søndag 8. mai 2022

Nr. 3013: Som noen Zombier går Innkrevingsetaten, Oslo Byråd, Bymiljøetaten, Sivilombudsmannen, Statsforvalter, Domstolene, Kommunal- og distriktsdepartementet og ellers de offentlige instanser overfor plan og bygninsetaten notoriske løgner i saken vår!

 Nr. 3013:

Som noen Zombier går Innkrevingsetaten, Oslo Byråd, Bymiljøetaten, Sivilombudsmannen, Statsforvalter, Domstolene, Kommunal- og distriktsdepartementet og ellers de offentlige instanser overfor plan og bygninsetaten notoriske løgner i saken vår!

 

Zombie er i afrokaribisk voodoo en person som gjennom svart magi er blitt forvandlet til et viljeløst redskap for en trollmann (bokor). Myter og fortellinger om zombier er særlig kjent fra Haiti. Det fortelles om mennesker som er blitt erklært døde og er blitt begravd, for så å dukke opp igjen flere år senere i en tilstand preget av apati og mentale forstyrrelser.

 

«Zombiene» Av Hector Hyppolite (1894-1948)

 


Det offentlige Norge ofrer med letthet en Fam. som tør å reise seg oss opp imot et narrativ. De offentlige etater er alle følelsesløse. 

De følger blindt lover og regler de laver seg, og når forvaltningen har tatt en beslutning, er det tilnærmet umulig å få dem til å endre mening, tror de!

Oslos bystyre/etaten eller hva det kalles er sykelig opptatt av å fjerne alt av grønt.

River ned trær, fjerner grøntanlegg for å bygge bilfrie soner -og gyver løs på murer de mener er i strid med deres beslutninger og regler de har.

Galskap!

De samarbeider alle om å ta rotta på folk flest.

Det det gjelder politikere uansett parti.

Verken FrP, demokratene eller PDK vi gjøre endringer og lytte til folk flest!Hørte på nyhetene der en Ukrainsk journalist intervjuet Russiske krigsfanger

 

De ble spurt hvorfor de var med på denne krigen. Selvsagt prøvde mange å rettferdiggjøre seg selv med at de kun fulgte ordrer.

Det var også mange som innrømmet at de visste at dette ikke var rett.

Slik tror jeg det er også i vår sak, der en egentlig beskytter PBE for forhold som en innerst inne vet er avskyelig, løgn og kriminelle handlinger.

 

Plan og bygninsetaten har løyet, prøvd å manipulere, fordreie og bygge et narrativ opp imot oss. Men vi har parert de hver gang

 https://blog.janchristensen.net/2019/10/nr-2575-jeg-har-faktisk-imtegatt-plan.html

De løy til oss uten kanskje å vite det? Men Kaja Aubert Lange veiledet oss å bygge muren.

Da den var bygget, så påpekte vi og vår ansvarlig søker Paal Løvaas ved Ferdigattest AS at PBE tillot murer på 1.5 meter. Men PBE fabrikert forhold at det var 0.5 meter som var «gyldig» i vår sak og gjorde alt for ikke å høre på oss.

 

Hvorfor gjør ingen andre noe overfor dette korrupte og kriminelle plan og bygninsetaten her i Oslo?

Innkrevingsetaten, Oslo Byråd, Sivilombudsmannen, Statsforvalter, Domstolene, Kommunal- og distriktsdepartementet og ellers de offentlige instanser beskytter hele veien disse kriminelle og hatefulle menneskene.

Dette er virkelig et demokratisk problem.

Alle er som noen Zombier – det en nesten går rundt og ikke tar ansvar for egne handlinger. Men blir medskyldig i PBE onde og kriminelle handlinger.

 

Her i vår sak er det så urimelig det er mulig å forblitt. Det er helt uhørt, grelt og kriminelt at vi ikke får dispensasjon og godkjennelse.

Det er kun fordeler, ikke noen bakdeler med det vi har bygget.

Samt, det er ikke å sette noen lover eller regler vesentlig tilside for at vi skal få dispensasjon og godkjennelse.

PBE godkjenner murer inntil 1.5 meter, vår er på det høyeste noen cm høyere.

Det er også tusen andre gode grunner for at vi skal få dispensasjon og godkjennelse.

https://blog.janchristensen.net/2022/05/nr-3010-naboer-plan-og-byggningsetaten.html

https://blog.janchristensen.net/2022/05/nr-3011-nar-det-offentlige-beskytter.html

 

Nå skal PBE legge frem nye regler, som er helt ville.

 

Her er uttalelse i fra Lars Vegard Strøm:

 

Hei.

Jeg syns det blir alt for strengt å bygge ut med den nye småhusplanen. I mitt område der jeg bor går en stor del av husene i arv gjennom generasjoner, det er veldig dyrt å kjøpe hus med store tomter og det er veldig vanskelig å kjøpe hus i området til en fornuftig pris. Å ta bort muligheten til å bygge i hager og gi flere mulighet til å bo i disse områdene syns jeg blir feil. Særlig det med att utnyttelsesgraden skal gå fra 24% til 16% og at hus må stå 8 meter fra hverandre på samme tomt er en veldig stor endring som også gjør det vanskelig å bygge nye
frittstående hus på store tomter.
(sitat slutt.)

 

Når en etat legger opp til at det skal kun være mulig for rikfolk å bo i enebolig. Da er det et slikt overformynderi, makt- og myndighetsmisbruk at det minner om noe som en knapt finner selv i stater som er diktatoriske.

Selv der er en vel ikke så ille som PBE her i Oslo? Det er fullstendig hinsides all fornuft og rimelighet.

Det er som en er noen Zombier overfor PBE som turer frem som i galskap og vanvidd! For en etat.

De bryr seg egentlig ikke om grønt og mangfold, men kun utøve makt.

Eller rettere sagt, misbruke makt.

Les selv her:

https://blog.janchristensen.net/2022/04/nr-3008-vart-skriv-til-plan-og.html

 

Frigjøringsdagen i dag fra Nazi Tyskland, men PBE her i Oslo har faktisk mye av Nazismen i seg. Da med å overstyre landets innbyggere til de mest intetsigende og fordummende tingene som Nazistene også gjorde.

Kun for å ydmyke og vise sin egen makt. Eller rettere sagt, misbruke sin makt!

Hele plan og bygninsetaten her i Oslo er så bakstreversk, inkompetente og overstyrende at en kan faktisk kalle det for et diktatur light!

 

Hvorfor så «rause» med de fleste, spesielt de med store overskridelser?

Men har en små og minimale, så får en fort bøter på hundretusener og millioner.

Her er eksemplene mange. En av dem er Kåre Kristoffersen som eier og driver Elveli Gård. Tror han har fått ca. 8 Millioner i bøter da han ikke vil innrette seg etter PBR meningsløse tyranni.

TV2 og andre lager TV programmer der, men PBE mener det er miljøfarlig å ferdes der, skjønne den som kan. Det er det glade vanviddet med PBE!

https://blog.janchristensen.net/2021/12/nr-2962-kare-kristoffersen-eier-av.html

 

Sluttkommentar:

 

I dag på frigjøringsdagen så bør vi alle tenke over, er det noen som oppfører seg som Nazister og Tyskerne gjorde med å undertrykke og gjøre ondt godt og rett ondt?

Ja, det er ikke minst det offentlige som ikke parer en slik sykelig etat med åpenbar alt for mange mennesker med en herskertrang som det åpenbart finnes mange av i plan- og bygninsetaten her i Oslo.

Det er trist at som noen Zombier går Innkrevingsetaten, Oslo Byråd, Bymiljøetaten, Sivilombudsmannen, Statsforvalter, Domstolene, Kommunal- og distriktsdepartementet og ellers de offentlige instanser overfor plan og bygninsetaten her i Oslo. Som driver et renkespill og har prøvd uten å lykkes å bygge et narrativ imot oss.

De er avslørt og satt på plass!

Vi ønsker ikke fremstå som noe offer. Mur, trapp og bod står der som de har stått de siste åtte årene og vi kommer ikke til å forandre på dette.

Men det er klart at det er løgnens Far, Satan som har fått gått inn i hjertene på disse offentlige instanser der de går som noen Zombier og beskytter løgnerne ifra PBE. Dette er ille, men redd er vi ikke for slike onde mennesker.

Da skriften sier følgende:

 

Kol. 2. 15 Han avvæbnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, idet han viste sig som seierherre over dem på korset.

Eller fra Arne Jordlys oversettelse:

Kol. 2. 15 Han avvæpnet fyrster og myndigheter og satte dem i vanry ved at han så åpenbart triumferte over dem.

 

De er beseiret på Korset – av Jesus!


Løgnere og de som lar seg bli styrt av ham, er alle beseiret på Korset, Hallelujah!

Det Norske flagget, det er frigjøringsdagen i dag, den må vi feire.

Likesom Norge og de allierte vant over Nazistene, så vil alltid sannheten og det gode seire til slutt!

https://blog.janchristensen.net/2022/02/nr-2984-pal-granberg-og-astrid-myhra.html

https://blog.janchristensen.net/2019/05/nr-2462-pbe-her-i-oslo-fremstar-som-de.html

https://blog.janchristensen.net/2019/04/nr-2446-selv-om-pbe-vil-na-komme-oss-i.html

 


 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen Jan Kåre. Det er et enormt hat disse har imot dere. Det er helt ute av alle propersjoner, finnes ikke noen mening i hva det offentlige gjør imot dere!
Ha en fortsatt fin kveld!

Jan Kåre Christensen sa...

Det offentlige legger også enorm prestisje i dette.
De prøver å undergrava sannheten.
Sannheten er at PBE tillater murer på 1.5 meter, nesten det samme som vår er.
Det var stup bratt ned og vi brukte et tau før.
Det sier bare hvor bratt det var.
Muren ligger på en rett strekning og ½ meter lengre inne enn vår før godkjente skråning som vår nabo har i dag.
Dette er mennesker styrt dirkete av løgn og ikke sannhet!