og regide og ufornuftige pålegg ble gitt over en lav sko.
Byr det på problemer, så leger en skylden alltid over på andre enn seg selv!
Nei, vi kommer ikke til å betale en krone uansett hvor mange fakturer dere sender eller innrette oss etter noe pålegg dere gir. Dere er full av løgn og ondskap, slik mennesker akter vi ikke å innrette oss etter om de kaller seg for saksbehandler, enhetsledere eller hva dere nå kaller dere for.
Vi er redelige, nøktern og husker hva som er blitt sagt og skrevet!
Dere vrir på alt etter som det passer, og når noe ikke passer inn videre. Så enten er dere tause, lyver eller legger all skyld over på oss.
Kvalme og uredelighet er PBE varemerke, det stinker av dere og det suger også!

NB. Dette er ikke bare Jan Kåre Christensen som er avsender, men også Berit Christensen. Vi er to som ser deres galskap og må forholde oss til deres løgner, kjeltringer er akkurat som dere. Fakturerer for arbeid ikke gjort!

Mvh
Berit og Jan Kåre Christensen
Krokstien 2 c
0672 Oslo

Bilder som dokumenterer det vi skriver:Her ser dere, et sørpehull uten like. Langt ut imot veien. Til det nivå vil PBE at vi skal føre vår eiendom tilbake.
Jo, her er det en gjeng med løgnere, mørkemenn og mørkekvinner!
Stakkars, hvilke lave og arrogante mennesker, håper dere blir fjernet fra deres stillinger snarest mulig, for en slik slett og dårlig jobb dere gjør er ikke verdig!
Denne muren skal rives, det er gale-Mathias de lux.Ingen kommentarer: