onsdag 2. september 2015

Nr. 1208: Trenger ikke noe tallmagi for å forstå hva som er bakgrunnen for det som skjedde 22. juli!

Nr. 1208:
Trenger ikke noe tallmagi for å forstå hva som er bakgrunnen for det som skjedde 22. juli!

Hvorfor jeg nevner dette med tall, datoer etc.? Det er fordi dette som skjedde 22. juli 2011 har ikke noe med spekulasjoner, synsing eller voodoo. Men med Guds åpenbarelse, den som går imot Israel, rører ved Guds egen øyenstein!

Vi var på vei hjem i fra Sverige da bombene og kulene smalt i Norge 22. juli 2011.

Da vi kom hjem og jeg våknet på morgenen og så nyhetssendingen så skjønte jeg med en gang at dette var ekstra ordinert. Og faktisk den første og sterkeste tanken som slo meg fra dag. 1 var at dette var p.g.a. Norge og spesielt venstre sidens forhold til Israel/Palestina konflikten. Jeg vet selvfølgelig ikke til fulle alt her, det vet Gud og han alene!

Men uten Norges aggressive og primitive linje her er jeg overbevist at dette aldri hadde skjedd, i hvert fall ikke i dette omfanget!

Dette med datoer og tallmagi har jeg egentlig aldri tenkt på bortsett fra at 77 døde er egentlig heldigvis utrolig et lavt tall når en vet hva som egentlig skjedde! Og syv tallet er et hellig tall som står for fullkomment. Med andre ord så kan vi tolke dette i den retningen noe jeg aldri har tenkt så grundig over da jeg som sagt fra dag 1 har vist med meg selv at dette var noe som Gud tillot ikke fordi han ønsket det slik. Men fordi venstre siden i Norge ved sitt urettferdige og stygge engasjement for Palestina araberne som har vært terrorister imot Israel i årtier. Dette er som en bumerang som før eller siden kommer tilbake til de som sender den ut!

http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-327-dumt-klovnesnakk-av-vebjrn.html


Jeremy Hoff har gitt ut en bok som jeg ikke skal kommentere.

Men jeg vil kommentere hva jeg tenker om det som skjedde der lenge før Hoff skrev boka. Det er at dette er en form for straff eller tukt imot Norge som nasjon av flere grunner. Og de grunnene er veldig heftige.

Jonas Gahr Støre sier det offentlig at Israel skal ikke ha en eneste krone av Norge, men sosialistene gir milliarder vært år til Araberne som påstår de er Palestinere. Det hele er egentlig et komplott imot Israel og dessverre så vil dette ikke gå upåaktet hen.

Bildet er tatt dagen før massedrapene på Utøya der sosialistene hadde nærmest en orgie i Israel hat og boikott. For meg er dette så ille at det gjør ondt å skrive om det. Bildet er fra 21. juli 2011, dagen før 69 mennesker ble drept på Utøya og 8 i Oslo ved regjeringsbygget. Og mange ble skadet både fysisk og psykisk for livet!

 

Det første som jeg tenkte da jeg hørte om massakren på Utøya var at dette var ikke tilfeldig.

Jeg tror at dette skjedde av flere grunner enn det som jeg som enkelt person tenker. Med det mener jeg at det er Gud selv som til fulle vet hvorfor han lot dette skje, jeg tror jeg vet litt, men ikke alt!

Hvorfor skjedde det som skjedde? Kunne dette vært unngått? Til det tror jeg at jeg kan si, dette kunne vært unngått hvis Norge som nasjon ikke hadde gjort følgende:

 
1.) Vært så negative til Israel.

2.) Vært så over positive til Palestina-Araberne

3.) Tillatt fri abort der drap på barn i mors mage blir forsvart ut i fra Norges lover, det er selvfølgelig helt absurd!

4.) At vi ikke lengre vil være en «kristen» nasjon, med det mener jeg at en helt bevist prøver å ta Gud og hans ord bort i fra nasjonen Norge, ikke minst i skoleverket og det offentlige rom.

5.) X?. Det er helt sikke grunner som ikke vi ser, eller er klar over. Men det får vi overlate til Gud, og han alene!

Jeg er gift med Berit og har tre barn med henne, uten jeg hadde truffet henne hadde jeg ikke hatt de tre barna. Slik er det også med dette mener jeg. Hadde vi som nasjon vært annerledes, ikke tillatt den Onde å få påvirket oss slik.

Tror jeg ikke at Gud hadde tillatt dette å skje med massemorderen Anders Behring Breivik ved regjernings kvartalet og på Utøys der AP ungdommen hadde sommerleir. Da kunne vi vært spart for det hele?!

Jeg har avtale med Jeremy Hoff om å ikke skrive om boka hans, det skal jeg holde meg til. Tar derfor heller med litt i fra en bok skrevet noe før ham. Skrevet av Ivar Fjeld. Jeg lar Tore Lie kommentere boka da jeg i det store og det hele deler hans synspunkter. Her fra hva han har skrevet:


AUF, Det norske Arbeiderparti og Israel!

Journalisten Ivar Fjeld har på nyåret kommet med en lettlest bok (”Den RødGrønne  Terrorøya”) på nærmere 100 sider hvor han dokumenterer at i Arbeidernes Ungdoms Fylking (AUF) og dermed Arbeiderpartiet (DNA) har det skjedd en radikalisering av det politiske miljøet.

Faksimile

 Ved hjelp av offentlige tilgang til bilder og dokumenter, har Fjeld på en imponerende måte belyst at den politiske situasjonen vi har i det største regjeringspartiet i Norge i dag ikke er en tilfeldighet. Sentrale personer som sitter i regjeringen har hatt sin oppvekst og indoktrinering i rammen av AUF og dermed også under sommerleirene på Utøya. Vi kan nevne personer som Jens Stoltenberg, Trond Giske, Anniken Huitfelt, Raymond Johansen og Hadia Tajik. Sistnevnte er den nyeste i rekken av statsråder som har gått gradene i arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon. En rekke av AUFer har vært rådgiver og statssekretær for flere av AP-ministrer de senere årene. Her må vi trekke frem Gry Larsen.

Nektet innreise

 Gry Larsen, som har vært både politisk rådgiver og statssekretær for Jonas Gahr Støre, har pleiet kontakter med personer innenfor Al Fatah som er dømt for terror i Israel. Anniken Huitfelt har også pleiet slike kontakter. Ved et tilfelle ble Gry Larsen nektet innreise til Israel, og måtte returnere til Norge. Nåværende utenriksminister Espen Barth Eide har i november 2010 sammen med AUF leder Eskil Pedersen og Raymond Johansen vært på høflighetsvisitt hos "president" Abbas i Ramallah. Samme Barth Eide ønsket nylig å få et møte med blant annet den israelske utenriksministeren. Men israelske myndighetene fant ikke anledning til å møte det norske regjeringsmedlemmet. Så kan vi tolke det som vi vil.


Radikaliseringen

 Det norske arbeiderpartiet og Landsorganisasjonen LO var de fremste støttespillere til den nyopprettete staten Israel, helt tilbake til 1948. AP-kjempen Håkon Lie sin støtte til Israel og ikke minst vennskap med David ben Gurion, var legendarisk. Det sies at hele det israelske samfunnsapparatet er bygget opp etter norsk modell og med spesielt god hjelp fra LO. Det kan ikke bare skyldes at det israelske arbeiderpartiet HaAvoda har mistet mye av sin innflytelse over israelsk politikk som er årsak til helomvendingen i det norske sosialistmiljøet. Israel er jo det eneste fungerende demokrati i hele Midtøsten og HaAvoda er fremdeles et av de største partiene. I våre dager er det uro og opprør i alle de omliggende land, Egypt, Syria, Libanon og i Jordan. Så det er tydelig at den jobben LO/AP bidro med i oppbyggingen av Israel, var gull verd.


Hvor står det offisielle Norge?

 Regjeringssjefen Jens Stoltenberg legger ikke skjul på at han er ateist. Han tror ikke at det finnes en gud. I begravelsen til hans mor ble det brukt et humanetisk begravelsesritual. Vi har fått en ny kulturminister Hadia Tajik som besteg Stortingets talerstol med PLO-skjerf rundt halsen. Ivar Fjeld skriver i sin bok: "Vår nåværende kulturminister vil neppe aksjonere for Israels eksistens og behov for trygge grenser." Det er jo ikke bare AUF som har holdt sine sommersamlinger på Utøya. Rød Ungdom som er ungdomsorganisasjonen til partiet Rødt, bruker også stedet. De er på ingen måte noen tilhenger av landet Israel og hva det står for. I tillegg har den muslimske MKA fått adgang til Utøya. Ivar Fjeld har i sin bok satt inn et bilde fra Storsalen på Utøya som viser muslimer i bønn og vendt mot Mekka.


Bort fra kristne verdierDet er vel ingen tvil om at Arbeiderpartiet har mistet sitt fotfeste i forhold til det kristne verdigrunnlaget. Innføring av selvbestemt abort, åpning for homofili og overstyring av en norske Kirken med å sette inn liberale biskoper, har gjort at partiet har distansert fra kristenfolket i landet. Det bør bli et bønneemne for oss alle at venstresiden i norsk politikk tar innover seg det de har mistet langs veien. Alle tegn tyder på at den aggressive antiholdning til Israel ikke har ført med seg mye godt. Kanskje tiden er kommet til å legge om kursen. Det skal vi be om.


3 kommentarer:

Anonym sa...

En god artikkel, Christensen. Her er jeg enig med deg.

Anonym sa...

Arbeiderpartiet er ikke sosialister, men sosialdemokrater. Det er en veldig stor forskjell.
AP er i stor grad like H, og alle partier med unntak av KRF har stort sett den samme tilnærmingen til Israel.
Norges støtte(eller mangel på sådan) til Israel, er på ingen måte noe mindre enn andre europeiske land.
Og vi er heller ikke noe anderledes enn andre land når det gjelder abort og homofili. Det er derfor ikke noen spesiell grunn til at Norge skulle rammes av Guds straffedom, fremfor andre.
Dersom vi et øyeblikk følger tanken om at utøya var Guds straff, så ville det være mer naturlig at FRP ble rammet av en katastrofe, som har en så til de grader ondskapsfull politikk, som strider mot Guds Ord på så nær som alle områder!

Jan Kåre Christensen sa...

FRP er under Guds beskyttelse!
Så lenge de står opp for Israel og de har andre veldig mye godt i sin poltikk!