onsdag 14. oktober 2015

Nr. 1248: Jeg tror på ingen måte at alle som er skilt og gjengiftet er falske apostler og psykopat, dette gjelder kun Jan Aage Torp som åpenbart er alt dette!

Nr. 1248:
Jeg tror på ingen måte at alle som er skilt og gjengiftet er falske apostler og psykopat, dette gjelder kun Jan Aage Torp som åpenbart er alt dette!

Bilde av meg, for det jeg blir utsatt av politiet som lar seg villig bruke av Jan Aage Torp er ikke noe annet en kristendomsforfølgelse ala Nord Korea og Saudi Arabia. I et fritt og demokratisk land så holder enn ikke på slik som hat politiet på Manglerud her i Oslo holder på, for det er en gjeng med undermålere som åpenbart både er kriminelle og står på lovbryternes side.HVORFOR HATER JAN AAGE TORP MEG SÅ INDERLIG OG INNTENS?

DET ER FORDI JEG HAR FORKYNT OG FORKYNNER IMOT GJENGIFTE, SAMT AT JEG SELV LEVER SOM EN SANN KRISTEN. HAN MISUNNER MEG FORDI DET FALLER NATURLIG FOR MEG Å LEVE SOM GUDS ORD LÆRER, MENS HAN SELV IKKE KLARER, ØNSKER ELLER FORETREKKER DET!

Dette er hva Jan Aage Torp kaller meg for, er ikke dette sjikane og hatmeldinger på nettet så vet ikke jeg:

«Anders Behring Breivik sympatisør». «Skulle man ønsket seg en "ønskemotstander", så er Jan Kåre Christensen "fullkommen".

Videre skriver Torp at jeg er skitt, stalker, totalt uintelligent, et noldes, "hat-bloggeren", idiot, demon, lystløgner, nedrige blogger, utskudd som mangler Kristi sinnelag, alminnelig dømmekraft og sosial intelligens. Ryktesprederen JKC og sant å si er hans innsikt i engelsk og norsk temmelig begrenset også!

Jeg blir slått av hvilket lavt nivå JKC opptrer på…."

Om den Himmelske blogg: «som er forvirret, slem, ond og dum – tvers igjennom. Den bør stenges, kort og godt. Han skriver også dette om den Himmelske blogg: "Jan Kåre Christensens u-himmelske blogg!"

Man bør nok kunne kalle det en variant av sosial-pornografi» + Mye, mye mer!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nå har det gått 1 år siden Jan Aage Torp gikk med sine falske anklager til politiet og ble «trodd».

Men det er ikke tilfelle jeg tror og mener at de som er gjengiftet har noen mindre tilbøyeligheter og annet enn andre.

Dette skrev jeg søndag 7. oktober 2012 under artikkelen Nr. 486: Pastor Jan Åge Torp er en bløffmaker, uredelig og en falsk Apostel!

Nr. 486: Pastor Jan Åge Torp er en bløffmaker, uredelig og en falsk Apostel!

Pastor Jan Åge Torp må ha vært særdels misfornøyd i sitt første ekteskap da han skiller seg og «gifter» seg på nytt ?! Selv om skriften sier at han skulle forblitt alene og vente på sin første kone? Her er Torp smilende, men han burde ha kledd seg i sekk og aske og sørget over sin brøde!


Pastor Torp, hvem er det?

Fra Wikipedia: Jan-Aage Torp (født 26. juni 1957 i Japan) er en norsk pastor i den frikirkelige pinsemenigheten Oslokirken. Utenfor menigheten er han i Norge særlig kjent for flere omstridte synspunkter og medieutspill. Internasjonalt hører han hjemme i hovedstrømmen av vekkelseskristendommen, og samarbeider tett med kristenledere og politiske ledere i USA, Afrika[1] og Asia. Torp har siden 1992 deltatt i utallige debattprogrammer på norske TV-og radiokanaler som NRK (radio og TV), TV2, P4 Radio Hele Norge, Kanal24, Radio Norge, TVNorge, og har uttalt seg i spørsmål som Jesusforkynnelse, den kristne kirkes rolle i samfunnet, homoseksualitet og familiespørsmål, abort og eutanasi (dødshjelp), demonutdrivelse, islams rolle i Norge, og Israel/Midtøsten. Torp var førstekandidat på stortingsvalglisten for Kristent Samlingsparti i Oslo høsten 2009 (sitat slutt).

Jeg har hatt noe med Torp å gjøre, og Gud sa til meg at han var korrupt, drev med et spill og promoterte seg selv (dette sa Jesus til meg ved sin Ånd).

Torp sa til meg at vi måtte ta kontakt hvis vi på bloggen gjorde noe og sa noe om hverandre, rett etterpå slettet han alt som han hadde skrevet om meg.

Gud sa til meg på forhånd

Da Torp slettet alt, så visste jeg det på forhånd (før han slettet alt) og hadde kopiert det som var av betydning. Det var ikke mye, les om dette på de linkene som før er skrevet.

Torp er en pratmaker som ikke vil kjenne sannheten, men alltid omgå sannheten

1Tim 1:7 idet de vil være lovlærere, enda de hverken skjønner det som de sier, eller de ting som de så selvsikkert taler om.

1Tim 6:5 stadig krangel iblandt mennesker som er fordervet i sitt sinn og har tapt sannheten, idet de akter gudsfrykten for en vei til vinning.

1Tim 5:6 men den som lever efter sine lyster, er levende død.

2Tim 3:4 svikefulle, fremfusende, opblåste, slike som elsker sine lyster høiere enn Gud,

2Tim 3:7 og alltid lærer og aldri kan komme til sannhets erkjennelse.

Emanuel Minos er uten Guds kjærlighet

1 Mosebok 4. 9 Da sa Herren til Kain: Hvor er Abel, din bror? Han svarte: Jeg vet ikke; skal jeg passe på min bror?

Da Gud talte til Kain så var det med det for øye at hvordan han behandlet Abel sin bror, slik et forhold hadde han til Gud. Kain ville ikke være sin brors vokter, selv om han hadde drept ham. Kain var en manndraper og ukjærlig. Slik er de som også lar humla suse og overse alt med alle, slik som Emanuel Minos er. Han overser alt og alt med alle, og det er å være ukjærlig og ingen åndelig Far. Åpne opp for Jan Åge Torp og de personene er av samme ulla, er det samme som å åpne opp for demonisk aktivitet i menigheten og urene åndsmakter, verre enn noen!

Sluttkommentar: Selv om Evangelist Emanuel Minos har profetert over Pastor Jan Åge Torp at han skal få en Mega menighet ala Kensington Tempel i London, England. Så tror jeg er Gud Herren legger langt mer vekt på vårt hverdagsliv og ikke minst vårt familieliv at vi er gode og hensynsfulle ektemenn enn «store» tjenester som må ha store menigheter. Skriften er klar her:

1. Tim. 5. 8 Men dersom nogen ikke har omsorg for sine egne, og mest for sine husfolk, han har fornektet troen og er verre enn en vantro.

Skal Torps livsstil være og bli rådene blant de troende som en må regne med det vil bli hvis hans liv og tjeneste blir allment akseptert blant de troende da han er et mønster og forbilde for de andre troende som Pastor og Hyrde. Vil det skape et inferno av kaos og det igjen vil gjøre veien fri for Antikrist og den Falske Profet når de kommer! Den nye super-kirken som vi finner i Johannes Åpenbaring der minste felles nevner vil bli bare en tror på Gud, så er alt ellers akseptert. Å følge bibelen – Guds ord – i liv og lære vil være en saga blott! For en fremtid Emanuel Minos og likesinnede skaper med å åpne opp for Pastor Torp som helt åpenbart ikke trivdes i sitt første ekteskap da han skilte seg og giftet seg om igjen stikk i strid med Guds ord. 

Forkynneren 2. 8 jeg samlet mig også sølv og gull og kostelige skatter som kom fra fremmede konger og land; jeg fikk mig sangere og sangerinner og det som er menneskenes lyst, en hustru og flere.

Jan Åge Torp er nøyaktig lik Kong Salomo var da han var en frafallen Konge som gav etter for kjødet sitt. Det hjelper ikke å tro og bekjenne Jesu navn hvis en ikke følger Guds ord i sitt liv. Det å skille seg er ikke synd lærer Guds ord, men det å gifte seg på nytt er synd og å drive hor. Her har Torp  gått fullstendig vill, han skulle ha enten levd alene eller forlikt seg med sin første og rette hustru. At han nå har giftet seg på nytt med ei som er 20 år yngre enn ham selv og sin første kone er en demonstrasjon og helt åpenbart for alle og enhver at han ikke var fornøyd men når har fått anledning til å leve ut sin kanskje tape manndom? Kong Salomo sa følgende som er helt treffende på Pastor Torp: «det som er menneskenes lyst, en hustru og flere». Det hjelper ingenting om en fjomp som Emanuel Minos er, at han har profetert over Torp både det ene og det andre. Torp er og forblir en løgner og bedrager, det burde vært åpenbart for alle og enhver! Her er du blitt advart imot å følge hans eksempel og støtte ham og tilsvarende forkynnere og kristne!

2 Tim 2:26 og våkne igjen av sitt rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje.

Det er her Torp, Minos og alle andre står som tror at et slikt liv som Torp fører i dag har noe med den levende og sanne Gud å gjøre. Nei og atter et nei, Torp er som Apostelen Paulus skriver: «sitt rus i djevelens snare, han som de er fanget av, så de må gjøre hans vilje». Torp er i en rus som er å være fanger og innhyllet i løgn og et kraftig selvbedrag som skaper et inferno av kaos rundt seg for de som tror på ham og etterfølger hans eksempel. Pastor Jan Åge Torp er en bløffmaker, uredelig og en falsk Apostel!


Sluttkommentar:

Som jeg skrev til innledning, ikke alle gjengiftede er psykopater etc.

Men de er ekteskapsbrytere og lever i hor! Her med Torp får en «hele pakka!»

Skal en ikke få lov å advare imot en slik og slike personer? Selvfølgelig, hvis ikke så lever vi i Nord Korea eller Saudi Arabia, og verre enn det!

Agenda til Torp som er en falsk apostel og narsissist er alltid å «uskyldiggjøre» seg selv, men sette andre i et dårlig lys. Aldri gjør de noe gærnt, bare alle «andre.»

Dette har ikke Torp klart med meg, derfor også det veldige hatet og forakten for meg. Og det at Torp er sjikanert av meg? Ha-ha-haaaaaaaa! Ikke ytterst i fingertuppen er han det, alt er et narrespill! Akkurat som andre psykopater holder han på. Når han skriver dette om meg, da er en bare ute etter å bedra, lure og komme med falske anklager!

Her en dag så var det en av Torps venner som kom på besøk til meg. Jeg viste hvem det var, da han hadde skrevet på Facebook siden til Torp og forsvart Torp. Jeg vil ikke gjengi navn her da han ikke er offentlig person, eneste jeg kan gi forbokstaven i hans navn slik at når han leser dette så vet han hvem jeg mener. Det er JOH dette det gjelder. Og for en røverhistorie han kom med. Det miljøet rundt Torp er så sykt det kan forblitt.

Denne personen hadde vært i sammen med ei dame. Og hun hadde vært på besøk i en av Torps familie medlemmer etc. Og der hadde hun blitt tatt av dage men han hadde ikke noe bevis. Og han hadde ikke fått noe hjelp hos Oslo politiet eller noe. Nå skulle han få hjelp av med fordi det var en forbannelse over familien Torp. For noe sprøyt for å komme i kontakt med meg. Alt bare tull bortsett fra det siste, at det ser ut som det ikke velsignelse med familien Torp der alle var aktive kristen, men faktisk så lever alle der som ekteskapsbrytere og annet!

Det siste var fra ei dame fra USA som skulle «ta» meg på Torps vegne.

Det var etter jeg hadde gjengitt noe Torp hadde skrevet om meg på Twitter at jeg vart HatBloggeren etc. Selv dette ble for mye for Torp, hans hatt til meg er i hver fiber og celle i hans kropp, det forteller meg at han er i ferd med å bli oppspist av sitt hat imot meg og den Himmelske blogg.
Ellaine er en kvinne på Twitter som skriver på Jan Aage Torps vegne, her er hennes første hatmail til meg;

To the Office of "Himmelske Blogg" and "Smyrna Oslo":

We represent the ministry of Aina & Jan-Aage Torp, and all materials on the web pages of http://transformational.world, http://europeancoalitionofapostolicleaders.eu,


, as well as the Twitter & Instagram accounts of @torp2020 and @EuropeApostles,and even other web pages.

An infringement of our rights to one of our photos has been brought to our attention. To our knowledge, these infringements are found on the following url´s:

Attached please find a screen shot of your own web page, showing clearly

3 versions of the photo of Jan-Aage Torp.

It is clear that this photo belongs and is clearly copyrighted to Transformational, and is not a relevant screen shot of the quoted tweets. The photo has been downloaded to your own web server. This is theft.

We give you 3 - three - days notice to delete these photos from your web pages, i.e. by the end of Tuesday, October 6th, 2015.

If you do not delete this, then we will proceed to collect monetary compensation, while still demanding the removal of our photos.

"Himmelske Blogg" and "Smyrna Oslo" seem to be growing and formidable organizations with more than 1 million followers and repeated appeals for donations on your web pages to very large projects, so we shall continue to treat you as a professional part.

Even through your work is located in Oslo, Norway, we have chosen to write in English, knowing that you are well versed in English in that you have several English web pages.

On behalf of the Transformational Team,

Ellaine

Noen helt uskyldige bilder ville de ha penger for, stakkars mennesker. Jeg svarer her:

Thanks!

 I will off couse remove every one, let mee now!


Jan K


De svarer:

Fra: Transformational [mailto:office@transformational.world]

Sendt: 3. oktober 2015 12:20

Til: Jan Kåre Christensen

Emne: Re: SV: To the Office of "Himmelske Blogg" and "Smyrna Oslo"


We appreciate your immediate followup of these matters so the case might be closed.


Jeg svarer:

Allright! The images have now been removed, there is something more to say in from!


This I understood nothing of. Are there any pictures or anything else that you do not want on the blog, let me know. Pictures and such means very little to me, that's what I write is crucial!


It is not certain it would be a trial when it turns out that Jan Aage Torp police have gone more for. And that's what he has written about me, that obviously is a criminal offense. But as I said, in my eyes, and many others, he is a very sick man who is dangerous if one believes in his many lies and manipulations!

He is a direct evil and dangerous people!


From an article I recently wrote:

From VL: - What do you expect from Christensen, Torp? - I expect that he deletes everything that he has written about all, I'm going to address to Google and request that they remove all this material from their search engine. But then there must be a final judgment. (end of quote).

 Torp has called me for this:

 "Should they wanted a" desire opponent ", then Jan Kåre Christensen" perfected ".

Moreover writes Torp that I'm dirt, stalker, totally unintelligent, a Nolde "hat blogger", idiot, demon, desire lies, vile blogs, outcasts who lack the mind of Christ, ordinary judgment and social intelligence. The rumors JKC and the truth is his understanding of English and Norwegian rather limited too!

 I get knocked on the low level JKC acting on .... "

About the Heavenly blog, "who are confused, naughty, evil and stupid - through and through. It should be shut down, short and well. He also writes this about the Heavenly blog:

"Jan Kåre Christensen u-Heavenly blog!"

One should probably be able to call it a variant of social-pornography "+ Much, much more!

Final Comment:

When Torp sees me as a liar, idiot and should have been admitted to the psychiatric ward. And feel harassed by such person, then realize the majority that it is impossible to be harassed by such person without that person stands at the door to one. I have never sought Torp, but he has sought me. But he calls me for stalker - Norges secure such.

No, this matter is not otherwise a false accusation against January Aage Torp object of hate no. 1. Jan Kåre Christensen.

Here is some of what Torp has written against me, but it's much, much more, I do not take care of that.

This is now Jan Aage Torp's "favorite expressions" on me: #HatBloggeren

Have still a nice day.

Best regards
Jan K

De svarer:

Fra: Transformational [mailto:office@transformational.world]

Sendt: 4. oktober 2015 10:11

Til: Jan Kåre Christensen

Emne: Re: SV: SV: SV: SV: SV: To the Office of "Himmelske Blogg" and "Smyrna Oslo"

We have already pinpointed some violations.

We will monitor your web pages during the next 3 1/2 months. If new breaches come to our attention, we will deal decisively with them.

Sincerely,

Ellaine

Jeg svarer:

Hi!

Standing in Jan Aage Torp behind this? It's like listening to him. First required you to remove the pictures, in which case the matter will be away. Afterwards when this was done, there were new orders.

This is no professional company that stands behind, but a psychopath and manipulator in my estimation!

What is that: minimized?

Jan K Christensen

Legg merke til hvilke typer dette er. Jeg gjør som de sier i løpet av en dag, ikke tre dager. Da skulle de legge bort saken, nå skal de ikke legge den bort. Hvem møter vi her? Dette er personer som mener de står bak twitter. Mennesker som er pill råtne, akkurat som politiet og Jan Aage Torp er det!

Men bare be for meg og saken, resten tar Herren seg av, vær du bombesikker!

http://blog.janchristensen.net/2012/03/nr-388-skjuler-du-deg-bak-jesus-og.html http://blog.janchristensen.net/2012/01/nr-341-pastor-og-apostel-jan-age-torp-i.html http://blog.janchristensen.net/2012/02/nr-361-jan-age-torp-skjnner-ikke-og-vil.html http://blog.janchristensen.net/2012/03/nr-371-det-er-kun-i-jan-age-torps-liv.html http://blog.janchristensen.net/2012/04/nr-401-det-er-narsissistisk-og-falsks.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-417-falske-anklager-imot-meg-fra.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-420-pastor-torp-fjernet-alle-innlegg.html http://blog.janchristensen.net/2012/05/nr-424-sluttkommentar-angaende-mine.html http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=betal-prisen-eller-la-hver http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=Kong-Hiskia http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=Kong-Jeroboam-og-den-ulydige-Profeten

1 kommentar:

Jan Kåre Christensen sa...

Dette står nederst på siden vår og det burde vært en praksis for alle som driver blogg:

Alt er tillatt å legge ut bare det står http://janchristensen.net/ kilde.