fredag 29. juni 2012

Nr. 443: Demonene invaderer hele verden

Nr. 443:

Demonene invaderer hele verden

Av AAGE SAMUELSEN

Broder Åge Samuelsen er kanskje den største åndshøvdingen Norge og Skandinavia har fostret, her er en av hans artiklerAldri i historien har ondskapens åndehær, dirigert av Satan og demoniske hærførere, hatt så fritt spillerom som de har nu. Det er uhyggelig å konstatere at hele verden står i avmektighet og bare må bare se på demonenes heslighet og hat imot menneskene – Guds skapninger. Satan og demonene vet at deres endelighet snart kommer. Respekten for menneskeliv er totalt borte. Politiske ledere over hele verden ser med gru og redsel inn i en fremtid uten håp. Religiøse ledere i alle slags grupperinger har mistet all makt og myndighet fra Gud – de er alle avveket – uansett om de vil innrømme det eller ikke. Det er et faktum. Og de spør: ”Hva skal vi gjøre?” Å falle på kne å erkjenne at de alle er avveket ligger ikke for de høye herrer. De er mer eller mindre besatt av villfarne demoner. De kan figurere med medlemstall så mye de vil, og få Statens velsignelse med økonomisk støtte. Satan ler av dem.

Når vekkelsen var et faktum i Norge, hatet de denne forkynnelsen fordi det var en fare for deres religiøse posisjon. Pinsepredikanter ble besatt av hat, de spottet, hånet, foraktet og laget opprør med baktalelse, sladder og alskens djevelskap. Jeg husker jeg sa på et møte i Festiviteten i Skien i 1961: ”Fordi Norge raser mot disse møtene skal Satan invadere landet med kriminalitet, sykdommer, alkohol og narkotika og alskens djevelskap.” I dag er dette gått i oppfyllelse. Pesten velter over verden, dødens demon vil kreve tusener på tusener og atter tusener av AIDS-ofre. Ekspertene mener at svartedauen på 1400-tallet blir for barnemat å regne mot det som kommer til å skje i nærmeste fremtid. At menn holder seg til menn og kvinner til kvinner er ikke lenger noen skam. Det er fullt lovlig med Statens velsignelse. Barn i 8-10-års alderen bli misbrukt av seksualsadister og ødelagt for livet.

Vi er bare i begynnelsen av rystende scener og tragedier. Når tusener på tusener av sjeler søkte mine møter og ble grepet av Guds Ånd, og de jublet innfor Gud, stilte de religiøse lederne seg i spissen for en hatkampanje og kalte det hysteri. Men når langhårede utstafferte rockeidioter får tusener av pur unge, fine sjeler til å falle i avmakt og hyle og skrike, så lyder det som et ekko fra helvete. Satan forbereder innhøstning av millioner på millioner av uskyldige mennesker og fører dem rett inn i helvete. Ungdommer blir sugd inn i selvmordbølgen i fortvilelse fordi de ikke ser noe håp i fremtiden. De drukner i narkotika og utskeielser. Foreldrene står maktesløse.

Hvor er de hatefulle politikerne som raste imot vekkelsen? Hvor er de religiøse forkrøplede individer av pastorer, biskoper og predikanter som flyr fra by til by og serverer innholdsløse tomme predikener? Hvor er de? Hvor er deres protester? Det eneste de har i hodet er å sikre seg og sin familie et godt utkomme. Den katolske demon med sin vanvittige og demonbesatte lære er i ferd med å få plattform også her i landet. NRK som ikke har det minste greie på åndelige sannheter, forbereder pavens inntog for å opptre med sine klovneopptredener. Overalt hvor katolisismen er i majoritet råder fattigdom, hungersnød og krig. Deres mariadyrkelse har ført millioner inn i et evig helvete. Og dette er til og med frikirkepredikanter besmittet av. De ser det som en ære å få audiens hos en av Satans fremste religiøse håndlangere. Han kan be til Gud på 50 forskjellige slags språk, og tror han skal imponere Gud og mennesker på den måten, men når en fattig kvinne eller mann blir født på ny, døpt i vann etter Guds ord, og døpt i den Hellige Ånd og ild og taler i tunger på det ene språket etter det andre, da reiser hele helvete seg i protest. Men én dag skal sannheten gå opp for de milliarder av mennesker som lot seg bedra av Satan og hans tjenere, og de skal få se hesligheten i all sin gru. Det er ingen redning for verden mer, - uansett hva menneskene foretar seg. Og likesom dommen kom over verden på Noas tid, og over Sodoma og Gomorra på Abraham og Lots tid, så er dommen over verden avsagt. Den skal brennes opp ved ild. Og vitenskapsmennene har oppfunnet sprengladninger sterke nok til å sette atomene i himmelrommet i brann så det blir en kjedereaksjon. Husk at jeg har skrevet: Dette er bare begynnelsen til en grusom slutt.

Relaterte linker: http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=Noas-dager-og-verden-idag http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=helbredelse http://janchristensen.net/artiklerhoved.php?side=se-til-jesus http://the-heavenly-blog.janchristensen.net/2011/10/nr-106-what-it-means-to-be-full-of-holy.html

Ingen kommentarer: