tirsdag 19. november 2013

Nr. 715: Forespørsel om å gi ut bok!

Nr. 715:

Forespørsel om å gi ut bok!

Det er Andakt Forlag som har kommet med en forespørsel om jeg vil gi ut en bok. Her bilde av deres hjemmeside på nett og web-adresse https://www.andakt-forlag.com/Hvor går veien videre?

Tenkte kanskje skal bruke dette bildet av meg i boka.Som jeg kunngjorde for en tid tilbake, så opplevde jeg at min tid med blogg skriving var ferdig for en stund. Noe som jeg tror og er overbevist er fra Herren.

Men hva vil Herren videre? Jeg ser dette med at jeg omtrent samtidig som jeg kjente at tiden foreløpig var over for blogg skrivingen, kom tilbudet å skrive bok. Det ser ut som det er Herrens «timing»?!

Uansett be for meg, og oss. Jeg gjengir her noe av korrespondanse det har vært mellom meg og Antikk forlaget slik at du nå kan være med å be og støtte meg og oss i dette arbeidet med å skrive bok:

Andakt forlag:

Kjære Jan Kåre Christensen,

Jeg heter Lars Johansen og som redaktør hos Andakt Forlag leter jeg etter nye forfattere og manuskripter.

Andakt Forlag utgir et bredt spekter av kristen litteratur. Ved å lete etter relevante skriftlige verk fant vi denne nettsiden http://blog.janchristensen.net/ og vil gjerne spørre deg om du kanskje har andre tekster som vi kunne vurdere for utgivelse.

Hvis du er interessert i det vil vi gjerne sende deg mer detaljert informasjon om selve prosessen og om våre muligheter og vilkår.

Jeg ser frem til å høre fra deg,

Vennlig hilsen

Lars Johansen

redaksjonskonsulent

Andakt Forlag er et varemerke for: OmniScriptum GmbH & Co. KG

Heinrich-Böcking-Str. 6-8, 66121, Saarbrücken, Tyskland www. andakt-forlag. com l.johansen @ andakt-forlag. com

Handelsregister Amtsgericht Saarbrücken HRA 10356 Identification Number (Verkehrsnummer): 11868 Partner with unlimited liability: VDM Management GmbH Handelsregister Amtsgericht Saarbrücken HRB 18918 Managing directors: Thorsten Ohm (CEO)

Meg: Guds fred!

Takk for hyggelig mail.

Oslo 7/11-2014

For å si det kort og enkelt, selvfølgelig er jeg interessert i å komme i kontakt og få dele Guds ord, da med noen som dere som virker til å være noen med et bredt kontakt nett. Samtid seriøse, flinke og med evne og vilje til å være til hjelp og velsignelse!

Hører fra dere!

Mvh Jan Kåre Christensen Krokstien 2 c 0672 Oslo Telf: 99598070/22611610

Andakt: Kjære,

Takk for svare. Vi ville være glade å utgi dine skrifter som en bok, uansett om det er prekener, mediatsjoner, homilier eller andre typer kristne manuskripter.

Jeg sender herved mer informasjon om forlaget vårt (se vedlegg).

Skulle du være interessert i tilbudet vårt, vær så snill, send oss dine skrifter samlet sammen i ett manuskript.

Hvis vi anser dem som passelige til publisering vil du få et forslag om avtale og mulighet til å registrere deg som forfatter på nettstedet vårt. Hvis derimot vi ikke kan utgi manuskriptet ditt eller hvis du ombestemmer deg vil all informasjon bli slettet umiddelbart.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Vennlig hilsen Lars Johansen redaksjonskonsulent

Meg: Hei Lars! Oslo 8/11-14

Takker for tilbudet, men da ønsker jeg å begynne på et helt nytt prosjekt. Skrive en bok som jeg har tenkt på i flere år med tittelen: «Hele Guds råd til frelse». Som tar for seg de bibelske sannheter punktvis.

Og jeg ser for meg at jeg er ferdig med å skrive den boken medio påske neste år?

Mvh Jan K

Andakt:

Hei!

Det er helt greit hvis du vil skrive en ny bok, det er faktisk enda bedre enn en antologi av gamle verk.

Vær så snill, send meg en blåkopi når du er ferdig med et par første kapitler. Lykke til!

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Vennlig hilsen Lars Johansen Redaksjonskonsulent

Stopper her for gjengivelse av korrespondanse mellom oss.

Sluttkommentar:

Som dere forstår, dette er helt nytt for meg å gi ut bok. Vil derfor at dere skal være i forbønn, det er det aller viktigste du kan gjøre for meg og min tjeneste.

Og fremdeles trenger vi din støtte, kjære venner. Ikke minst ved å gå inn i et slikt stort og omfattende prosjekt.

Har du tro på dette vi driver på med? Jeg tenker spesielt undervisningen vi legger ut? Bibelkommentarene og alt annet trenger vi hjelp med da jeg går i fullt arbeid. Skal jeg ta meg fri, trenger jeg din støtte økonomisk og i bønn, vil du være med?

Kontonummer i Posten: 0535 06 05845

Vær velsignet i den Herre Jesu Kristi Navn! Mulighetene er mange, men da må vi stå sammen og hjelpe hverandre fremover i tjenesten.

Relaterte linker: https://www.andakt-forlag.com/ http://blog.janchristensen.net/2012/12/nr-516-ha-meg-som-forbilde-som-jeg-har.html http://blog.janchristensen.net/2012/12/nr-514-endelig-i-nytt-hus-pa-hellerud.html http://blog.janchristensen.net/2013/08/nr-676-du-er-langt-mer-betydningsfull.html http://blog.janchristensen.net/ http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/ http://janchristensen.net/index.php http://www.youtube.com/user/smyrnaoslo http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=guds-raad-til-frelse

Ingen kommentarer: