fredag 29. september 2023

Nr. 3286: Ikke bare Norges Høyesterett lyver og er manipulative, men også Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett, Oslo Byråd, Plan og bygningsetaten i Oslo og alle instanser som er innblandet! For et samrøre!

 Nr. 3286:

Ikke bare Norges Høyesterett lyver og er manipulative, men også Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett, Oslo Byråd, Plan og bygningsetaten i Oslo og alle instanser som er innblandet! For et samrøre!


https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3285-norges-hyesterett-som-skal-vre.html

 

Den mørke triaden er et passende ord om det offentlige.

Der en møter etater og mennesker som alle mer eller mindre passer inn under dette. De er styrt ut av mørke og demoniske makter i et og alt som de gjør.

F.eks. først veilede oss hvordan bygge. Så husker enn det ikke etterpå!

https://blog.janchristensen.net/2022/10/nr-3098-jan-helge-andersen-dro-viggo.html

 

At presse og media også forholder seg tause. Gir da anledning for dette overgrepet, makt- og myndighetsmisbruket imot oss.

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3279-avisen-oslo-nsker-ikke-skrive.html

 

Alle de tre personlighetstrekkene som utgjør den mørke triaden, er konseptuelt forskjellige, selv om empiriske funn viser at de er overlappende.

Akkurat det som det er, det er overlappende og går inn i hverandre. Synes det jeg her skriver. Den mørke triaden er et passende ord om det offentlige. Det passer perfekt!

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3285-norges-hyesterett-som-skal-vre.html

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3282-oslo-kommune-og-det-offentlige.html

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3279-avisen-oslo-nsker-ikke-skrive.html

 


Den mørke triaden - Wikipedia

https://no.wikipedia.org/wiki/Den_m%C3%B8rke_triaden

 

Den mørke triaden er et fenomen innenfor psykologi som omfatter tre personlighetstrekk: narsissisme, machiavellisme og psykopati. Disse personlighetstrekkene kalles «mørke» på grunn av sine ondskapsfulle egenskaper

Det forskes på den mørke triaden innenfor anvendt psykologi, særlig innenfor rettshåndhevelse, klinisk psykologi og bedriftsledelse. Mennesker som scorer høyt på disse trekkene, har høyere sannsynlighet for å begå forbrytelser, forårsake sosialt stress og skape alvorlige problemer i en organisasjon, spesielt hvis de er i lederstillinger.

Alle de tre personlighetstrekkene som utgjør den mørke triaden, er konseptuelt forskjellige, selv om empiriske funn viser at de er overlappende. De er forbundet med en ufølsom-manipulerende interpersonlig stil.

En faktoranalyse fra Glasgow Caledonian University fant at blant de fem store personlighetstrekkene var lav score på medmenneskelighet sterkest knyttet til den mørke triade. Nevrotisisme (dvs. følelsesmessig ustabilitet med sterkt svingende humør og tilbøyelighet til angst, irritabilitet, depresjon, bekymring og forlegenhet) og mangel på planmessighet forbindes med enkelte medlemmer av den mørke triade.

Historie

I 1998 kom forskerne McHoskey, Worzel og Szyarto   med den kontroversielle påstanden om at de tre personlighetstrekkene narsissisme, machiavellisme og psykopati er til forveksling like i en normal befolkning. Påstanden ble debattert på en konferanse i regi av American Psychological Association (APA), og førte til økt forskning på området. Forskerne Delroy Paulhus og McHoskey fant tilstrekkelig atferdsmessige, personlighetsmessige og kognitive forskjeller mellom de tre personlighetstrekkene til å hevde at de er tre forskjellige konstrukter. Samtidig konkluderte de også med at mer forskning trengs for å belyse hvordan og hvorfor de overlapper.

(sitat slutt.)

 

Dette er dessverre dette som preger hele den offentlige forvaltningen i saken vår.

Om det er Plan og bygningsetaten i Oslo, Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett og Norges Høyesterett. Ja, alle involverte i denne saken imot oss!

 

Alle disse instanser i saken imot oss, kommer inn under den mørke triaden!

 

Her lyver de i og under alle forhold! Hvordan forholde seg til myndigheter der alle og alt de sier egentlig er løgn og manipulering av faktum!!!!!!

 

Vil nevne 3 store løgner som er direkte løgner. Samt 4 forhold som overhodet ikke blir berørt. At ikke presse eller media vil skrive noe her.

Forholder seg tause, gjør at myndighetene som er styrt av demoniske og løgnaktige krefter og ånder.

Har «blankofullmakt» til å bedrive alt de finner på til enhver tid!

De har egentlig fått uinnskrenkede rettigheter, uansett hva ondskap og løgner de holder på med.

Men jeg sier ifra, og i Jesu navn skal de bli stoppet da Jesus vant en fullkommen og evig seir på Golgata over denne ondskapen og disse demonene som virker gjennom myndighetene og de offentlige instanser.

 

Kol. 2. 15 Han avvæpnet fyrster og myndigheter og satte dem i vanry ved at han så åpenbart triumferte over dem.

 

1930 oversettelsen: Kol. 2. 15 Han avvæbnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, idet han viste sig som seierherre over dem på korset.

 

1.)  Vi ble veiledet hvordan bygge muren. Dette tar de overhodet ikke hensyn til. Vil ikke kommentere det engang. Boden bygget vi i god tro da det var lovlig å bygge tint under 15 kvm2. At den er noen kvm2 for stor, er kun bagatellmessig. Har ingen praktisk betydning, derfor er dispensasjon og godkjennelse noe vi har krav og rett på.

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3175-hva-skjedde-i-de.html

https://blog.janchristensen.net/2019/04/nr-2448-flere-og-flere-er-enig-med-meg_21.html

https://blog.janchristensen.net/2019/08/nr-2542-tilleggsopplysninger-til.html

 

2.)  Fallet på vår eiendom hevder PBE og samtlige offentlige etater er flat. Tomten vår er kuppert og stupbratt. Her er løgnene så store og enorme. At ord ikke strekker til!

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3273-det-er-direkte-lgn-at-var-tomt.html

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3186-anke-til-lagmannsretten-muren.html

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3172-muren-var-er-etter-pbe-eget.html

 

3.)  Forskjellsbehandlingen og vrangskapen til PBE og det offentlige er så enorm. At dette er direkte usaklig og ond forskjellsbehandling.

https://blog.janchristensen.net/2022/07/nr-3037-plan-og-bygninsetaten-vil-aldri.html

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3171-denne-enorme.html

https://blog.janchristensen.net/2019/05/nr-2462-pbe-her-i-oslo-fremstar-som-de.html

 

Andre forhold!

 

1.)  Eiendomsretten blir overhodet ikke nevnt her. Vi blir behandlet som den er ikke eksisterende. Dette er virkelig også et moment å ta med.

https://folketdirekte.com/wp-content/uploads/Dokumenter-PDF/Justis-og-beredskapsdepartementet-Aapent-svarbrev-signert--22.09.2023.pdf?fbclid=IwAR04hnqbEzbGru5BDUn_6fTt53RfeVaqSTOdS3GoeIy4I0uvBhWCWMva24g

https://snl.no/eiendomsrett

 

2.)  PBE og det offentlige er veldig opptatt at en skal sammenligne det med andre i nabolaget. Når det passer dem, så er dette viktig. Når det ikke passer dem, er dette uvesentlig. Alt det PBE og det offentlige gjør i denne saken. Er kun for å fordreie og manipulere alt til vår bakdel! Hele etaten og alle andre offentlige etater står i sammen imot oss og Gud i denne saken.

 

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3282-oslo-kommune-og-det-offentlige.html

 

3.)  Nå som alle vedtak har dreid seg om at jeg har 2 biler. Nå har jeg kun 1 bil. Dette vil de ikke engang svare på. Hvor råtten er det mulig å være.

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3281-na-har-jeg-kun-juridisk-eier-av.html

 

4.)  Det vi gjør, er også en Nødrett.

https://blog.janchristensen.net/2023/02/nr-3182-det-at-vi-ikke-etterkommer-oslo.html

 

Det er Satan og demonene som står bak Statsforvalteren, Innkrevingsetaten, Namsmannen, Sivilombudsmannen, Oslo Tingrett, Borgarting Lagmannsrett, Norges Høyesterett, Oslo Byråd, Plan og bygningsetaten i Oslo og alle instanser som er innblandet. De alle står i sammen imot oss, som ikke lyver eller er manipulative. Det gjør det offentlige og myndighetene hele veien i denne saken.

Det offentlige og myndighetene er en stor skam og noen kjeltringer som lyver.

Norges Høyesterett er dessverre på et like lavt og demonisk nivå som alle andre her.

Skriften sier følgende:

Joh.e. 8. 44 For dere har Djevelen til far, og dere lengter etter å gjøre deres fars vilje. Han var en manndraper fra begynnelsen, og han holdt seg ikke til sannheten, for det fantes ikke sannhet i ham. Når han taler løgner, taler han av seg selv. Han er løgnerens far.

 

Sluttkommentar:

 

Min erfaring er at egentlig er det offentlige i Norge som en Stat i staten. Der alt er tillatt. Ikke noen som ikke er lov.

Når også pressen og media forholder seg tause.

Da er det fritt frem.

Hele saken imot oss er så råtten, løgnaktig og tvilsom.

At dette ikke fanger noens oppmerksomhet forteller meg at her får demone og løgnene fritt spillerom. Ingen hindrer de å få holde på!

Dette vi opplever er ikke noe annet enn makt- og myndighetsmisbruk!

https://www.sokelys.com/har-fatt-14-dagers-frist-pa-a-betale-tvangsmulkt-ellers-blir-bilen-solgt-pa-tvangsauksjon/

https://blog.janchristensen.net/2023/01/nr-3147-avslag-ifra-plan-og.html

https://blog.janchristensen.net/2022/09/nr-3072-faktum-i-saken-var-er-at-vi-har.html

https://blog.janchristensen.net/2023/09/nr-3280-nar-pbe-og-det-offentlige-lyver.html

3 kommentarer:

Anonym sa...

Leser at de skal tvangsselge BMW'en din? Hvordan kan de det når du ikke eier den? Skal din kone straffes nå?

Jan Kåre Christensen sa...

Ja.
Bilen er kjøpt av hennes arvepenger etter hennes mor.
Satan og myndighetene har en del til felles.
Eier ikke samvittighet og empati.

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym, her noen ord.
Muren er lovlig. Jeg gidder ikke diskutere akkurat dette!
Du må komme med noen nye argumenter!
Ferdig arbeid.
Muren er lovlig med hensyn at vi ble veiledet hvordan bygge den.
Forskjellsbehandlingen i vår disfavør er enorm.
Tomten vår er ikke flat, men stupbratt!
Gidder ikke høre på samme tøv som jeg har hørt på før!
Muren er lovlig, viktig for meg å diskutere nye forhold som ikke før er tatt opp på den Himmelske blogg.