torsdag 22. oktober 2015

Nr. 1266: Det er musestille angående Jan Hanvolds mange ekteskap og påfølgende gjengifte når en skal kritisere ham? Det er dette som er hans akilleshæl!

Nr. 1266:

Det er musestille angående Jan Hanvolds mange ekteskap og påfølgende gjengifte når en skal kritisere ham? Det er dette som er hans akilleshæl!


http://blog.janchristensen.net/2015/04/nr-1093-det-er-en-avlednings-manver-fra.html

Hvis en er opptatt med Jan Hanvolds fine Mercedes eller hans hjelpearbeid i Moldavia, eller hva det måtte være så har en blitt lurt trill rundt av den Onde!

Det er kun en ting som er hovedfokus med Hanvold, der han sitter fast. Det er hans moral, eller manglende moral med å være gjengiftet, ikke noe annet!

Bilde av en Mercedes som Hanvold skryter at han har, det bryr meg ikke en plass. Jeg tror han kunne både ha byttet ut Mercedes med en annen og rimeligere bil, og vært like velsignet. Men det får han finne ut av selv. Men som en offentlig forkynner så kan han ikke være gjengiftet om det er to eller ti ganger. Han skal være èn kvinnes mann og ikke gjengiftet lærer Guds ord, er han det så lever han i synd og er etter skriften ord en horkarl og ekteskapsbryter. Det er dette som er Jan Kaare Hanvolds vonde akilleshæl!

Ser at Jan Hanvold får kritikk innimellom. Det gjelder mye, ikke minst hans pengetigging og lovnad om økonomisk bistand hvis en støter hans TV kanal.

Alt dette er i det sote og det hele uvesentlig opp imot hans moral, eller manglende etikk og moral!

Tenke deg også at de fleste troende, ikke minst i den tredje verden vil aldri noen gang komme opp på vår legestand i den vestlige verden. Har de mindre tro? Aldri i livet!

Jeg tror på måtehold angående det meste i livet. Hanvold er en ekstrem type, men jeg tror ikke han går hverken fortapt eller kommer til himmelen om han kjører rundt i en svær Mercedes med 500 hestekrefter. Og han går ikke fortapt om han tjener 3 Millioner i året. Og kona 1 Million, dette er for meg totalt uvesentlig å bry meg om. Det er hva Guds ord sier om han, ikke hva jeg andre synser og mener! Hva er problemet med Hanvold? Han lever i hor etter Guds ord!

Her er noe om hva jeg har skrevet om ham som e vel verd å lese og reflektere over. Alt annet med Hanvold er egentlig å bomme på «målet» eller kritikken om ham. Det er som jeg skriver i overskriften: «Det er musestille angående Jan Hanvolds mange ekteskap og påfølgende gjengifte når en skal kritisere ham? Det er dette som er hans akilleshæl!»

Å kritisere Hanvold for noe annet er egentlig bortkastet. Vi må gå til hovedpoenget, eller så blir vår kritikk uberettiget. Hadde han ikke vært gjengiftet, så kunne det vært på sin plass også å lagt vekt på disse andre tingene. Alt skal være på plass i våre liv. Med det er forskjell på synd til døden og det å gjøre noe som kanskje ikke er synd, men som andre blir støtt av!

Jeg tror f.eks. ikke å det er nødvendig å ha alt det som kanskje Hanvold har? Men jeg bryr meg ikke om han har en kjempebra, eller kjempedårlig, eller midt i mellom. Det er hva og hvordan han lever ut i fra Guds ord. Det er hva han lærer ut i fra Guds ord. Her faller Hanvold loddrett rett igjennom på absolutt alle plan, så ille er det virkelig. Fatter ikke og begriper ikke at det er noen som er gjenfødt troende som kan samarbeide med ham og stille opp på hans TV kanal. De er alle medskyldige i Hanvolds brøde og synd.

Nr. 510: 
 Jan Hanvold er selve prototypen på en falsk profet men Emanuel Minos ser det ikke! Å være en "god" kristen er å være åndelige blind ser det mange ganger ut som!

Nr. 546: 
Hvorfor jeg mener at TV grunder, Evangelist og Pastor Jan Hanvold er en ulv i fåreklær som Guds ord taler om skal oppstå blant de troende og gjøre stor skade!

Det er åpenbart for meg at Hanvold er en ulv i fåreklær, dette begrunner jeg her i denne artikkelen, bilde av ham her slik at det ikke er tvil om hvem jeg peker på
Nr. 603:
Hva Jarle Haugland daglig leder i Familie & Media ikke sa da han gratulerte Jan Hanvold med 10 års markering for Visjon Norge. En halv sannhet blir en løgn, ja en-mega løgn!

Tidligere Forstander i bl.a. Filadelfia Oslo David Østby sa at Visjon Norge og «Pastor» Jan Hanvold talte der andre tiet. Det kan sikker være sant på enkelte områder. Men ikke når det gjelder hva som er virkelig viktig, at Hanvold er gjengiftet som en kristen og har dermed satt seg selv utenforbi Kristus og det å ha en oppgave som lærer og forkynner for andre. Fra venstre: David Østby, Jan Hanvold og Emanuel Minos


Nr. 604: 
Kan Hanvold som lever i hor få bønnesvar, da av Gud? Eller andre som ikke lever i samsvar med skriften? Har Guds ord et svar?

Hei!

Takk for et meget godt svar angående råd om hvordan «ekteparet» Jan og Inger Hanvold skulle leve. Men jeg har et meget viktig og vrient spørsmål til. Kan Hanvold som lever i hor få bønnesvar, da av Gud? Eller andre som ikke lever i samsvar med skriften? Har Guds ord et svar? Takk for svar på forhånd.

Agnar P

Det er mange eksempler i skriften på at det er mennesker som både har fått bønnesvar og kommet i profetisk henrykkelse uten å ha levd rett med Gud. Kong Saul er et slikt eksempel som kom i profetisk henrykkelse. David måtte spille på harpe for ham slik at de onde åndene vek fra ham.


Nr. 619: 
Selve kardinal synden for Pastor Jan Hanvold er at han er selv skyld i to ekteskapsbrudd og er «gift» for tredje gang!

Hei!

Du skriver mye om Visjon Norge og Pastor Jan Hanvold. Men du skriver av og til så mye at det som er selve kardinal synden for Pastor Jan Hanvold at han er selv skyld i to ekteskapsbrudd og er «gift» for tredje gang, det blir borte. Da vil alt annet han gjør, forkynner og hva det måtte være også bli feil. Ellers, stå på broder og Guds velsignelse er over deg og dine. Er du ikke enig i hva jeg skriver?

Agnar P

Hva Hanvold selv har sagt på Radio 107.7 her i Oslo flere ganger er som du skriver at han selv er skyld i sine to ekteskapsbrudd og han ikke klarte og ville leve enslig som Guds ord sier. Er helt enig med deg. Han skal støttes ut av menigheten sier skriften og overlates til Satan slik at han skal om mulig kunne gå i seg selv! Bilde at Satan som står bak Hanvold og som han tilhører og tjener i kraft av sitt syndeliv og heslige teologi. Og de som på en eller annen måte står med han får del i hans synd og kommer i ledertog med onde ånder i større eller mindre omfang. Så alvorlig er dette, Hanvold og Visjon Norge er som en ondartet kreftsvulst som gjør større og større skade etter som den sprer seg og får leve videre uten å bli fjernet


Nr. 612:
Hvorfor vil ikke Kristen Norge ta en diskusjon og debattere Pastor Jan Hanvold og Visjon Norge? Sannheten vil alltid seire – til slutt!

Jeg har prøvet å få i gang en diskusjon eller debatt om Pastor Jan Hanvold og Visjon Norge, uten å lykkes skikkelig. Det ser ut som det er veldig stengt for dette, selv om Jan Hanvold er en herlighets og lykke profet som lever i hor etter skriften. Hva er grunnen? Prøver her å gi noen svar og antydninger. Bilde at Satan som står bak Visjon Norge og Jan Hanvold

Nr. 599:Bibelsk råd og veiledning til Inger og Jan Hanvold og deres støttespillere. Da de burde og skulle gjøre da de ikke lever som rette ektefolk etter Guds ord!

Hei!

Du skriver om Pastor Jan Hanvold og hans nye flamme som han har barn med Inger Hanevold. Er enig med deg at de ikke er bibelsk gift, men hva mener du de to skulle gjøre og de som støtter dem, hva bør de gjøre når de først er blitt villedet og forført?

Agnar P

Her er «samboer-paret» Jan og Inger Hanvold avbildet. Skriften sier at de lever i et ugyldig ekteskap etter Guds ord og dermed er det eneste utvei hvis de skal leve i samsvar med bibelen å bryte opp og starte et nytt liv på hver sin kant. Inger Hanvold er egentlig fri, men jeg vil ikke anbefale henne å gifte seg på nytt da hennes brøde er meget stor og stygg i Herrens øyne!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det være nødvendig å si mer om Hanvold? Du har terpet på samme tema tusen ganger, nå må det snart være nok. Ingenting har du oppnådd og ingenting vil du oppnå. Men fortsett, for all del dersom du har så stor gléde av det.

Torodd Fuglesteg sa...

Men det er musestille fra deg naar det gjelder Randi og Johnny Ingwersen. Hvorfor har det seg at de eneste som stotter deg er de to gjengifte ?

Jan Kåre Christensen sa...

Torodd det er mange, mange som støtter meg, og flere og flere blir det!

At det nevner Johnny og Randi hele tiden skjønner jeg ikke, Johnny var gift en gagn før han traff Randi, men det var før de ble frelst!
Mener du at de skal skille seg da? Dette gjorde de før de kjente Gud og sannheten!

Jan Kåre Christensen sa...

Anonym, jeg er bare som et Guds talerør, det han sier jeg skal skrive og tale om, det gjør jeg!
Jeg har da oppnådd en hel del, stort sett hele kristen Norge vet nå at gjengifte er synd ut i fra Guds ord, for de som vil vite vel og merke!


Torodd Fuglesteg sa...

Har ikke du selv 2 BMW luksus biler siste merker og en Opel Passat ? Det har du selv sagt i Sokelys.

Jan Kåre Christensen sa...

Har jeg sagt det? Jeg har tre bilder som vi bytter på internt i familien, men det er ikke der Hanvold sitter fast. Det er at han er gjengiftet.

Lurer på å selge de og kjøpe to nye biler da det blir en del vedlikeholdsutgifter på gamle biler. Får se hva jeg gjør, men at Torp kjøpte en Mercedes da han loppa en person for 1.5 Millioner er ikke det som jeg har som ankepunkt imot ham egentlig, men at han er gjengiftet som «troende».