torsdag 23. februar 2012

Nr. 362: Dagsorden er nå «normal». Når en tar opp relevante temaer blant de troende, så er dagsorden slik den skal være og «normal». Gjengifte blant troende er det mest forsømte emne garantert!

Nr. 362:

Dagsorden er nå «normal». Når en tar opp relevante temaer blant de troende, så er dagsorden slik den skal være og «normal». Gjengifte blant troende er det mest forsømte emne garantert!

Dagsorden er nå «normal». Når en tar opp relevante temaer blant de troende, så er dagsorden slik den skal være og «normal». Gjengifte blant troende er det mest forsømte emne garantert! Jeg er så lei å høre om homoseksuelle og lespiske hvor mye synd er det. Det stemmer, men det skjønner alle som vil og det er så åpenbart at det er synd, at det behøver en ikke å terpe på i det uendelige som alt for mange har gjort og gjør til sine tider.

Når en leser dagsorden, ikke minst lederartiklene i alle kristne aviser så sovner en stort sett. Hvor er de som setter dagsorden?

Jeg har dessverre måttet gjenta meg selv gang etter gang for å holde frem enkelte ting. Nå i det siste er det gjengiftede forkynnere. Det er terping fra min side som gjør at dette blir lagt merke til, da de aller fleste troende vil være som strutsen å kjøre hode ned i sanden og håpe at faren og problemene går over, men det gjør det ikke.

Avisredaksjoner og andre som formidler noe evner stort sett aldri å bringe frem den dagsorden som setter mennesker på valg og som skiller klinten fra hveten
Dagsorden i Norge er alltid stort sett svada og det som ikke kan støte noen!

Da en leser disse kristne avisene og ellers hva troende skriver så blir det slik at jeg sier «godag mann økseskaft». La dagsorden bli aktuell og det å behage alle er dødfødt. La meg nevne 10 sider som lederartiklene burde ha handlet om og som er relevant. Og som selvfølgelig mange vil føle seg støtt på og for meg da hadde en også fått belyst ting som er viktige, dagsaktuelle og som hadde bragt Guds nærvær tilbake til menigheten helt sikker!

10 forslag til dagens kristne avis redaktører:

1.) Ekteskapet og hvorfor gjengifte er synd

2.) Ingen som skal forkynne Guds ord og være Pastorer og lærer skal være gjengiftet som troende

3.) Guddommen, er Gud tre eller en? Bibelen taler klart om at det er kun Faderen som er Gud, ingen andre er den sanne og evige Gud

4.) Den pinse\karismatiske bevegelse har utrolig mye usunn og ubibelsk lære. Som alle andre menigheter og trossamfunn har, ikke skyv det under en stol hele tiden

5.) Hva lærer bibelen om endetiden

6.) Hva er viktigst å «forsvare»? Menigheten eller Israel? Forskjell og likheter på dette emne er veldig viktig å forstå og ha med seg på veien

7.) Relasjon mellom generasjonene i menigheten

8.) Menighetstukt er det viktig i dag eller helt avleggs?

9.) Enkelt historien, selv de vi tror ikke skal og vil selge

10.) Alltid åpen for at Gud gjør noe helt nytt og annerledes, det burde vært grunninnstillingen for enhver redaksjon

Relaterte linker: http://blog.janchristensen.net/
http://janchristensen.net/

Ingen kommentarer: