søndag 19. mai 2024

Nr. 3375: Utfyllende tillegg skriv til Oslo Tingrett angående den kommende rettsak der myndighetene driver med et overgrep imot oss for å ha bygget «ulovlig» mur, trapp og bod!

 Nr. 3375:

Utfyllende tillegg skriv til Oslo Tingrett angående den kommende rettsak der myndighetene driver med et overgrep imot oss for å ha bygget «ulovlig» mur, trapp og bod!

 

https://blog.janchristensen.net/2024/04/nr-3367-namsmannen-nsker-ta-var-bmw-i3.html

https://blog.janchristensen.net/2024/04/nr-3369-vart-skriv-til-oslo-tingrett.html

 

Det kulturelle forfallet vi er vitne til, som kommer så tydelig til uttrykk i gjennom PBE og Statsforvalterens mange løgner og forskjellsbehandling.

Er det samme fenomenet som førte til Romerrikets kollaps.

Når dekadens sprer seg blant mennesker og sunne verdier forvitrer, går samfunnet etterhvert i oppløsning.

Tilliten mellom menneske svekkes. Det fører til en nedadgående spiral hvor samfunnet sliter med å opprettholde orden og fremgang.

Myndighetene i Norge er i ferd med å spille fallitt p.g.a. arroganse og uærlighet.

Som det Romerske Riket.

Det vestromerske riket var svakere organisert enn det østromerske, og ble stadig utsatt for angrep fra germanere i nord.

Bildet er en moderne fremstilling av da vestgoterne plyndret Roma i 410.

 

 


Her er mailen jeg sendte:

 

24-059316TVA-TOSL/08

Oslo 18/5. 2024

 

1.)  Ringte og fikk bekreftet at saken nå er under behandling.

 

2.)  Dere forventer at vi skal kun forholde oss til et vedtak. Vedtak at Namsmannen skal ta bilen.

 

At vi har en «ulovlighetssak» på oss. Men mur, trapp og bod er lovlig oppført, det er PBE tolkninger og overgrep som er ulovlig. Derfor, hvis dere ikke ser denne saken i et større perspektiv. Blir det helt feil å ikke forstå hvorfor vi har satt oss på «bakbeina!»

 

3.)  Vi vil ikke rive, for det vi har bygget en fullt ut lovlig mur, trapp og bod. Forholde oss til løgn, narrativ og overgrep. Som saken imot oss bygger på, akter vi ikke å etterkomme. Kunne trodd vi bodde i Russland.

 

Gjør vi ved sivil ulydighet som vi har vår fulle rett til å gjøre.

 

https://blog.janchristensen.net/2023/07/nr-3246-vi-har-drevet-med-sivil.html

 

4.)  Etter PBE egne regler og Norsk lovverk er alt det vi har bygget lovlig. Det er kun i PBE onde hjerter og hoder at det vi har bygget er ulovlig. De lyver konstant, og dikter opp alt mellom himmel og jord. Da de vet at de kan lyve så mye de vil uten noen gang å stilles ansvarlig.

 

5.)  Kan ikke se at det derfor er riktig at vi skal etterkomme derfor pålegg og vedtak som er utelukkende bygget på et narrativ.

 

6.)  Også «avstraffelsen» imot oss er helt hinsides og uforholdsmessig. Eiendommen er oppgradert. Fjernet overvann og det er langt penere nå enn før.

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3273-det-er-direkte-lgn-at-var-tomt.html

 

7.)  Hele saken imot oss er ala Putins væremåte der en skal straffes uansett hvis en finner det for godt at noe ikke er «lovlig»!

https://blog.janchristensen.net/2022/10/nr-3089-selv-nazistene-og-adolf-hitler.html

 

8.)  Under alle forhold, kommer ikke vi til å etterkomme noen pålegg da alt som er skrevet og vedtatt av vedtak er løgn, løgn og mer løgn fra myndighetene imot oss.

 

Da spesielt Plan og Bygningsetaten og Statsforvalter. Samt Norge Høyesterett, gjennom råtten i vår sak. Tragisk!

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3266-gud-kaller-domstolene-i-norge.html

https://blog.janchristensen.net/2023/08/nr-3265-norges-hyesterett-tok-seg-ikke.html

 

9.)  Det burde ringe noen bjeller hos dere at jeg er ustraffet. Da innbille seg at når en er snart 60 år begynner med kriminelle handlinger.

Er bare helt vilt!

 

10.)                     Saken vår – denne samme saken – har vært for Norsk Høyesterett og blitt avvist. Hadde vi da gjort noe straffbart, hadde de behandlet saken. Men det var Namsmannen som løy og drev med ulovlige handlinger imot oss. Med å forsøke å trekke meg for penger før de hadde lagt til grunn mine utgifter.

 

11.)                     Saken har også før den gikk til Norsk Høyesterett, vært avvist av Namsmannen som foreldet. Før PBE kom med et nytt vedtak.

 

https://blog.janchristensen.net/2020/08/nr-2743-game-over-for-plan-og.html

https://blog.janchristensen.net/2021/01/nr-2822-plan-og-bygningsetaten-har-na.html

https://www.sokelys.com/christensens-ulovlige-mur-plan-og-bygningsetaten-i-oslo-gikk-pa-ei-ny-blemme/

https://www.sokelys.com/klarte-ikke-a-hindre-pbe-i-a-tinglyse-tvangsvedtak-som-heftelse-pa-eiendommen/

 

12.)                     Det kulturelle forfallet vi er vitne til, som kommer så tydelig til uttrykk i gjennom PBE og Statsforvalterens mange løgner og forskjellsbehandling. Er det samme fenomenet som førte til Romerrikets kollaps. Når dekadens sprer seg blant mennesker og sunne verdier forvitrer, går samfunnet etterhvert i oppløsning. Tilliten mellom menneske svekkes. Det fører til en nedadgående spiral hvor samfunnet sliter med å opprettholde orden og fremgang.

Vi er på god vei. Myndighetene leder an i toget.

 

13.)                     Selve saken er meningsløs! Bilen jeg har, er en bil som er såpass rimelig. Ta den for å selge den, og for å gi meg de samme pengene tilbake for å kjøpe en ny bil. Er bare rene idiotien! Det gir ingen mening!

 

14.)                     Vi blir totalt oversett av myndighetene. Behandlet som søppel. Det er vanskelig å skjønne hvorfor da vi ikke har gjort noe annet enn PBE veiledning og oppgradert vår eiendom.

 

https://blog.janchristensen.net/2021/08/nr-2920-selv-plan-og-bygningsetatens_27.html

 

15.)                     Proporsjonene til avstraffelse og bøter, at vi har kun forsøkt oppgradert vår eiendom og fulgt den veiledning vi har fått. Så skal PBE bruke hele arsenalet av midler i å ta knekke oss. Slik vi ser dette er det ondt, Satanisk og mørket krefter som råder grunnen. Det er helt hinsides å la seg bruke av mørke slik myndighetene gjør i denne saken.

 

Ingen mening!

 

16.)                     Skjønner ikke heller at i denne saken er kommiksjon helt fraværende fra PBE sin side. De lovet oss dette i 2018. Siden da har vi ikke pratet i sammen.

 

17.)                     Samlet sett har vi en mur, bod og trapp som skulle vært godkjent for lenge siden. At myndighetene ønsker å angripe oss, bøtelegge oss. Prøve å knekke oss på verst tenkelig og sadistisk måte.

 

Det gjør bare oss mer kamplystne, da hele saken imot oss er overgrep og overformynderi av verst tenkelig sort.

https://blog.janchristensen.net/2022/02/nr-2984-pal-granberg-og-astrid-myhra.html

 

18.)                     Problemet er selvsagt at vi hverken lyver eller fordreier faktum. Det er det som er problemet. Vi møter en røver- og mafiabande som forsvarer hverandre. Og hverandres ugjerninger, løgner og manipulering.

 

19.)                     Når vil det ta slutt? Og en innser at vi har ikke en flat tomt som alt bygger på av vedtak. Men en stupbratt og kuppert tomt. Vi bor da på Hellerudtoppen. Toppen av et fjell!

 

20.)                     Hele saken imot oss er et overgrep. Vi kommer til å kjempe imot dette på alle mulige måter uten vold og annet selvsagt.

 

21.)                     Vi benytter oss kun av demokratiske midler med ordets og det skrevne makt imot overgrepet!

 

https://blog.janchristensen.net/2023/01/nr-3165-ga-imot-myndighetene-er-vel.html

https://www.sokelys.com/retter-nye-og-harde-angrep-mot-pbe-og-fylkesmannen-etter-at-christensens-klage-igjen-ble-avvist/

Ingen kommentarer: