torsdag 26. mai 2011

Nr. 140. Har det vært forhistoriske dyr?

Spørsmål 140:

Har Dinosauruser, øgler, mammut, enhjørninger og andre utdødde dyr levd, og i tilfelle når?

Svar:

Ja, de har levd, det er ingen tvil om det!

Dinosauruser og øgler er det samme tror jeg?!
I følge mange kilder ser det ut til at dinosaurusene levde på jorden sammen med menneskene. Mye tyder på at de fortsatt gjør det. Det er i så fall ikke så mange igjen av dem, men mange hevder å ha sett dem. I Jobs bok 40,10-41,25 finner vi en meget detaljert beskrivelse av et par av dem. Ordet dinosaur er riktignok ikke brukt, men dette ordet kom da heller ikke i bruk før 1841. Før dette ble de kalt drager. Mange vil nok hevde at disse store dyrene nevnt i Job er flodhester eller krokodiller. De kan umulig vite hvordan en flodhest eller en krokodille ser ut, eller så har de ikke lest beskrivelsen i Jobs bok. De eneste dyrene denne beskrivelsen passer på, er dinosaurer. Og hvordan kan forfatteren av Jobs bok beskrive dem uten å ha sett dem?

Historien er full av fortellinger om store, menneskeetende drager som de tapre menn måtte ut og drepe. I Norge har vi Sigurd Dragedreper. I England har de George the Dragonslayer. I Danmark har de også en fortelling fra det første århundre e. Kr. om en prins som reddet folket sitt fra en drage. Beskrivelsen av dette beistet, passer nøyaktig på en Tyrannosaurus Rex. Hvordan kunne historieskriverne beskrive en T-Rex uten å ha sett en?

I Apokryfene finner vi et tillegg til Daniels bok. Der står det en beskrivelse av hvordan Daniel drepte en drage: «Det fantes en stor drage som babylonerne dyrket. Kongen sa til Daniel: ‹Du kan da ikke si at dette ikke er en levende Gud. Tilbe den derfor!› Daniel svarte: ‹Herren min Gud vil jeg tilbe, for han alene er en levende Gud. Dersom du gir meg lov, konge, skal jeg drepe dragen uten å bruke sverd eller stokk.› Da sa kongen: ‹Jeg gir deg lov.› Daniel tok bek, fett og hår og kokte det sammen. Han laget kaker av dette og kastet dem i gapet på dragen. Da dragen spiste dem, sprakk den. Daniel sa: ‹Der ser dere hva det er dere dyrker.›» (Dan. 14, 23-27). Det er fullt mulig å drepe et dyr på denne måten. Fettet gjør at «maten» den blir tilbudt virker forlokkende. Håret er ikke fordøyelig. Og til sist gjør beket at det får forstoppelse. Dermed dør dyret som får dette i seg.

Marco Polo forteller i sine beretninger om at den kinesiske keiseren hadde en drage som trakk vognen for ham. Og i kinesiske arkiver fra 1600-tallet står det at keiseren i sine budsjetter satte av penger til lønn for dragetemmeren og til mat for dragene.

Slik kan man fortsette nesten i det uendelige. Hvilke drager er det her snakk om? Hvor kom historiene fra? Ingen røyk uten ild. Jeg, og mange med meg, tror at drager og dinosaurer er det samme. Ingen kunne beskrive dem uten å ha sett dem. Hvis dinosaurene døde ut for mange tusen år siden, hvorfor dro middelalderens riddere ut for å drepe dem? Det tar ikke millioner av år for at noe skal bli forsteinet, slik mange forskere hevder. Under de rette omstendighetene tar ikke dette mer enn noen få år. I Dawson City, Alaska, serveres det en drink som heter «Sour Toe». Da får du et glass whisky med en forsteinet tå i. De har et helt utvalg av forsteinede tær og du kan selv velge hvilken tå du vil ha i drinken din. Og disse har de da fått tilsendt fra anonyme donorer.

Mammuttenner er funnet i Norge. Det forteller om at de har levd flere steder på jorden før.

Enhjørning tror jeg personlig kan være et “krysnings-dyr”. Med det mener jeg at hvis f.eks. en hest og en flodhest parrer seg, så blir det en “enhjørning”, dette er min teori!

Det finnes mye å si om dette, men ikke alle dyr ble utryddet under vannflommen. Det var noen som overlevde av de forhistoriske dyr og skapninger.

Det foregår akkurat nå en spennende utgravning av øgler og andre forhistoriske dyr på Svalbard, Norge. Det er fiskeøglene tilhørte Ichthyosauria, en gruppe av utdødde krypdyr. Fiskeøglene var langstrakte og strømlinjeformede og hadde samme kroppsform som de fleste haier og delfiner. Som de visstnok har funnet og leter etter.

De hadde store øyne og lange, smale kjever tett besatt med spisse tenner. De levde vesentlig av fisk og skallbærende blekkspruter. Hodet var stort i forhold til resten av kroppen, med lang og kraftig kjeve.


Når døde de ut? Flesteparten døde nok under vannflommen og de som overlevde har dødd ut etter hvert pga at de var så få og da ikke hadde mulighet for å formere, seg og samtidig er nok også mennesket her en dirkete årsak til deres utrydning da de overlevende ble enten drept eller holdt i fangenskap!

1. Mosebok 3. 23 Så viste Gud Herren ham ut av Edens have og satte ham til å dyrke jorden, som han var tatt av. 24 Og han drev mennesket ut, og foran Edens have satte han kjerubene med det luende sverd som vendte sig hit og dit, for å vokte veien til livsens tre.

Når det var et Edens hage, så måtte det være et utenfor, som Satan rådet. Slik jeg ser det, så er kanskje disse forvoksne dyrene en blanding mellom vanlige dyr og de falne englene? Her er det mye å spekulere i, men Satans store hensikt er alltid å pervertere og forøde det som Gud står for og gjør.

Relatert artikkel: http://tronsvetenskap.blogspot.com/
http://tronsvetenskap.blogspot.com/

http://www.cyberspaceorbit.com/thunderbird_photos.html
http://www.cyberspaceorbit.com/thunderbird_photos.html

Ingen kommentarer: