onsdag 22. februar 2012

Nr. 359: Noen ord om hva jeg\vi har for planer og framtidsutsikter!

Nr. 359:

Noen ord om hva jeg\vi har for planer og framtidsutsikter!

Jeremias 29. 11 For jeg vet de tanker jeg tenker om eder, sier Herren, fredstanker og ikke tanker til ulykke, å gi eder fremtid og håp. 13 og I skal søke mig, og I skal finne mig når I søker mig av hele eders hjerte.

Jeg skriver for det meste rent åndelig stoff, men ønsker innimellom også å skrive litt utenom noe jeg også har gjort ved bl. a å fortelle om meg og min familie. Jeg er herlig og godt gift og har tre barn har jeg skrevet om før.
http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-300-smaplukk-i-fra-livet-og.html

Akkurat nå så holder vi på å bygge hus på Hellerud toppen ved Tveita som vi regner med å flytte inn i august\september. Vi bygger med utleiel. nede og to etasjer til oss og vi får en takterrasse som blir spennende. Første gang vi bygger hus med takterrasse om dette blir vårt tredje hus vi bygger og siste.
Her er vårt hus slik det ser ut på tegnebrette

Ferieplaner

Jeg og kona har noen ferieplaner, da vi har bestilt 1 uke i mai tur til Roma og det gleder vi oss til. Det blir spennende å dra der og jeg har lyst å oppsøke det stedet som Apostelen Paulus døde og er det noen som vet hvordan vi kommer ditt så er jeg\vi glade for tips.
Her fra hotellet vårt

Dette er hva jeg har av opplysninger om hans død som jeg legger ut her: Han ble dømt til døden av keiser Nero (ca. år 64 e. kr.) og etter ni måneder under store lidelser i det Mamertinske fengsel ble han henrettet. Som romersk borger ble han (i motsetning til Peter) halshogd med sverd. Det skjedde på veien til Ostia, etter overleveringen på det sted som nå kalles Tre Fontane, fordi der hans avhogde hode tre ganger traff bakken, sprang det frem tre kilder. Der ble senere kirken San Paolo alle Tre Fontane bygd. Hans legeme ble begravet i den nærliggende villaen til den fornemme romerske kvinnen Lucina. Over graven bygde Konstantin den Store en liten kirke som keiserne Valentinian II og Theodosios fra 386 erstattet med den femskipede basilikaen St. Paulus utenfor Murene (San Paolo fuori le mura), som er Romas nest største kirke. Dagens kirke er en nøyaktig kopi gjenoppbygd etter en brann i 1823. Vi gleder oss til Roma og Italia!
Rome - den evige stad, her fra Trevi Fountain

Så venter Spania og Torrevieja

Min Mor har bod i Spania i 15 år og har en fin leilighet i Torrevieja som vi reiser 14 dager til i mnd. skifte juli\august. Det er deilig med varmen og jeg føler at jeg kommer hjem når jeg kommer til Syden. Elsker sol, varme og å bade og alt annet i Syden, dessverre så sliter de nå økonomisk. Mens vi i Norge går så det suser og en av grunnene for det er at vi ikke er med i EU!
Torrevieja på havnen

Ellers er det nok å gjøre

Jeg skriver her på bloggen, og kjenner at nå skal jeg skrive noe mindre fremover da nå er det så mange gode emner som en kan lese. Det er bare å gå bakover og søke fra Nr. 1 og utover. Her er de 3 første emnene vi skrev om på bloggen:

1.) Nr. 1 Noen forkynner at det skal komme en landsomfattende vekkelse inn over Norge, som vi ikke har sett maken til tidligere.
http://blog.janchristensen.net/2010/09/sprsmal-og-svar-1.html
2.) Nr. 2 I sommer hevdet Benny Hinn at Jesus hadde Faderens blod og ikke Marias blod. Stemmer dette eller er det ubibelsk og forkastelig?
http://blog.janchristensen.net/2010/09/nr-2_6535.html
3.) Nr. 7 Du liker hvis Jimmy Swaggart veldig godt? Han tror på treenigheten og lever ikke slik han burde og skulle, eller tar jeg feil?
http://blog.janchristensen.net/2010/09/nr-7_13.html

Her er noen utdrag og søk deg tilbake og du vil finne mye godt.

Smyrna Oslo

Det som mange ikke skjønner med Smyrna Oslo at det ligger misunnelse og annet til grunn for vi ikke har så mye fremgang som en skulle ønsket. Norge er på mange måter Jantelovens «hjemland» og da å hevde at en ser ting klarer og i samsvar med Guds ord som få andre gjør er selvfølgelig å skape vanskeligheter her i Jantelovens «hjemland», men jeg tar sjansen.
David gjorde det samme, vi leser:

Salme 119. 99 Jeg er blitt klokere enn alle mine lærere; for jeg grunder på dine vidnesbyrd. JV oversettelse: 99 Jeg har fått større innsikt enn alle mine lærere, for jeg har dine påminnelser i tankene. New International Version 1984 99 Jeg har mer innsikt enn alle mine lærere, for jeg grunner på dine forskrifter.

Det finnes ikke en tilsvarende menighet så langt som jeg vet der en får i sannhet forkynte hele Guds råd til frelse og ingenting blir holdt tilbake, du er velkommen i Smyrna Oslo. Jeg er blitt visere og klokere enn alle mine lære sa David og jeg tror jeg kan si det samme! Vet ikke om noen som har så mye innsikt i Guds ord, men ingenting er bedre om det er enda flere. Gid at alt Herrens folk var profeter sa Moses, det samme vil jeg også si. http://www.janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=smyrna-oslo-forut-for-sin-tid

Bibel kommentarene

Det holder jeg på med og har tatt de to første kapitlene i Joh. evang. Og skriver jeg ikke så mye her på bloggen, så er det fordi jeg skriver på bibelkommentarene. Be for prosjektet og støtt det også økonomisk, se her:
Kontonummer i Posten: 0535 06 05845

Du kan også over samtlige bøker i bibelen få når du går på kommentarene også bibeloversikt over alle bøkene i bibelen gratis!

Ellers er alt bare velstand, jeg trener fast tre ganger i uken med å svømme 1.5-2.000 m hver gang mandag, onsdag og fredag med påfølgende badstue. Kona går på helsestudio. Vi har bønnemøte hver tirsdag kl. 19.00 og vanlig møte hver søndag kl. 18.00 og alle er varmt velkommen i Jesu navn. Jeg kjører buss nå på Holmlia men skal snart sikker begynne å kjøre i byen igjen da vi også flytter der hvis alt går etter planen, be for dette. Kona er sekreter på Nydalen VGS og trives med det og jobber også litt i Posten ved siden av for å spe på inntekten. Vi har hektiske dager, men Gud er god og alt er bare velstand venner!

Andre menigheter

Vi er en felleskristen menighet men når de aller fleste andre menigheter ikke vil ha noe med oss å gjøre da vi ikke tillater skilsmisse og gjengifte over en lav sko, tror som bibelen at menneske ikke er udødelig da det er kun Faderen som er udødelig og treenighetslæren er 100 % ubibelsk blir en holdt utenforbi, det kan ikke jeg eller vi noe for.

Relaterte linker: http://janchristensen.net/bibelkommentar-hoved.php?side=bibelkommentar-hoved-view
http://janchristensen.net/index.php

Ingen kommentarer: