onsdag 3. august 2011

Nr. 163: Hvem har betydd mest for din tjeneste og påvirket deg? Er det noen spesielle?

Spørsmål 163:

Hvem har betydd mest for din tjeneste og påvirket deg? Er det noen spesielle?

Svar:

Det er mange, og det er også slik at det er noen som har påvirket meg i en rettning. Og som har påvirket meg i en spesiell rettning. Det er mange å nevne her, ikke få.

Men skal jeg si en som har påvirket meg mer en andre og som har en spesiell plass i mitt hjerte blant de mange, mange forkynnere som har velsignet og styrket meg så vil jeg uten tvil nevne Jimmy Swaggart.

Første gang jeg hørte Jimmy Swaggart forkynne Guds ord og synge var i 1985. Det var en helt unik opplevelse for meg. Jeg hadde 1 år i forveien fått en glimt eller en åpen visjon og sett og opplevd sangen og lovsangen i himmelen. Det var en helt unik atmosfære og opplevelse. Når jeg da første gang så og opplevde Jimmy Swaggart og hans Crusade Team så var det en identisk opplevelse. Den ene opplevelsen var i himmelen, den andre på jorden. Men allikvel like. Siden den dagen har Jimmy Swaggart hatt en spesiell plass i mitt hjerte, liv og tjenste.

Når jeg begynte å følge Jimmy Swagart tjeneste og Ministry fra 1985 så smeltet jeg med både budskapet, sangen og måten Jmmy gjorde ting på. Det var som et forbilde for meg i et og alt.

Han gjorde alt så herlig. Han gikk igjennom bibelen systematisk, der jeg bl.a fikk en bibelserie både over Markus evangeliet og Johannes Åpenbaring som var meg til utrolig velsignelse og oppbyggelse. Videre så var Crusade møtene, sangen, møtene fra Family Worship Center til stor velsignelse, ja alt, ja absolutt alt!

Jeg var også der borte 1 mnd. i 1993 og fikk se med egne øyne at dette var forbildelig hvordan det er mulig å nå ut med budskapet om Jesus og få ut Guds ord.

Den halvtimen undervisning som som han kalller for Study in the Word, er noe av det aller beste jeg har sett på kristenfronten. Det å ha et panel der en går igjennom bibelske temaer og studerer Guds ord. Det er et forbildelig på hvordan jeg ønsker vi i Smyrna Oslo skal få det til, derfor har vi begynt med bibelundervisning på nett som jeg både håper og tror vi også en dag skal få til.

Jimmy Swaggart er også en spesiell rik utrustet Herrens tjener som har salvet sang, salvet forkynnelse og salvet undervisning der Guds ord blir åpnet opp!

Det å sette Kristus og Guds ord i sentrum, det er det herligste, mest oppløftede og den aller største rikdom vi kan ha og få.

Relatert link: http://www.youtube.com/watch?v=66-Ldb0ndrk&feature=mfu_in_order&list=ULhttp://www.youtube.com/watch?v=66-Ldb0ndrk&feature=mfu_in_order&list=UL

Ingen kommentarer: