torsdag 8. oktober 2020

Nr. 2765: Eneste som tror på Unibuss sine løgner imot meg er Diskrimineringsnemnda, alle andre vet at det er kun falske kundeklager som blir brukt imot meg fordi jeg spiller på kristne radioprogrammer!

Nr. 2765:

Eneste som tror på Unibuss sine løgner imot meg er Diskrimineringsnemnda, alle andre vet at det er kun falske kundeklager som blir brukt imot meg fordi jeg spiller på kristne radioprogrammer!

 

Jeg har aldri noen gang hørt på høy lyd når jeg har hørt på radioen i bussen!

 

Det er underlig, at når en sjekker hvem som har klaget på meg, som Unibuss tror full og fast på. Så kan det være hvem som helst, da Ruters klagesystem er slik. Det er fritt frem å klage.

Da er det mennesker som har «fordel» av å klage på min spilling av kristne radio programmer da dette er åpenbart deres «goal.

Det er de som også klager på min radio, uten å nevne høy lyd. Det spiller ingen rolle for Unibuss, de vil åpenbart gjøre alt for at en ikke skal få lov å høre på kristne radioprogrammer.

 


 

04.02.2016       

Møte med fører angående kundeklage fra 12.1.16. Kunden melder om andakt/misjonering og kritikk av andre religioner avspilt i bussens radio. Kunden klagde til fører, men fikk beskjed om at «her er det jeg som bestemmer»

 

Dette er direkte angrep på at jeg spiller kristen radio, uten at det er nevnt noe om lyd.

Det viser bare at det er ikke «lyd» som er problemet, men innholdet.

 

Jeg skrev som tittel på denne artikkelen følgende:

 

Eneste som tror på Unibuss sine løgner imot meg er Diskriminergsnemda, alle andre vet at det er kun falske kundeklager som blir brukt imot meg fordi jeg spiller på kristne radioprogrammer!

 

Har snakket med så mange i det siste, ikke en eneste støtter dommen ifra Diskriminergsnemda da alle vet at jeg ikke spiller høy propaganda, alt er falske anklager imot meg fra begynnelsen til slutten.

 

La meg ta litt om disse såkalte kundeklagene. Skal et vitne være troverdig, så er det allment kjent at til mindre fordeler et vitne har. Til mer troverdig er det, har det store fordeler av et vitnemål, desto mindre troverdig.

Her er det åpenbart kunder/passasjerer som ikke liker kristne radiogrammer, med andre ord. Troverdighetens deres er lik null!

 

Nå skal jeg stoppe her med Unibuss, Diskriminergsnemda og dette til det skjer noe nytt i saken. Men ønsker bare å ta med noe til slutt angående bestridelse av sykemeldingene mine som viser at Unibuss er en versting i arbeidslivet.

 

Bl.a. sier min lege at de samler nå troppene imot meg. 

Tenk, dette sier en lege at de er som en krigs hær som går imot meg, veldig godt formulert, skrevet og dessverre sant!

 

Her er noe av hva jeg har skrevet og min lege. Bl.a. lovet Unibuss at de skulle koble inn bedrift helse tjenesten for flere år siden.

Unibuss med ledelsen er en versting i arbeidslivet. De bryter ord, lovverket og det meste notorisk!
4 kommentarer:

Anonym sa...

Tenk litt over dette, Jan Kåre.
Hvem vil ansette deg til å jobbe for dem og hvem utleier av leilighet eller hus vil tilby deg en leilighet etter å ha lest om deg og det du selv har skrevet ?

Svaret er at det finnes ikke arbeidsgivere og husverter som er så dumme som dette her i Norge. Du vil forbli arbeidsledig og husløs.

Jan Kåre Christensen sa...

Jeg bekymrer meg ikke for morgendagen, hver dag har nok med sin egen bekymring.
Skulle jeg dø, så går jeg rett til Herren.
Egentlig er meg du burde være minst bekymret for!

Jeg har da mange plasser å flyte til som vil ta imot meg.
Jeg er Dansk statsborger, født i Danmark med Dansk person nummer og Dansk pass.
Slapp av, jeg kan flyte til Danmark når som helst!


Anonym sa...

Når du flyter over Skagerakk til Danmark må du huske at det er ikke stor forskjell mellom dansk og norsk. Dansker er også intelligente og ikke molboer.
Dansker kan også google og lese norsk.

Du skal få store problemer med å finne arbeidsgiver og en husvert også i Danmark med det tullet som du har skrevet i denne bloggen.

Jan Kåre Christensen sa...

He-he, det vil virke motsatt! Da vet de at jeg er en reel Danske, og er oppadgående.
Jeg blir f.eks. forfulgt av ledelsen i Unibuss fordi jeg kan jobben min til fingerspissene, mens de kan stort sett lage problemer.
Slik var det også med Jan Aage Torp. Han hatet meg fordi jeg lykkes i livet med det meste, men han var en taper!